- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
- #21
benim ayağımı bağlayan çocuk.bu çocuk yarım gün anaokuluna gidiyor.onun düzenini bozamam.arkadaşları var, hazirana kadar gidecek.ve annem getiriyor götürüyor.hazirandan sonra tam gün kreşe vereceğim.ilkokul zamanında da bakacak biri gerekecek yarım gün.çocuk bu hasta olur vs vs bakım gerekir.ben çalışıyorum.kim nasıl bakacak.uzaktan görüldüğü gibi değil.O parayla insanlar iki çocuk büyütüyor. Eşlerine de bakıyor. Çıkacak cesareti olan 2000 tl ile de çıkar. Kuzenim asgari ücretle çalışıyor, iki çocukla aldı başını gitti. Annesinin evine dönmedi bile. Direk ayrı eve çıktı. Bu kadınların illa bir yerlere başlarını sokma ihtiyaçlarını da anlamıyorum. Tek başınıza neden yaşamıyorsunuz?
ama annem babam çocuğa ne kadar iyi davranırsa davransın, babam bana kötü davrandığından, çocuk ikisini de istemiyor.bugün sen gidersen ben de gidiyorum...beni burda bırakma dedi.düşünün yani
ama akıl sağlığı daha önemli. Bi deneyin derim. Boşanma durumunuz mümkünde dava açın tedbir nafakası, mal paylaşımı, velayet, şiddetin varsa delilleri ki akabinde tazminat uzun sürer ama çocuğa 300-500 bi şey bağlanır hemen akmaz ama damlar bu süreçte. Babanızın yanında çocuğunuzla ruh sağlığınızın bozulmasından iyidir. Kimseyi de takmayın elalem kim? kim onlar karnınızı mı doyuruyor da hayatınızda ne yapabileceğiniz konusunda ahkam kessinler.