Ayri ev, ilgisiz koca...

Böyle düzene iki çocuk mu yaptın? Bravo. Milletin iç çamaşırını yerden kaldırmaya devam.
Kocamo seviyorumm bnm derdim ayri eve cikmal iyide durumumuz iyi olsa zaten drum baska olacak ama dsncesz olan dger insanlar yanlis okumussunz bnm drdim kocamla demedim bn sze

Aynı benim koca boşanacaktim kararlıdır. ama ailem sahip çıkmadı .. Eğer ayrı eve çıkarsan gelirim yoksa boşarm dedim . kabul etti ve nisanda tasinacagiz dedi amma gel gelelim ev konusunu açınca sinirleniyor başlıyor kufretmeye .. ama ben kararliim eğer ev tutmazsa boşanma kendime namusumla hayat kuracağım .. benimde kv sorunu var ve eski konularıma bakarsan ne dediğimi anlarsın haliyle esim de anaç .. tabi buz gibi sogudum ama en kötü baba babasizliktan iyidir dedim ... amcam küçük bebeğini severken yavrumun bakışı ciğerimi yakti .. ben kararlıyim tutmazsa ev bosayacagim .. sizde kararlı olun

Her olumsuz durumu yutup oturmuşsun bunuda unutursun diye düşünüyor olabilir mi acaba? Bence açık açık niyetini sor

Kaynana eşinden daha çok değer veriyorsan , eşin de ailesinden etkileniyorsa bu iyi bişey değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…