Ayrı eve çıkmak istiyorum ama

Mevcut şartlarda iki evin ihtiyaçlarını karşılamanız mümkün değil.

Ben derim ki, annenizle yaşadığınız evde neden memnun olmadığınızı belirleyip, onları düzeltmeye odanlanın.

Merhaba arkadaşlar ben 33 yaşındayım ve artık annemle aynı evde kalmak istemiyorum çünkü hiç anlaşamıyoruz. Evin giderlerini ben ve abim karşılıyoruz ama abim de evli olduğu için yetiştiremiyor daha çok ben karşılıyorum o yüzden param kalmıyor.
Aslında ayrı eve çıkabilirim ama maddi olarak zorlanıyorum borçlarımız çok ve maaşımdan bana sadece 10 bin kalıyor ve ayrı eve çıkamıyorum, siz olsanız ne yapardınız, paranızı nasıl yönetirdiniz bana bi akıl verin lütfen.
Annenize sürekli bakamazsiniz bireysel emeklilik fln odeseniz 10 yıl sonra az çok gelen bir parası olurdu.
Para biriktirip çıkma dışında farklı parlak fikir derken ikinci bir iş geliyor sadece aklıma.Kredi borcu bitene kadar sabredebilirseniz iyi olurdu bu arada.

Merhaba arkadaşlar ben 33 yaşındayım ve artık annemle aynı evde kalmak istemiyorum çünkü hiç anlaşamıyoruz. Evin giderlerini ben ve abim karşılıyoruz ama abim de evli olduğu için yetiştiremiyor daha çok ben karşılıyorum o yüzden param kalmıyor.
Aslında ayrı eve çıkabilirim ama maddi olarak zorlanıyorum borçlarımız çok ve maaşımdan bana sadece 10 bin kalıyor ve ayrı eve çıkamıyorum, siz olsanız ne yapardınız, paranızı nasıl yönetirdiniz bana bi akıl verin lütfen.
Ben annenizin tek ve gelirsin olduğunu bilmiyordum pardon.ona göre yorum yazmıştım.ee babanızdan maaş kalmadı mı?

Bu şekilde çok zorlanırsınız gibi görünüyor.

Back
X