ayranimiz yok icmeye kurkle gideriz s...

Blackangel95

Cehenneme Giden Yol Iyi Niyet Taslariyla Doselidir
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
940
2.106
113
iyi geceler guzel bayanlar gece gece sinirden uyku tutmadi konu benim olmayan parasiyla elaleme bonkorluk yapan uyuz kocam...
gecenlerde kendi ailemi ziyarete sehir disina gittim ben ordayken esim de annesigilde kaldi gorumcelerle falan gorusmusler dondugumde gorumcemler falan bayrama bi yerlere gidelim dedi ben cok pahali bi yer olsun istemedim cunku vorc harc malum. Gorumce tutturuyor ille 5 yildizli otel falan fistan bi yandan da abisine para yok diye yakiniyo bi yandan da telefon degistircem diyo nasil yokluksa artik salak ben anlamadim tabi benim akilsiz kocam ben yokken bunlara agalik yapmis oteli ben ayarlarim takmayin siz falan diye benim bundan yeni haberim oluyo laf arasinda dedi esim oteli biz ayarlicaz zaten diye bende hayirdir dedim nasil olucakmis o varsa 1 milyarin borcumuzu odeyelim madem onlarin yoksa parasi bizim hic yok ustelik borcumuz var dedim hic sesini cikarmadi ama bu kac oldu babam erzak veriyo otobusle getiriyorum cuvallarla falan perisab oluyorum beyefendi ne diyor Allah askina yok sunu kardesime vereyim yok sunu annemlere goturelim dolapta ne gorse hemen annemlere verelim kp evine 2 maas giriyo kendi evi ustelik altin bilezik ne varsa yediler haram olsun

okuyan kaynim var eline dunyanin parasi geciyo cafelerde barlarda yiyo para bitiyo hopp bi telefon esime o da hemen para gonderiyo kizlar cimri biri degilim ama durum boyleyken katlanamiyorum ben milletin eskisini giyerken babamin evinden getirdigim yagi salcayi ailesine dagitmaya kalkmasi yok efendim kardesini enistesini olmayan parayla tatil ismarlamasi belki kizacaksiniz simdi onun ailesi diye ama ben gorumcemin bana dar gelen eski montuyla 2 kis gecirmeye calisirken annesi kaynimdan icin montu yok dedi bizimki hemen aldi ben isteyince hep hersey erteleniyo bu tatili tutturursa olayi bosanmaya goturcem galiba kararsizim

Ailesi bilmiyormu o erzaklarin babanizdan geldigini herkesin ortasinda soyleyin babamda sizi iyi doyurdu bu sene diye.Evet cok ayip bunu soylemek ama yaptiklari cok ayip.

Gorumcenizede soyleyin tatil icin paramiz yok ayarlayamiyoruz eger kardesiniz ayarliyorsa bosanma dilekcem hic gecikmez diye.

Cok sinirlendim.Ne demek senin erzagini dagitmak getirme bir daha bakalim sizde olmayinca onlar size yardim edecekmi.

Cıngar çıkart,yapmasın öyle bir şey,
Rezillik çıkartmakla da tehdit edebilirsin.
Anlamazsa onu da yap gitsin.
hayatimda hic kimseye yukseltmedim sesimi ama boyle giderse yapcam galiba kiskancligi yuzunden calistirmiyo da elimizdekini de millete yedirmeye kalkiyo sinirden bayilacaktim az daha

Allah var pek bisey yedirmedim seker cay vs ama esimin bunu teklif etmesi beni asil sinir eden is yerinden de erzak veriyolar kaynana hemen soruyo iase nasildi ne kadar verdiler kadin gelir gozu hep benim dolabimda senin var benim yok benim bileziklerin ustune yattilar hanimefendi simdi evine dolap balkon yaptiriyo ama sorsan para yok laf carpitmam oldu Allah razi olsun benim babamdan bi gidiyorum 1 cantayla evime geliyorum 15 cantayla diye laf vurdum kac kez kp ve kv ye

Bosanilacak bi konu degil ama cidden cok can skıcı.Yani bu konuda ki tawrini koy ama onun anlayabilmesi mesele sanmiyorum..

Sana niiye kizalim.

Sonuna kadar haklisin.

Ben gorumcemin eski montunu giyecegim babamin evinden erzak getirecegim.

Onlar 5 yıldızli tatil telefon hayalleri kuracak.

Oldu baska arzulari varmiymis.

Bunlara dis gosterme zamani gelmis.

Sonuna kadar haklisin. Ezdirme kendini.

Kocanız gereksiz bi şekilde ailesine yaranma derdinde . Bu tipler genelde her şeyi yaparlar ama ailesinin de en kenara ittiği ve önemsemediği kişiler olurlar. Evinin sorumluluğunu bilmek zorunda.
evet aynen oyle en cok esimi asagilarlar alay ederler ailesi olmasina ragmen esim hic ezdirmedi beni ama 1 yildir kendi evimizdeyiz adam bi yaranma derdine dustu onlara kv esimin yaninda hic bisey diyemez bana o derece korur ama para konusunda cok ezdirdi kendini de beni de 2 sene onlarla yasadik suan kira odedigimiz halde ordan daha iyi durumdayiz evin tum ihtiyaclarini fatura kaynimin kv sigarasi harcligi hep esime bakiyordu 1 yil oldu sukur kurtuldum pisliklerden ama simdide esimin bu salak halleri kendinden sogutuyo

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum

Çok yüz verilmiş bunlara. Bileziklerinizi almışlar yanlış anlamadıysam.işte daha o zaman olay çikartmaliydiniz olmaz böyle şey.gözleri sizin dolapta kesede...buna da eşin fırsat vermiş sen de pek ses çikaramamissin.bence artık dur demelisin insan kendini yer bitirir sinirden. Sen, biz gitmiyoruz tatile de, hiç eşine sorma bile.ha illa gitcekse eşin, kendisi gitsin ailesiyle sen gitme.hem eşinin ailesinin ne işi var sizinle tatilde gidecekseniz baş başa gidin.

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
Ya niye korkuyorsun bırak sen cimri ol sen kötü ol ezer diye birsey yok.yeteri kadar iyilik yapmışsın.karşı taraf ayıp ediyor.eşin yaranma derdinde ama sen de çok sessiz kalıyorsun arkadaşım.

gorumce kocasi ben ve esim gidelim diye dusunmusler ben yokken normalde arkadas gibi gorusuruz gorumcegille twk tuk laf sokma bazi isleri bana yikma disinda pek sikintim olmadi onunla hatta bende dedim iyi olur gezeriz birlikte falan diye ama ben yokken maddiyat bile konusulmus esim ben sana demistim diye bi de yalan soyluyor bana oyle dedim ya otel parasini biz ayarlicaz yol yemek onlara ait diye dedi halbuki yalan bende dedim yol yemek toplasan 200 lira bizim otele vercemiz para 1000 lira dedim sustu bisey demedi ama nasil surat yapiyo bana bi gorseniz

Ya niye korkuyorsun bırak sen cimri ol sen kötü ol ezer diye birsey yok.yeteri kadar iyilik yapmışsın.karşı taraf ayıp ediyor.eşin yaranma derdinde ama sen de çok sessiz kalıyorsun arkadaşım.
hemde coook iyilik yaptim hic birini bilmediler bunlar yuzunden esimden soguyorum hizla

Iyi maasimiz var ikimizinde borcumuzda yok fazla ama hele oyle milleti tatile gotursun bende yokken baskasina bisey alsin parcalarim kocami... sen de sesini cikar iyice 5 yildizli otel ne ya cok tatil istiosa gorumcen sisme havuz alip onda takilsin.. parasi olmayan gezmesin heleki baskasinin parasiyla asla gezmesin

Oteller yazın hele bayramda ne kadar pahalı oluyor eşinin haberi yok sanırım. 4 yıldızlıda 1 gece 2 yetişkine 1 oda 200 idi 1 ay önce ben baktığımda. Gerisini sen düşün.5 yıldızlı olsun demiş görümce eee o zaman yemeğe gerek kalmıyor ki.onlar ne ödeyecek? İlla tatile gidilecekse herkes otel parasını kendisi öder böyle saçmalık olmaz baya uyanıkmış karı koca.

bende suan parcalamak istiyorum esimi inan ki benden habersiz millete agalik yapmia bi de beni kandiriyo ben dedim ya sana da tamam dedin diyo sanki cocuk var karsisinda en son baktiklari otel 2 gunlugune 2 aile 890 lira sabah kahvalti onlardan adamlarin bize ismarlayacagi 2 ekmek arasi bizimki 1000 lirayi gozden cikariyo beyinsiz iste

hemde ne uyaniklar eniste sirf karisina yardim edeyim cocuguna bakayim diye bizim safa kendi yanlarindan kiralik ev bulup duruyo benim akilsiz kocam da hemen ariyo Allahtan oturduklari yer pahali da tasinamiyoruz

Herkes kendi ailesinin parasini odesin ne alaka. Esiniz bazi seyleri idrak edemiyor anlasilan. Yerinizde olsam surekli basinda "su lazim bu lazim" diye dolanirim. Alamadikca da farkina varir saniyorum bazi seylerin.

Herkes kendi ailesinin parasini odesin ne alaka. Esiniz bazi seyleri idrak edemiyor anlasilan. Yerinizde olsam surekli basinda "su lazim bu lazim" diye dolanirim. Alamadikca da farkina varir saniyorum bazi seylerin.
derim hep erteler haftaya alalim yok onumuzdeki maas yok su gun bu gun adamda erteleme hastaligi var ertelemekten 1 yildir sac trasi olmuyo adam gittikce dusuyor gozumden aylardir ic camasiri ihtiyacim var diyorum surekli bu maasta alalim yok haftaya cikinca alalim cikariz burda erkek var kalabalik yok soyle boyle obur ay obur ay diye diye 1 yil oldu nerdeyse dikip dikip giyiyorum kendim zar zor cikyorum alsam ahret sorguau baslar erkek var miydi yok niye ben yokken aldin birlikte alirdik boyle salak biri iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…