ayranimiz yok icmeye kurkle gideriz s...

Onun öncelikli olarak ailesi sensin.senden arta kalan parayı ya da zamanı senden izin alarak onlara harcayabilir ancak.sana sağlamadığı lüksü onlara sağlayamaz ya çok sinirlendim.tavrini koy.boyle şey olmaz ya günah değil mi sana? Hadi her şeyi geçtim ne demek ailenden getirdiğin erzakları anasına kardeşine taşımak? Yahu daha onlardan sana getirmesi gerek.boyle devam ederse hadi kapı orda git artık yedir anana enistene kardeşine de.boyle hayat mı olur ya bak sen paşaya Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin bu mübarek günlerde inşallah

hayatimda hic kimseye yukseltmedim sesimi ama boyle giderse yapcam galiba kiskancligi yuzunden calistirmiyo da elimizdekini de millete yedirmeye kalkiyo sinirden bayilacaktim az daha
İşte hep bu yüzden oluyor kır zincirlerini ve yüksel ne olur.. Öyle bir hakkı yok kim duyarsa duysun. Çok sıkışırsa seni rahatlıkla ortaya atabileceğini söyle. İsterse senin sorun çıkardığını söylesin o kadar yüreksizse. Sende aslan gibi çıkardığın sorunu heeer merak edene itinayla açıklarsın

Çok haklısın canım.Kendinde çok olur ailesine verir tamam.Ama kendi borcu varken kendi evinden kısıp vermesi hem günah hem ayıp.Onun için kullanıyorlar onu zaten.Sessiz kaldıkça sen çok gider sizden.

Siz niye gorumcenin eski montunu giyiyorsunuz ki kendiniz alsaydiniz eşiniz bişey diyemezdi bazen çok tasarruflu olup boyum eğmek de ise yaramıyor maalesef bir söz duymustum zamanında evine iki kasik varsa birini kır yok de yoksa o paralar baskalarina gidiyor maalesef ayrıca Size niye kizalim haklisiniz sonuna kadar esinizin ailesi evet ama parayi harcayacagi öncelikli ailesi sizsiniz kusura bakmasın. . Otel konusunda da kabul etmeyin ve karşı çıkın mutlaka

Kocanız gereksiz bi şekilde ailesine yaranma derdinde . Bu tipler genelde her şeyi yaparlar ama ailesinin de en kenara ittiği ve önemsemediği kişiler olurlar. Evinin sorumluluğunu bilmek zorunda.
Babam da aynı böyleydi şimdi biraz akillandi ama yine de ailesine öncelik veriyor maalesef bu da annemden kaynaklaniyor adamı masrafa sokmamak için çabalıyor resmen çok kızıyorum ona da

Allah a şükür çalışacak gücü kuvveti olan kadınların surf bir adamın egosu uğruna kendine böyle sefil hayatlar yasatmasini anlayamıyorum
iç çamaşırıni bile sıkıp döküp giyiyorum ne demek yaa
bu kadar mi önemli bu adam istediğini yapıp evli kalmak
ailenin rizkini boylelerine yedireceginie evinize dönün ailenizle mutlu mesut yiyin

Bilirim. Babam asgari ucretle calisirken, annemin ailesi yardim yaparken bile babam gidip kendi kiz kardeslerinin erkek kardeslerinin karılarına kocalarına çocuklarına yedirir içirir doyururdu. Borç niyetine verip verip isteyemezdi de. En onemlisi ailenden gelen yardimi kes, o montu gozlerinin onunde yirt at. Cingar cikart. Anlasin biraz bir şeyleri.

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum

Ederlerse etsinler. Ne demek beni ezer. Biz borç harç içindeyken neden size tatil ısmarlayalım de. Siz bize yapın de. Bugüne kadar eve ne yardiminiz oldu vsvs bir cinnet geçirmeye bakar bu iş

Yani kayniniza montu yok diye mont alıyor .Siz eskilerle idare ediyorsunuz.Yapmayin bunu kendinize , almayın görüncenizin eskisini, böyle yaptıkça kendinizi degersizlestirirsiniz.Esinizde paraları size değil başkalarına harcar.Kayninizin montu yoksa eşinizin eskisini verin bakın giyeceğini.

Siz gitmek istemezseniz hiçbir yere gidemezler, siz babamın evinden gelenleri onlara yedirmem derseniz eşiniz yediremez, siz beni ilgilendirmez gideceksek başbaşa gidelim derseniz olur biter yani iş sizde bitiyor siz göz yumarsanız götürmesine, vermesine, eskileri giymeye tabii ki yaparlar hem otelin tüm parasını siz çekecek değilsiniz herhalde o kadar insan otel kaç paraya çıkar sonuçta.

Tavrınızı koyun ve sakın yumuşamayın ben sizin kadar bile dayanamazdım bu duruma böyle bir adamla ömür geçmez

Iş eşinizde bitiyor.
Neden enişte kardeş tatile götürülüyor anlamadım. Paraları yoksa bu sene gitmesinler,seneye gitsinler. Eşinize sağlam bir rest çekin,geri adımda atmayın. O tatili ayatlamayın/ayarlattırmayın. Sizi hem çalıştırmıyor,hemde üstünüze başınıza birşey almıyor ama aileye gelince tatile kadar hallediliyor.
Olacak şey değil.

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
Hiç korkma. Bunlarla küs olman fazlasıyla yarsrına olur. Kocanla da açık açık konuş herşeyi.

Montunuz yok, aldırın. Eşya mı eksik, aldırın. Ailenizden getirmeyin. Tutucu davranmayın. Madem saçılacak evinize saçsın. Gittikçe anası gilden alın gelin eksikleri de. Ne habis insanmış bunlar ya aynı babamın ailesi gibi pislik
Yiyiciler

Eğer yazdığınız gibiyse eşiniz bayağı bayağı acayip

Ya sanki bi zamanlar benm yasadiklarimi yazmissniz hatta eksigi var fazlasi yok.
Benm esim zamanla anladi sadc para icin abi abi yaptiklarini bunu ben ona gosterdm.
Simdi gorusmuyo ailesiyle yeni anladi bir ailesi oldugunu, o ailesnin ben ve cocuklari oldugunu.
Size tavsiyem eve erzak getirmemeniz ve her firsatta esinize masraf cikartmaniz.
Aileniz size baktikca cebinize harclik koydukca esinizn kazandigi hep kendi ailesine gider.
Eger bu sekilde evine harcarsa ailesine kalmaz ve ailesi acik verir illaki.
Ama ciddi bir kavga cikartin ailesinede duyurtun.
Sessiz kalmayin

Çok sinir bozucu bir durummuş! Boşanmak için ciddi bir sebep değil, ama böylede olmaz...işiniz zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…