ayranimiz yok icmeye kurkle gideriz s...

konuyu okudukça okudukça darlandım sinirlerim bozuldu.
afedersiniz ama karısının iç çamaşırı ihtiyacını gideremeyen, babasının evine muhtaç bırakan adamdan bebek yapmaya çalışmanız da anormal değil mi??
gel artık bebeğim yazmışsınız ama bebek yokluğa , sefalete mi gelsin?? bezini mamasını babanızdan mı isteyeceksiniz??
gözünüzün önüne bakın. çoluk çocuk yokken girin bi işe çalışın. kocanızda kıskanan kadar çalışsın çabalasın beynini kullansın biraz.

Büyük kavga sebebi benim için.
Bir kere ben yokken benim adıma söz veremez.Belki hiç gitmek istemeyecegim.
İkincisi aile butcemizden benimle konuşup istişare yapmadan kimseye tatil sözü veremez...Kardeside olsa aynı anasida olsa aynı...Birde böyle vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorum , tatile gideceksem kocamla giderim görümce,enişte ne alaka.
Gorumcenle bu konuda hiç konuşup muhatap olma.Bu esinle aranızda halledeceginiz bir durum.Gorumceye dert yanmak, eşinden umudu kesip onun insiyatifine birakmak olur.
Esinle konuşacaksın "gitmiyoruz " bitti...Kuserse sen daha çok kus.Kayinvalide ve gorumceye yeri geldiğinde lafını esirgemeyeceksin, cimri demeleri de hiç umrumda olmazdı.

Tebrik ediyorum sizi

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
Etsinler korkma.Iyi bir rezillik cikar bir daha konusunu acmaya cekinsinler

Kendi karısına elin eskisini giydirip, anasına babasına kardeşine gelince her şeyin en güzelini layık gören koca benim gözümde adam değildir.

Ayrıca sessiz kalma, sen sessiz kaldıkça daha da arsızlaşır bunlar gibisi.

Acilen büyük çapta kavga çıkartmalısınız. Ailenizden getirdiklerinizi onlara yedirmesi ne demek. O tatile de gitmeyin. Sizi gazlamak istemem ama çok haklısınız ve bu zamana kadar susmanıza çok şaşırdım.

Allah yardimcin olsun sende iyi sabir varmis. Tamam ailesidir yardim eder ama bende yok al sen ye biz yemesekte olur. Boyle birşey olur mu yaa. Bence artiik tavrini koy kes önünü. Sonuna kadar haklisin

aman Allahım senın yerinde olsam çoktan kıyameti koparmıştım. böyle saçmalık olur mu ?

Böyle konularda genelde yav insan ailesine verir tabi diyorum ama sizin koca iyice çığrından çıkmış. Ben oturduğum yerden sinir oldum. Aşırı haklısınız büyük çıngar çıkarın tabi

Kıyamam gerçekten üzüldüm. Kıyameti kopar yinede gitme o tatile

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
ohoooo anlaşılan çok sessiz bi gelinsin. beni ezer diyosun zaten eziyolar farkında değil misin? lafını esirgemeden söyleyen kıymetli bu devirde,sen susarak kıymetli olacağını sanıyosan yanılıyosun. malesef devir böyle. kendini ezdirme yazık size ya.

N alakası var cimrilikle. Güzelim cimri olan sen değilsin ki başkasının üstünden tatile gitmeye çalışan kişidir cimri . Töbe yarabbim beleşçiler. paranız yoksa gitmezsiniz tatile benim yok ben gitmiyorum dersin görümcene

sizi gaza getirmek istemiyorum ama valla öyle bi cıngar çıkartırdım ki hiçbi şey yapamazdı bi daha. ben kendime bişey almıcam, borcumuz olcak, o kaynıma mont alacak, görümceme otel ayarlıycak... yer yerinden oynardı. ne demek madem onlara yapabiliyorsun ben de istiyorum derdim ve bir bir eksiklerimi almaya başlardım. borç ödeme günü gelince de sesini bile çıkaramazdı. çünkü cevabı belli, bizim paramız bol, herkesi biz doyuruyoruz, giydiriyoruz nasıl olsa derdim..

Bu zaman kadar bu konuyi esinle defalarca konusmussun diye dusunuyorum.Bir faydasini gorememissin.Bir daha oyle bir sey yaptiginda anasinin babasinin kardeslerinin yaninda ac agzini ben her seyden kisarken yiyip icip giyinip gezemezken bis yere ona buna para veriyorsun de onlarda bir daha alamaz esin vetse bile

arvenlena nergisyasemin
Hanimlar ikiniz de calisiyormussunuz, adamlar maaslari ayirip kendi kazandigini harca dese ne yapacaktiniz.
Calismayan kadin icin iyi taktik, erkek odicek sonucta ama eve iki maas giriyorken senin paran var sonucta demediler mi hic.

Bence babanızın evinden bişey getirmeyin bir süre. Hatta oldu kadarı kendinize yapın, evine erzak almayan adam aç kalsııın.

Eşinin babasının parasın yemeye alışan adamlar pek ıslah olmuyor. Hep örnekler böyle.

evet çalışıyordum ve maaşımı direk eşime veriyordum o yüzden deme şansı yoktu. keşke deseydi hesapları ayırsaydık o zaman daha karlı olurdu :) şu anda eşimin iş yerinde çalışıyorum. maaşta vermiyor ki personellerinden bile çok çalışıyorum. yani fazlasıyla hakediyorum. isterse şu anda da diyebilir. bugün evde oturup imzamı versem çok çok daha iyi bile olur

Hmmm anladim sizinki tek maas gibiymis.
Ben iste istedigimi aliyorum adam oduyor ama ben de calisiyorum deyince baglanti gitti orda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…