@yapa_yalniz aynen öyle ben mecbur değilim ki. Yani emeklisi olan ayrıca iki tane asgeri ücret alan bir baba oğlundan harçlık ister mi? Fakirlerse fakir gibi yaşasınlar.
Tuana01
benim ailemde sizinki gibi hep daha fazlasını vermeye kalkarlar erkek kardeşimden para beklemezler babam gurur yapar almaz. Oyüzden aşırı aşırı garip geliyor.onlar hiçbişey görmemişler bide burunlar havada bi haller. İlk zamanlar eşim çok bağlıydı sözlerini dinlerdi şimdi çok şükür öyle değil.
Söyledim bana akıl vereblecekleri tek bir konu göster dedim sustu kaldı.
Bana ne kadar tokgözlüsün diyr şaşırıyorlardı. Bende görmüşüö gezmişim yemişim içmişim bişeyde gözüm kalmadı ki çok şükür niye aç gözlü olayım dedim sonra da ama aileyle de ilgili biraz ben böyle gördüm annemden babamdan dedim.
Benim üzüntüm eşime. Gerçekten bir dediğimi iki etmiyor.geçen annemlere gittim geldim evi komple baştan aşağı silmiş süpürmüş çamaşırları asmış bide bana sevdiğim tatlıdan almış. Ben bu adamı üzmek istemiyorum ama biyandan ailesine de tavır koymak istiyorum. Ailesine düşkün ama bu durum yüzünden utanıyor. Benim iznim dışında bişey yapmıyor. Bide lafımı yaptılar "senin karın soğuk" diye eşim yüzüme baktı ses etmedim. Hiç cevap vermedim. Eşime de söyledim benim için senin me düşümdüğün mühim onların bu tarz sözlerini ciddiye almam ben dedim.