Ayranı yok içmeye....

Haklisiniz ama hakli olmak her zaman sonucu degistirmez. Yapacak birseyiniz yok bence boyle gelmis boyle gider. Siz kendi niyetinizi iyi tutun esinizi kirmayin

Nihayet gerekeni yapmışsınız. 1 kuruş dahi vermeyin. İçkiye sigaraya para bulan, evinin semtini beğenmeyen adam zengindir. Siz verdikçe daha çok isterler.

Anneme söyledim sakın dedi gururunu imcitirsin. Çok bişey yapamadı bizim için imkanları yetmedi somra da hastalığı çıktı üzülüyordu şimdi bişeyler yapanildiği için mutlu Yardım etmeye kalkarsan elinden bunuda alırsın dedi.
Evet eşim unutuyor hemde çok çabuk. Annesi iki duygu sömürüsü yapıyor üzülüyor. Ama artık o 50 lira 100liralarıda verdirtmem. Bi tane buzdolabı aldılar onu bile 50 defa söyleyip taksitini istediler. O dönem başka bişeye kızgındım vermedim verdirtmedim iyiki verdirtmemişim. Nikah günü takılN paradan da almaya kalkmışlar annem başlarından ayrılmadı.

Babam bana çok görüşme çok samimi olmanı istemem. Çocuk iyi çıcuk iyi niyetini kullanıyorlar yavaş yavaş çekersin ayağını dedi

Nihayet gerekeni yapmışsınız. 1 kuruş dahi vermeyin. İçkiye sigaraya para bulan, evinin semtini beğenmeyen adam zengindir. Siz verdikçe daha çok isterler.

Aylarca bunu anlatmaya çalıştım bunuda konuştık. Onların neyine iyi semtte oturmak mağdem paraları yok dedim. Bu nasıl fakirlik asıl fakir benim ve babam. Bak dedim biz evlendik oturduğumuz muhite bak. Bende isterdim orda oturmayı ama oturabiliyor muyuz? Çünkü gücümüz buna yetiyor dedim.

Annem dediki bak tuşlu telefonum var onların hepsinde ıphone 6s annesinde bile samsung s6 var.
Aileme yakınız ama çok sık gidip gelemiyoruz haftada bir falan. Daha sık götürücem artık gerekirse 2 günde bir. Zaten eşim seviyor yani sıkılma durumu olmaz bazen ben unuturum o arar sorar gidelim der. Azıcık insan gibi insanlarla vakit geçirdin beni daha iyi anlayacak. Ona kalsa ilk zaman her ay evin yarı kirasını vermeyi planlıyordu yine gelişme var.

Bakalım para biriktirmeye başladım borç bitsin arabaistiyor araba taksitine sokucam sattığımızda az birazda olsa zarar ederiz ama hem mal sahibi olunur hemde satıldığında toplu bi para olur belki bi peşinat olur bende biyandan biriktirsem.
Hemde babamın annemin acil bişeyi oldupunda ki doktora gidip geliyorlar onlara da rahatlığı olur. İnşallah ona da çökmeye çalışmazlarsa tabi

Konunuzu yeni gördüm ve şaştım kaldım. Nasıl bir yüzsüzlük bu. Ama sizde de kabahat var. Bu kadar sizi kullanan kişilere niye bilgisayarınızı vermeyi teklif ediyorsunuz??

Yeni pc istediği için almayacağını biraz tahmin editordum açıkçası öncd emanet diye bahane etti sonra senin olsun diyince bakla çıktı ağzından.

Bi tarafta cocugu mutlu olsun diye cabalayan bir baba, bi tarafta cocuguna asalak gibi yapisan bencil bir aile.
Iyi demissiniz de insallah dediklerinizi ve hakliliginizi unutup somurulere kanmaz tekrar esiniz.
Benim kv ve gorumce de biz esimle carsida davetiye bakarken yanlarina cagirip begendikleri bulasik makinesini aldirtmislardi esime

Benim görümce nikahıma 1 ay kala kendi nişanını yaptırdı. Nikahımda giyeceğim gelinlik elbise gibi ama çok güzel bişeydi 400liraydı tutturdular bu gelinlik değil bitane gelinimiz var gelinlik mi giymeyecek diye. Gittik gelinlik aldım 3000liraya. Onuda ben ödedim. çok zor şartlarda çalışmış olmasam babamın durumuda böyle olmasa bu kadar içerleyip oturup üzülüp ağlamaz, en fazla biraz kızardım ama başka faktörlerde olunca işim içinde insan deliriyor

Haklisiniz,sizin aile enayi bi onlar uyanik, Allah islah etsin boylelerini,bizi de korusun

İnşallah ona da çökmeye çalışmazlarsa tabi

Buna çok dikkat edin. Şu anda başka bir arkadaş da hamile hali ile otobüse biniyor arabaları olmasına rağmen. Neden? Araba abide. Allah ıslah etsin bu adamları. Aileler ne kadar asalak olursa olsun iş eşlerde bitiyor. Eşler enayilikle iyilik arasındaki kalın çizginin farkında olmalı artık.

Asla emanet vermem bunu kesinen söyledim "araba benim üzerime olacak sen yok diyemiyorsun mağdem isteyen olursa araba benim değil karımın arabası diyeceksin beni aricaklar bende vermicem dedim.
Evet konuyu biliyorum çok üzüldüm konu sahibinin o durumuna aslında eşten de kaynaklı değil bazı şeyler biz eşlerimizi sevip müsaama gösterdiğimiz için karşı tarafta yüzsüz olduğı için ezilen oluyoruz demekki duygu sömürüsü yapmak lazım C caninfistigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…