- 20 Ocak 2010
- 47.016
- 173.927
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Mericeyncim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ne güzel hayal kuruyormus kadının düşmanı yine kadın
Aboo adamın sevgilisi mi varmış . Vay arkadaş hayatlaru zaten uymuyor birde sevgilisi olan biriyle ilişki düşünmek ben anlayamıyorum bu kafayı gerçekten eskiden önemliydi herhalde insanın iliskisinin olup olmamasıCevaplar hoşuna gitmeyince üyelik pasifleştiren biri daha
35 yaşında olgun bir insanın, sırf bir adam iş icabı gülüp iki sohbet ediyor diye hemen ilgisi var şeklinde düşünmemesi gerektiğini söyledik, ne dedik ki? Hayal dünyasında yaşıyor tamamen.
Defalarca instagramdan stalk lamış, sevgilisi olduğunu görmüş. Bunlara rağmen saçma sapan diyor ki “maddi manevi olarak ayrı dünyaların insanlarıyız adım atayım mı”. Yahu adamın sevgilisi varmış ne yapmayı düşünüyorsun ki? Muhtemelen adım atmaktan kastı da yeni sohbet konusu açmak…
Ufak şeylerden ümit besleyenler yüzünden bir arkadaşa selam verip sohbet edemez hale geleceğiz bu gidişle.
ahahahah kk kadınları harikasınız ya, konuda bildiğin dedektiflik yapmışsınız
muhtemelen bankada çalışıyor adam muhtemelen müşteri vs
süpersiniz ya bazen sadece yorumları okumak için alakam olmayacak konulara geliyorum.
Aşk böyle bir şey miCevaplar hoşuna gitmeyince üyelik pasifleştiren biri daha
35 yaşında olgun bir insanın, sırf bir adam iş icabı gülüp iki sohbet ediyor diye hemen ilgisi var şeklinde düşünmemesi gerektiğini söyledik, ne dedik ki? Hayal dünyasında yaşıyor tamamen.
Defalarca instagramdan stalk lamış, sevgilisi olduğunu görmüş. Bunlara rağmen saçma sapan diyor ki “maddi manevi olarak ayrı dünyaların insanlarıyız adım atayım mı”. Yahu adamın sevgilisi varmış ne yapmayı düşünüyorsun ki? Muhtemelen adım atmaktan kastı da yeni sohbet konusu açmak…
Ufak şeylerden ümit besleyenler yüzünden bir arkadaşa selam verip sohbet edemez hale geleceğiz bu gidişle.
Kız anam nasil çabuk diğer konuları hatırlıyorsunuz.demek konu sahibi böyle bir tip buyurDaha önceki konularınızı hatırlıyorum, tamamen kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Adam rahat biri ve herkese samimi davranıyor olan biten bu.
Kız anam nasil çabuk diğer konuları hatırlıyorsunuz.demek konu sahibi böyle bir tip buyur
Bendeahahahah kk kadınları harikasınız ya, konuda bildiğin dedektiflik yapmışsınız![]()
muhtemelen bankada çalışıyor adam muhtemelen müşteri vs
süpersiniz ya bazen sadece yorumları okumak için alakam olmayacak konulara geliyorum.
Aynı ben:) Ayyy ben de acayip hareketli, herkese şaka yapan, kahkaha patlatan bir kadınım.Biri de benim hakkımda konu sahibi gibi şeyler düşünüyor mudur acaba?
Kimilerimiz flörtöz oluyor, yani daha doğrusu mizacımız bu. Ortamda ortalama insani davranışlara sahip birileri varsa hemen muhabbet edebilirim. Ama bu demek değil ki ilgim var o kişiye karşı. İlgim olduğunu bir iki şakadan çok daha fazlasını yaparak belli ederim zaten. Ki herkes öyle yapar bence. Yani ben olsam numarasını bulur, bir bahaneye sığınır mesaj atarım mesela. Sonra da muhabbet sürüyorsa yürürüm depar ata ata.Öyle iki şakayla falan olacak iş değil.
Yani henüz adamın size karşı ilgisi var mı yok mu onu bilmeden net bir şey diyemiyorum tabi fakat davul dengi dengine çalar sözü çok doğru gerçekten bu sadece maddi anlamda değil yanlış anlama eğitim kültür farklılıkları da büyük etken çünkü başta sorun etmiyorum havalarında olsa da ileride bunu en ufak tartışma da yüzüne vurabiliyor ailene kadar gidiyor bu kalp kırmalar o yüzden sıkıntı. Ben aşırıı zengin biriyle olmak istemezdim şahsen para olayını her ne kadar şakaya getirip ahh nerede zengin koca desekte gerçekleştiğinde de mutsuz edeceğini düşünüyorum ben. Hep böyle eşinin yüzüne okumadığını veya kendisinden daha az maaş aldığını yüzüne vuran eşleri gördüğüm için söylüyorum tabi bunu birazda karakterle alakalı. Ama önce adamın sizden hoşlandığından emin olun tabiMerhaba hanimlar. Çalıştığım yere sık sık gelen bir bey var ve kendisinden çok hoşlanıyorum.ancak söyle bir durum var başlıktan anlaşılacağı üzere hem madden hem manen ayrı dünyaların insanlarıyız.madden farkimz kendisi diyelim sivasta yaşıyoruz sivasin zenginlerinden tanınan sevilen sayılan bir insan. Toprak zengini ama bu benim umurumda değil.manen farkımız ise ben muhafazakar bir kişiyim o ise eleştirmek için söylemiyorum sadece farkımızı anlayabilmeniz için oruç tutmaz ve hatta ramazanda içki içer. O derece farklıyız.diger yandan öyle kibar öyle efendi öyle nazik ki kendimi alıkoyamıyorum ona kapilmaktan. Ara ara bana bakıyor hatta konuşmaya çalışıyor özellikle yalnızken sohbet etmeye calisiyor espriler yapıyor gibime geliyor fakat bu farklardan dolayı bir turlu cesaret edemiyorum adım atmaya ne dersiniz kendimi çekmeye devam edeyim ki yoksa Oluru var mıdır?kendimi ona layık göremiyorumyakıştıramıyorum hatta. Adam elinibsallasa ellisi zengin görmüş geçirmiş benle olsa olsa gönül eğlendirir sonra sıkılır gider diye korkuyorum