- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
3bcuk yıllık evliyim ilk zamanlar hep sarılıp uyurduk sonra hamile kaldım mide bulantıları falan ben hiç dokunmasin bile istemiyodum ama belli etmiyodum eşime sonra bebeğimz olana kdr yine sarilirdik bebegmz oldu kış boyunca otrma odasnda yattık o bi koltukta ben bi koltukta yatak odası soğuktu çünkü :)) simdiyse arada bir sariliyoruz takmıyorum da yani bunalti geliyo bazen çünkü rahat rahat yatmak iyidir:)))Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Ayni bizAynı yorgan altında uyuyoruz once bırbırıme donuk sarmas koklas
bıraz sonra kıcımızı donuyoruz bırbırımıze
onun bacakları cok agır mesela sakat olurum o kadar uzerımde dursa, benımde saclarım onun agzına gırıyor
Yorganı ayırma canım misal gece uyanıyosun elini bacağını attığında birbirinizi yatakta hissedin böylesi daha güzel kalın giyinmeyi dene elektrikli battaniye kullan yatağa girmeden 10 dk önce yak o zaten siz uyyana kadar soğumazHani yatak ayırmak sogukluk getirir derler ya. Bu da böyle bisey mi acaba
sevmemekle ilgisi yok her bi tarafın uyuşuyo. uyuşmasa çok güzel aslındaHic kimse mi sevmiyor ya sarılarak uyumayı.
Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?