Ayrı dünyaların insanlarıyız

Ayyyy tuh demeyin neyse ben sizin gibi yapmayayım bari kaçırmayayim zengoyu

Adamın kendinizce kurduğunuz bu hayallerden haberi var mı ?

İşlem yaptırmak için gelen sürekli bir müşterinin tüm personele kibar davranması ; x hanım , y bey demesi normal değil mi ?
minik flörtlerden hoşlanan adam tipleri de var.gün içinde nereye gitse karşılaştığı kadınla hafif flörtöz konuşur şakalar yapar bakışlar atar ama bundan ötesine de asla geçmez.belki bu adam da böyle birisidir

bekarken çalıştığım yere ülkenin en zenginlerinden birinin oğlu gelip kalmıştı.bir konuda 2 laf da etmiştik bak işim gereği.tüh ben de ona gelin güvey olaydımm.şimdi boğazda yalıdaydımmmm :KK45:

minik flörtlerden hoşlanan adam tipleri de var.gün içinde nereye gitse karşılaştığı kadınla hafif flörtöz konuşur şakalar yapar bakışlar atar ama bundan ötesine de asla geçmez.belki bu adam da böyle birisidir
Belki de evet

Birak erkekler senin peşinden koşsun.sen içlerinden birini seç.. Ne koşuyon adamın pesinden
Koşuyorum depar ata ata aynı anda sizi qlkisliyorum okuduğunda bunu cikamlrmissin algıda seçicilik demek ki kendin böylesin koş koş yakalarsın birini elbet

valla ben hayatım boyunca hayalci olmadım.bana teklif edenlerle çıktım yürümeyince ayrıldım sonunda da evlendim.dümdüz bir hayatım var şekerimmmm.zengo falan aramadım ki bulayım

Önceki konuya bakarak , olay banka şubesinde geçiyor. Adam şubenin önemli müşterilerindendir bu durumda. Adam flört etmiyor da olabilir.

Önceki konuya bakarak , olay banka şubesinde geçiyor. Adam şubenin önemli müşterilerindendir bu durumda. Adam flört etmiyor da olabilir.
işte 2 laf atan rahat şakacı adamlar vardır her kadına aynıdırlar hoşlanmaları gerekmez.bu adam da öyle olabilir demek istedim.

Merhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorum 🥺yakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum
Ben de sivasliyim kimmiş ki bu adam acaba merak ettim

Koşuyorum depar ata ata aynı anda sizi qlkisliyorum okuduğunda bunu cikamlrmissin algıda seçicilik demek ki kendin böylesin koş koş yakalarsın birini elbet
Ne dedim ben simdi...senden hoşlanan varsa o sana açılsın.gozun kesiyorsa birlikte olursun..valla ben bir erkeğin aşkından ölsem bile ona acilmazdim..ben böyleyim...🤪
Koştum koştum yakaladım birini😁tuttum kolundan ,nikah dairesine goturdum bile..darısı senin başına 😁

Back
X