• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrı dünyaların insanıyız

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
kızlar merhaba ben yeni üyeyim..3 yıl önce aynı pansiyonda kaldığımız bir aile vardı pansiyon sahibi beni onlarla tanıştırdı iki oğulları bir de kızları vardı ve çok iyi arkadaş olduk sabaha kadar okey oynuyoduk sohbet ediyoduk oğullarından bitanesiyle diyalogumuz daha iyi oldu çok gülüyoduk espriler havada uçuyodu filan sonra birbirimizi ekledik onlar başka şehirdeydi aynı gün veda ettik ve onlar eve biz eve gittik sonra görüşmelerimiz devam etti kış tatilinde onun bulunduğu şehirde akrabalarım var oraya gittim onunla buluştuk sevgili gibi bişey olduk ama adı konmadı ben onu üsteledim sanırım biraz kaçtı benden..sonra benim başka iki yıllık sevgilim oldu ondan ayrılalı baya oldu bu süre zarfında pek konuşmadık normal arkadaşca konuşmalardı ve son bir haftadır benimle yakından ilgileniyor ama yine sevgili gibi değil takılıyoruz gibi bişey sorun şu ki birbirimize aile olarak çok tersiz ben kapalıyım onlar farklı din siyaset hiçbir konuda uyuşmuyoruz ama diğer konularda çok gülüyoruz eğleniyoruz ilişkimiz zaten ciddi değil hadi olduda ciddi olduk diyelim illaki sorun olucak ne onun ailesi ne de benim ailem izin vermez kafam o kadar karışık ki konuşmaktan çok zevk alıyorum onunla bide hayatın gerçekleri var sizce ne yapmalıyım kızlar

Yazdıklarına bakılırsa bu işin hiç oluru yok gibi... yani bu durumda bence onu unutman daha doğru olur çünkü onla arkadaş olarak görüşmen bile sana zarar verecek, bağlanacaksın sonuçta... zamana bırak, her şey olacağına varır..

Yazdıklarına bakılırsa bu işin hiç oluru yok gibi... yani bu durumda bence onu unutman daha doğru olur çünkü onla arkadaş olarak görüşmen bile sana zarar verecek, bağlanacaksın sonuçta... zamana bırak, her şey olacağına varır..

evet bağlanıyorum gitgide olmayacağını bende biliyorum ama konuşmama engel olamıyorum malesef

bence sabahlara kadar okey oynamaniza bi$ey demiyorsa aileniz evlenmenizede bi$ey demez herhalde

bence sabahlara kadar okey oynamaniza bi$ey demiyorsa aileniz evlenmenizede bi$ey demez herhalde

o biraz abartı oldu başbaşa kalmadıkki diğer kardeşleride vardı hem yazlık ortamlar daha rahat oluyo şehir gibi değil bizimkiler demese onlar der hiçbitürlü olur yanı yok ama kendime söz geçiremiyorum

Ben kapali dglm.. ama ailemde din daha guclu.. sevgilimin dini biraz daha ozgurler.. suan siyaset isimleri vermiyorum. Din uzerinde konusmak yasaklanmisti..
Din sorun dgl sanirim.. seviyorsan birbirinize ayak uydurursunuz.. gecen oructa namaz kil dedim kildi.. onemli olan din dgl.. sorun suanki aranizdaki iliski.. onunla acik acik konusmaya denesen? Yok konusmam dersen.. su akar yolunu bulur diyecegim.. ama 2 sene gecti diosun dglmi? Ben yerinde olsam yuz yuze acik acik konusmayi denerdim..

Ben anlamadım 2 yıllık sevgili hangi araya girdi
O varsa bunu naısl sevebildin

Neyse, aileler izin vermez diyosan ve aman da aman aşkından ölüp bitmiyosan hiç başlama bence

Ben anlamadım 2 yıllık sevgili hangi araya girdi
O varsa bunu naısl sevebildin

Neyse, aileler izin vermez diyosan ve aman da aman aşkından ölüp bitmiyosan hiç başlama bence

belkide boşlukta kaldım ondan ilgisine kayıtsız kalmadım konuşmalarımız çok eğlenceli 3 yıl önce sadece başlamadan bitmişti hepsi ardarda olmadı yani bilmiyorum kafam çok karışık:S

Ben kapali dglm.. ama ailemde din daha guclu.. sevgilimin dini biraz daha ozgurler.. suan siyaset isimleri vermiyorum. Din uzerinde konusmak yasaklanmisti..
Din sorun dgl sanirim.. seviyorsan birbirinize ayak uydurursunuz.. gecen oructa namaz kil dedim kildi.. onemli olan din dgl.. sorun suanki aranizdaki iliski.. onunla acik acik konusmaya denesen? Yok konusmam dersen.. su akar yolunu bulur diyecegim.. ama 2 sene gecti diosun dglmi? Ben yerinde olsam yuz yuze acik acik konusmayi denerdim..

malesef konuşmayı oraya getiremiyorum sanki herşey çok normalmiş gibi onun açısından ama aslında öyle değil farkımız çok çok fazla kendime bi söz geçirebilirsem konuşmayı kesip atıcam ama çok zor

Back
X