ayranimiz yok icmeye kurkle gideriz s...

Tavrınızı koymanın vakti çoktan gelmiş ve geçmiş. Kimse kusura bakmasın ama siz zordayken başkalarının sizin paranızla keyif yapması saçmalık. Aslında bunu önce eşinizin sonra da eşinizin ailesinin düşünmesi lazım.
Biraz daha susarsanız iş çığırından çıkar.

Anlamasını bekleyerek konuşma, kocanla ilgili en ufak olumsuz laf etme (anlamıyor anlamaz vs, bunu kullanabilir) laf aralarında sende dert yan sadece. Mont bile alamadık durum çok sıkışık, şöyle para kalmıyor böyle borç var vs diye. Sen onu bastır yani ama sanki onların yaptığının farkında değilmişsin gibi... sadece eşine tavır koy bu durumla ilgili, kesinlikle razı olmadığını bilsin..

Mont alıcak paramız yok ben ablanın eskisiyle iki yıldır idare ediyorum o da ordan kıstığımız parayla tatil yapıyorsa ben senin eşine olan saygından da korumacılığından da gururundanda erkekliğinde herşeyinden süphe ederim diyin ve çalışmak istediğinizi söyleyin.İzin vermezse ya kendine çeki düzen versin ya da ayrılmayı göze alsın zaten ayrılmayı göze almışsa orda bi dk daha durmayın

Kimse sana kızmaz.Sen haklısın çünkü, idare etmeye çalışıyorsun.Zaten para yok diyenden kork , öyle yaparak zengin olacaklarını sanıyorlar.Ne koparsak kardir ,diye yaşıyor zavallılar.Ben onlara modern dilenciler derim hep.

esiniz zaten haksiz da sizin de haksiz oldugunuz durumlar var.Birincisi okuyan kardese para yollanir okumak kolay degildir ogrencilik aclik.Ikincisi gorumcenin eskisini niye giyiyorsun deli misin sen .Yak o montu mecbur almk zorunda yenisii .Kimseye de tayil ismarlanmaz hele bu durumda siz pasa misiniz bu ne bonkorluk.Forumce zaten gorgusuz

Sende varsa millete verirsin
Olmayani verirsen viledanin sopasiyla kovalanmayi hak edersin tabii

Siz haklisiniz konu sahibi

Dibine kadar haklısın
Hatta dibine ekmek banacaksın neredeyse haklılıgın.
Bir çıngar çözer bu işi.

Son düzenleme:
ciddi kavga sebebi yani bence biraz agzınızı acın... konunuzda sonuna kadar haklısınız

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
Sen kaç yaşındasın bırak karşılaşsın lafınız bundan sonra.sen alttan aldıkça tepene binmişler.ezdirme kendini.

Ö zaman giymeyeceksin o 2 senelik montu.
Her zaman derler adamin iki kaşığı varsa birini kiracaksin ki değer bulasin

yorumların hepsini okuyamadım ama tipik değer bilmez koca. bırakın aileniz birşey göndermesin. sizde başkalarının kıyafetlerini giymeyin. ihtiyacınız ne varsa gidin alın. bende sizin gibiydim ama malesef böyleleri değerli olmuyor. bi arkadaşımın kurduğu cümle beni kendime getirmişti: "erkekler para harcadıkları kadına değer verirler" sıkıntıyı her türlü çekiyorduk birazda benim için çekilsin dimi. benim ailemde herşeyi alırdı. anneme alma dedim. çok istediği zamanlarda para verdi onuda kendim biriktiriyorum yine ailemden birine gerekince veriyorum eşimin haberi bile yok. o yüzden kime ne harcıyor batmıyor artık. sıkıntıyı kendisi çekiyor. önceden üzülür acırdım ama baktımki acınacak hale düşüyorum. artık acımıyorum. bizde patlak veren olayda 5 yıl önce yeni evliyken bi çanta beğenmiştim ki çalışıyordum ve maaş kartım eşimdeydi. çalıştığım yer holding sizin gibi montum bile yok. olanda yırtılmıştı dikip giyiyordum. çantam da yoktu doğru dürüst. çanta indirimde 150 tl ydı eşim kıyameti koparttı bi çantaya bu kadar para mı verilir diye. daha üstünden 2 gün geçti görümcemin doğumgünü geliyor diye hediye bakmaya çıktık. çanta alalım dedi. ki bir dünya çantası var. fiyatını bile sormadan aldı kasaya gitti. 250 tl gıkı çıkmadan verdi benim çok gücüme gitti o gün ve demediğimi bırakmadım. ona bile saçma sapan bahaneler buldu. neymiş hanfendi öğretmenmiş. e ben neyim. evedemi oturuyorum bende çalışıyorum bende saygın biryerde çalışıyorum. ve mühendisim. o gün oldu kendime söz verdim bu son dedim. ve gidip beğendiğim çantanın iki renginide aldım. elime koz geçti şimdi ne olsa onu öne sürerim ihtiyacım var der alırım. hiçte umrumda olmaz. o yüzden o da çok açılıp kimseye bişey yapamaz isterse yapsın sıkıntıyı kendi çeker :)

Seni ne bilirlerse bilsinler boyle sustukca onlar cok guzel tepene binmis.

Nasilsa benim eskilerimi giyiyor biz yeni mont aldiriypru bile derler.
Allah askina yarandin mi soyle!
O kocan olcak adama da ailesine de yarandin mi! Ben daha onun eskisini giyip kaynina yeni mont aldiginda kocan olcak herifi girtlaklardim net!

Yaranamazsin boylesine.

Bu ne rezalet kim kime bu devirde tatil ismarliyor..

Kocanin tutumu benim icin bosanma nedeni.

Kendi anamin babamin alinteriyle ugrasip bana da ayirdigi erzagi onlara yedircem bi de oldu...

Kocani ve ailesini acil silkele.

Ve profil fotondaki gibi bebek istiyorsan bu adamdan bir sure yapma. Olmamis cocugunun rizkini yediriyorsunuz suan. Olsa dusunemiyorum.

seni cok iyi anliyorum canim cunku malesef benim esim de ayni. ailesi surekli parasizliktan yakinir guya, ama kv'mi ne zaman gorsem kolunda yeni bir canta, uzerinde yeni bi tshirt, hep de marka ve pahali seyler. gercekten durumlari kotu olsa, kit kanaat gecinseler, harcamalarina dikkat etseler, cok mutevazi yasasalar o zmn esimin onlara yardim etmesi gozume batmaz, iyi yapiyor bile derim, ama hem paramiz yok diyip hem uste basa sacmalar, pahali kiyafetler almalar surekli hala alisveris derdi icinde olmalar o kadar zoruma gidiyor ki... cunku ben de calisiyorum, esimle birlikte kazanclarimizi ortak kullaniriz. hesaplari ayirma, biseylerin hesabini tutma gibi bir olayimiz yoktur. eve ne kadar para girerse ordan harcariz. ama kadinin ustunde yeni biseyler gordukce cildiriyorum! o zmn iste benim calismalarimin, emegimin karsiligini kadin catir cutur yiyor gibi hissediyorum ve bana cok dokunuyor. normalde ben cok savurgan bi insan diilimdir, ihtiyacim yoksa almam ama o zmn ben de napiyorum biliyo musun, ben de aliyorum kendime, borca sokuyorum kocami. sonra bakiyor kredi karti gelmis baya bi yuksek. kendi dusunsun diyorum hadi simdi versin olmayan parasini ailesine. sen de oyle yap. esini borca sok bak bakalim ne verebiliyor para yoksa. valla artik hic dusunmuyorum harcarken, cunku ben harcamasam benim yerime annesi bizim paramizi harcicak. ona firsat vermiyorum. sana da tavsiye ederim canim.

Son düzenleme:
Ohaaa kocan tam bi akilsiz. Dediği givi ayranı yok içmeye ama paşalar gibi ağalık yapıyor millete. İşte böylelerine acimayacaksin. Ben bi ay sıkışığız diye o kadar çok dikkat ettim ki anlatamam sana sonra bi duydum benim koca babasına para lazımdı ( ihtiyc degil tamamen luks icin ) benim yanımda diyor ki baba ben vereyim benim param var. O ay dedim öyle mi almadığım kadar şey aldım dedim öde eşek gibi.demek ki ben malım o kadar dikkat ediyorum oysa tamamen biraz daha lüks içinde yaşasınlar diye fuzuli para saçmış babasına

Milletin enayisi siz misin?
Bağıracaksınız sesinizi çıkartacaksınız.
Boşanırsanız da boşanın.
siz başkalarının mutluluğuna mı çalışıyorsunuz. Oh ne güzel hayat yaaaa

ben de aynisini yapiyorum canim, benim esim de oyle cunku, kendi yorumumda belirttim ben de. simdi istedigimi aliyorum, derdine kendi dussun. olmayan paramizdan yardim yapabiliyosa buyursun yapsin. ben de calisiyorum, savurgan olmamaya calistikca bakiyorum ki hep kendi annesinin ustunde yeni ve pahali kiyafetler. param yok diyen birisi nasil aliyor acaba bunlari? aaa dedim o zmn bizde para oldukca o para baska yere kayiyor. ben artik kendime istedigimi aliyorum, sonucta calisiyorum ve kazaniyorum esimin bana niye aldin deme gibi bi luksu yok. kredi karti gelince de oduyor. surekli borca sokuyorum artik yardim yapacak durumda diil :)

Bence gitme tatile.
eşin ayarlarsa oteli ben gitmiyorum siz gidin de ve gerçekten gitme yoksa ona ders olmaz
Görümcen ararsa sebebini sormak için ona da doğru düzgün anlat (bize yazdığın gibi) ve bırak ne halleri varsa görsünler

aynı durum :) en güzeli valla allahtan gözümüz çabuk açılmış konu sahibinede örnek oluruz inşallah

Valla sen suçlusun. Neden babamdan getirip getirip karınlarını doyurayım? Eşini alıştırmışsın sen. Çık git babana, ara kaynana görümce kayınbaba kim varsa. Artık rahatça yiyin oğlunuzu, ben babamın evine geldim iğrenç insanlar diye!
Ben olsam derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…