Aynı yorganın altında hiç sarılıp uyuyamadk :(

Cidden sasiyorum bu konulara.3 yillik evliligimde sadece 1 defa yatakta sarilirken uyuya kalmistim.oda Ankarada isimiz vadi.birlikte gidip otelde kalmistik.orda uyumusum.sabah uyaninca ikimizde sasirmistik:)) kendi evimde once sarilir koklasiriz sohpet ederiz sonra doner uyuruz.bigun olsun aklima vah biz niye boyle uyuyoruz diye dert etmedim.filmlerde dizilerde olur.yani rahat edemez insan zaten.bos yere takilip huzurunu bozma

3bcuk yıllık evliyim ilk zamanlar hep sarılıp uyurduk sonra hamile kaldım mide bulantıları falan ben hiç dokunmasin bile istemiyodum ama belli etmiyodum eşime sonra bebeğimz olana kdr yine sarilirdik bebegmz oldu kış boyunca otrma odasnda yattık o bi koltukta ben bi koltukta yatak odası soğuktu çünkü :)) simdiyse arada bir sariliyoruz takmıyorum da yani bunalti geliyo bazen çünkü rahat rahat yatmak iyidir:)))

Ayni biz

Yastığa başını koyar koymaz uyuyan bir tip olmadığım için sarılırız önce ama bi süre sonra ben sıkılır arkamı dönerim eşim çoktan uyumuş olur. Keşke bnde hemen uyuyabilsem :)

Aynı biz ve biz çok memnunuz hayatımızdan yapışarak uyuyamam sırtımda açılınca üşür uyuyamam aynı yatakta ayrı yorgan battaniye çok iyi oluyor fazla dizi film izlemeyin

ah ah ben kocamdan ayrı yatiyorum bir yıl oldu kızım la odasında besiginde bende başındaki koltuğu açıp yatiyorum mecbur.gece e mziriyorum 15 aylik oldu yavrum.sonunda hava ısındı hemen taşınabilir besik alıyorum kocama ve yatagima kavusuyorum.
sarılarak yatilmaz ki zaten kısa bir süre sarilirim sonra öpücük ve iyi geceler.doner uyurim.ama gece korkunca falan hemen sariliverirdim şimdi tek yatiyorum c oookkk özledim beraber uyumayı hafta sonu kavusuyoruz insallahhh.

önce sarılıp öpüşür sonra yavaş yavaş çözülürüz .. Sonra eşim tık uyur aradan geçen süre zarfında ben eşimin üstünden tır gibi geçerim önce bir ayağımı atarım üstüne sonra diğerini atarım sonra yatakta L şeklinde yatar vücudumun yarısını atarım üzerine sonra bi bakarım sabah olmuş adam yatağın ucunda yatıyo ben kocamaaan alanda tek başıma

Eski esim ilk andan itibaren ayri yatardi.Ben bu huyuna sinir olurdum ben sarilirdim..Gece bir ara kani kaynardi.Birgun de wc gitmisim .Bir baktim telasla beni ariyor.Ne gunlerdi be..

Dün gecs esime dedim daha büyük bi yorgan alalim ayni yorganda yatalım diye. O beni bir iki defa hasta etmişti soguklamaktan acillik oldum. Burası erzurum hala yorganla yatiyoruz. ondan vicdan yapiyo asla olmaz bir daha hasta olmana dayanamam dedi. Hani kasık pozisyonunda bile iki kişi arasinda boşluk olunca oraya hava giriyo ya o bile beni üşütüyo. Neyse ya nolcak. Rahat uyku en iyisi. Ayri yorgana devam sanırım

Uykuya dalmadan 10 dk bazen yarım saat konuşur öpüşürüz sonra hadi dönelim uyyalım deriz ben şahsen eli kolu üstümdeyken uyyamam yorganı sarmam ve bacağıma sıkıştırmam lazım
Seni rahatsız eden hemen uyuması sanırım
İsteklerini söyle konuşalım biraz sonra uyyalım de.

Hani yatak ayırmak sogukluk getirir derler ya. Bu da böyle bisey mi acaba
Yorganı ayırma canım misal gece uyanıyosun elini bacağını attığında birbirinizi yatakta hissedin böylesi daha güzel kalın giyinmeyi dene elektrikli battaniye kullan yatağa girmeden 10 dk önce yak o zaten siz uyyana kadar soğumaz

Biz el ele sarılarak çok uyuruz ama bazen ben sırtımı dönüp uyurum o da kendi alemindedir takılmam böyle şeylere

Sarılarak uyumak mı :) yok ben hiç öyle şey yapamam sıkılıyorum bunalıyorum afakanlar basıyor beni
İyi geceler öpücüğü vermesi yeter bence
Sizde takılmayın böyle şeylere. . İnanın insan sıkılıyor bir süre sonra en güzeli keyfine göre ayağını kolunu uzatmak

ehehe :) birakin bu bos inanclari allah askina. uykuya dalmadan once opusun koklasin. sabah opucuklerle uyanin uyandirin bakin sogukluk oluyor mu? ben yorgani cok cekerim ustume napsin adam hasta mi olsun benim yuzumden? biz de iki yorganla yatariz. Hatta rahat yatalim diye 180/200 yatak aldik.Ben cok deli yatarim cunku.

bende ilk evlendigim zaman sarilamiyordum hatta eşime öte git diyodum bu yalnız yatmaktan gelen bi alışkanlıktı sanırım ama şimdi bi müddet sarılıp yatıyoruz sonra herkez nasıl rahat ederse ...bence bosuna dert etmişsin caniñ nasil istiyosa öyle yat ☺

Uyuyana kadar sarmaş dolaşız, gece bazen uyanıp öperiz yanaktan, dudaktan, sonra uykuya devam. Ayaklar temas halinde oldukça o bile yeterli oluyor aslında bizim için. Sürekli sarmaş dolaş uyuyamıyor insan. Bence dert edilecek bi şey değil. Uykunuz gelene kadar sarılın sonra rahatınıza bakın bence.

Jumbo yorgan al canım..
Eğer arkasına dönüp uyuyorsa, uykusunun tatlı yerinde 1 tepik at,
Olmazsa ayağını burnuna daya..
Samimiyete bi yerden başlamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…