- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Anlamasını bekleyerek konuşma, kocanla ilgili en ufak olumsuz laf etme (anlamıyor anlamaz vs, bunu kullanabilir) laf aralarında sende dert yan sadece. Mont bile alamadık durum çok sıkışık, şöyle para kalmıyor böyle borç var vs diye. Sen onu bastır yani ama sanki onların yaptığının farkında değilmişsin gibi... sadece eşine tavır koy bu durumla ilgili, kesinlikle razı olmadığını bilsin..aaa evet cok mantikli hem boylece belki gorumce esimin ona yaptigi yardimlari da kabul etmez belki gerci o da biliyo durumumuz olmadigini ama dusuncesizlik iste bi de surekli abisine yok paramiz yok yok arabanin kredisini odeyemedik falan diye yakiniyo bizim zeki de uzulup yardim etmeye kalkiyo
Valla sonuna kadar haklısın.ben bile okurken sinir oldumhayatimda hic kimseye yukseltmedim sesimi ama boyle giderse yapcam galiba kiskancligi yuzunden calistirmiyo da elimizdekini de millete yedirmeye kalkiyo sinirden bayilacaktim az daha
Sen kaç yaşındasın bırak karşılaşsın lafınız bundan sonra.sen alttan aldıkça tepene binmişler.ezdirme kendini.gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
yorumların hepsini okuyamadım ama tipik değer bilmez koca. bırakın aileniz birşey göndermesin. sizde başkalarının kıyafetlerini giymeyin. ihtiyacınız ne varsa gidin alın. bende sizin gibiydim ama malesef böyleleri değerli olmuyor. bi arkadaşımın kurduğu cümle beni kendime getirmişti: "erkekler para harcadıkları kadına değer verirler" sıkıntıyı her türlü çekiyorduk birazda benim için çekilsin dimi. benim ailemde herşeyi alırdı. anneme alma dedim. çok istediği zamanlarda para verdi onuda kendim biriktiriyorum yine ailemden birine gerekince veriyorum eşimin haberi bile yok. o yüzden kime ne harcıyor batmıyor artık. sıkıntıyı kendisi çekiyor. önceden üzülür acırdım ama baktımki acınacak hale düşüyorum. artık acımıyorum. bizde patlak veren olayda 5 yıl önce yeni evliyken bi çanta beğenmiştim ki çalışıyordum ve maaş kartım eşimdeydi. çalıştığım yer holding sizin gibi montum bile yok. olanda yırtılmıştı dikip giyiyordum. çantam da yoktu doğru dürüst. çanta indirimde 150 tl ydı eşim kıyameti koparttı bi çantaya bu kadar para mı verilir diye. daha üstünden 2 gün geçti görümcemin doğumgünü geliyor diye hediye bakmaya çıktık. çanta alalım dedi. ki bir dünya çantası var. fiyatını bile sormadan aldı kasaya gitti. 250 tl gıkı çıkmadan verdi benim çok gücüme gitti o gün ve demediğimi bırakmadım. ona bile saçma sapan bahaneler buldu. neymiş hanfendi öğretmenmiş. e ben neyim. evedemi oturuyorum bende çalışıyorum bende saygın biryerde çalışıyorum. ve mühendisim. o gün oldu kendime söz verdim bu son dedim. ve gidip beğendiğim çantanın iki renginide aldım. elime koz geçti şimdi ne olsa onu öne sürerim ihtiyacım var der alırım. hiçte umrumda olmaz. o yüzden o da çok açılıp kimseye bişey yapamaz isterse yapsın sıkıntıyı kendi çeker :)
ben de aynisini yapiyorum canim, benim esim de oyle cunku, kendi yorumumda belirttim ben de. simdi istedigimi aliyorum, derdine kendi dussun. olmayan paramizdan yardim yapabiliyosa buyursun yapsin. ben de calisiyorum, savurgan olmamaya calistikca bakiyorum ki hep kendi annesinin ustunde yeni ve pahali kiyafetler. param yok diyen birisi nasil aliyor acaba bunlari? aaa dedim o zmn bizde para oldukca o para baska yere kayiyor. ben artik kendime istedigimi aliyorum, sonucta calisiyorum ve kazaniyorum esimin bana niye aldin deme gibi bi luksu yok. kredi karti gelince de oduyor. surekli borca sokuyorum artik yardim yapacak durumda diil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?