Ayrı eve çıkmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
379
247
53
Merhaba, 1 yıldan fazladır aynı yerde çalışıyorum.
Yalnız yaşamak istiyorum. Apart mı ev mi karar veremedim. Bir apart beğendim tek kişilik, bütçemi çok zorlamaz evle aynı fiyat fakat senet imzalamak gerekiyor. Sizce hangisi mantıklı?

Yalnız yaşamak istiyorum. Apart mı ev mi karar veremedim. Bir apart beğendim tek kişilik, bütçemi çok zorlamaz evle aynı fiyat fakat senet imzalamak gerekiyor. Sizce hangisi mantıklı?
Esyali kiralik ev dusunebilirsin.

Birikmiş paran varsa ev yoksa apart , senet sizi korkutmasın artık ev tutarken de imzalıyorsunuz evi aniden bırakıp giderseniz de dava açabiliyorlar sonuçları çok benzer yani

ev sahibi anlayıslı olan bir ev. apartlar da istediğiniz gbi hareket edemeyebilirsiniz

Birikmiş paran varsa ev yoksa apart , senet sizi korkutmasın artık ev tutarken de imzalıyorsunuz evi aniden bırakıp giderseniz de dava açabiliyorlar sonuçları çok benzer yani
Taşınırım diye ayırdığım biraz param var ama birikimim yok şuan.

Ev her türlü daha mantıklı. İlk meslek evrende ikisini de deneyimledim. Uyguna bir ev bulursanız aparttan çok daha konforlu olur

Dünya imtihanlarla dolu işte. Her evlilikte tartışma olabilir bazen. Anlatmak istersen bana yazabilirsin 💖💐
Öyle valla amannn önemli bişi değil saç kurutma makinası çalışmıyor oda anlar o işlerden bi bak dedim neymiş işi varmış işi ne Recep ivedik izlemek 😒😒😒

Öyle valla amannn önemli bişi değil saç kurutma makinası çalışmıyor oda anlar o işlerden bi bak dedim neymiş işi varmış işi ne Recep ivedik izlemek 😒😒😒
O halde erkekleri gömme saatimiz aktifleşmiştir kanki. 🔪Filmi bırakıp bir baksa eline yapışacak sanki (aaa kafiye yapmışım sjdjfkfkgh)

Taşınırım diye ayırdığım biraz param var ama birikimim yok şuan.
Ne kadar biraz para mesela ? Ben geçen ay taşındım 62 net gitti sadece eve girmeye daha evin alışverişi vs ortada yok kuru eşyalı eve gidiyor bu meblağ ve yine diyorum apart gibi senet vereceksiniz ve 1 yıllık sözleşme atıyorum onda da kafanıza göre hadi ben gidiyorum bb diyemiyorsunuz

1 yildan fazla ayni yerde calisiyorsun ve fazla birikimin yok. Sartlar oyle gerektiriyorsa cik tabii ama keyfi bir cikissa sonra zorlanman olasi duruyor. Tabii calistigin yer devlet kurumuysa yine cik her turlu. Ozel sektor diye dusundum. Bu devirde 1 yildir calistigin yere guvenip ayri eve cikmak cesaret isi. Eskiden ben 3 aylik iste cikmistim gerci ama o zamanlar kiralar boyle degerinin uzerinde seyretmiyordu ve her bolgenin kendine gore bi rayic bedeli vardi. Tasinmak da oyle buyuk paralar gerektirmiyordu.

Yaprak dokumu Necla apartta kaldıgı zamanları ızleyın. Rahat edemezsınız

1 yildan fazla ayni yerde calisiyorsun ve fazla birikimin yok. Sartlar oyle gerektiriyorsa cik tabii ama keyfi bir cikissa sonra zorlanman olasi duruyor. Tabii calistigin yer devlet kurumuysa yine cik her turlu. Ozel sektor diye dusundum. Bu devirde 1 yildir calistigin yere guvenip ayri eve cikmak cesaret isi. Eskiden ben 3 aylik iste cikmistim gerci ama o zamanlar kiralar boyle degerinin uzerinde seyretmiyordu ve her bolgenin kendine gore bi rayic bedeli vardi. Tasinmak da oyle buyuk paralar gerektirmiyordu.
Özel sektör, mecburen çıkmam gerekiyor.

Back
X