Ayrı bi eve cıkcaz ama????

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
18
35
Mrb kayınvalıde yanında oturuyorum 2 sene için kabul ettım 6 aydır falan ev bakıyoruz satın almak için ama esım hep oyaladı bulduklarıma bahane buldu falan. bu sure zarfında nerdeyse hergun kavga ettık . esım kıraya cıkarsak benı mutlu etmıcegını sallamıagını canı nasıl ısterse oyle davrancagını falan soyleyıp durdu benı vazgecrmek için ama pes etmedım bugun cok begendgım evı tuttuk benım derdımse eger dedıklerını yaparsa kotu davranırsa ben nasıl hareket etmelıyım benım durumumda olan vaarsa nasıl aştınız zor gunlerınızı.sevgısını cok bellı eden open koklayan sahıpleenen bı adam bana kotu olcak evlılıgımız bozulcak eskı gunlerımızı belki mumla arıcam dıye korkuyorum
not :ben boşanmayı defalarca teklıf ettım onada razı degıl madem bu evdengıtmek ıstemıyorsan benı yolla gel gdelım kabul etmedı

Son düzenleme:
bence çıkmamak için söylemiş seninle öyle olmak istemez.

Neden o zaman vaadetmiş ayrı evi?
Kv olmadan aşk yaşayamıyor muymuş beyfendi?
Ne mantıksız bahaneler bunlar.
Ayrı eve çıkın, surat yaparsa seni birkaç gün annenlere bırakayım mı hayatım de.
O ütü yapsın sen maç izle.

mac ızlemezde surat yapsa cekemem kendımden korkuyorum sınırıme hakım olamıcam kavga cıkcak bole durumla karsılasınca nasıl kendımı ttorpulemem gerekır bılemıyorum

İlk zaman belki istemedigi için surat yapabilir ama uzun sureli olacagini zannetmiyorum sadece çıkmamak için tehdit etmiş

Kiraya çıkınca neden öyle olacakmış, ben o kısmı pek anlamadım..
Belki de çocuk ruhludur, bir süre bu söylediğini yapmaya da çalışabilir... Moralinizi bozmayın, doğru olan bu zaten.. Mis gibi sofralar hazırlar, gayet de hoş görünürsünüz, tüm ev sizin nasılsa.. Yavaş yavaş yeni ortamına ısınır beyefendi..
Allah ağız tadı versin,

annesı yaşlı fakat 8 ondan buyuk kardesı var eger ev alırsak mllete karsı evını aldı gıttı derlermıs ama kıraya cıkınca yaslı kadını bıraktılar derlermıs bahane bu

düşünmedım degıl hadı dıyorum ılk başlarda yuz vermeyım sadece bakımlı guzel gıyınıp takmayım belkı o kendı yanasır ıns oylede olur
allah aşkına ya insan nasıl kv yanında rahat eder.cinselık bile sorun olur bu erkekler nasıl beraber oturmaya sevdalı böyle hayretlık iş. onun cıkası yoktu ondan dedı san öyle

Sizi seviyorsa uzun sureli surat yapamaz. Ayrica ne sacma seyler soylemis oyle analarina bu kadar yapisik yasamak istiyorlarsa niye evlenirlerki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…