- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
parayla ilintili herşey.sağlık bile.yeterli param olduğunu düşünmüyor.forumda bugün kaç konu okudum.ayrı eve çıkan benimle aynı maaşlı arkadaş kredi kartı borcuna düşmüş.ben bunun olmasını istemiyorum.temkinliyim.Önceki konularınızı çok net biliyorum. Çok değişik bi düşünce yapınız var. İstiyorsunuzki arkamı dayayacağım biri olsun. Siz ebeveyn olmuşsunuz annesiniz artık. Neden kendinize güven duymuyorsunuz İllaki baba ya da eş mi olmalı. Bence aileniz çocuğunuza bakabileceğiniz endişesi için çocuğu istiyorlar. Çünkü güvenmiyorlar size çünkü güçlü görmüyorlar sizi. Aldığınız hiç bir kararın arkasında durmuyorsunuz.
Yani ben anlamıyorum. Türkiye'de yaşıyoruz hepimiz. Hayat şartlarını ne kadar ile geçinebilineceğini biliyoruz. Şartları belirleyecek olan sizsiniz. Yani ne diyelim ki...
Ankara'da yaşıyorum oturduğum semtte yani mahallede 1+1 eve 2000 tl verende var eski 35-40 yıllık 3+1 eve 800-900 verende var. Geçinirsiniz....
Ama önce net olun. Bir karar verin çocuğunuzda bir öyle bir böyle olmasın. Yazık çocuğa ya
aldığım kara şu ki ben bu evden gidecem.ve babamın yüzünden gidecem.önceden kreş deneyimlerim var.hepsi kötü idi.endişelerim var tabi...bu sefer nasıl olacak demekten kendimi alamıyorum.aslında yarım gün kreşe gidip yarım günde anane dedeyle zaman geçirse süperdi ama olamıyor maalesef