aynı şehirde olup, okumak, iş, askerlik vs için gitse sonuna kadar beklerim
ama ayrı şehirden biri ile olmuyo, ben yürütemeyenlerdenim
çünkü hep yalnızsınız arkadaşlarla yemeğe gideceksiniz çift olanlar var ama siz yalnızsınız, belki bir gün sizi en iyi anlayacak kişiye sarılıp ağlamak isteyeceksiniz ama yastıkla mı yetineceksiniz
dışarıda müsait olduğunuzda ben filanca yerdeyim özledim seni görüşelim diyemeyeceksiniz
bana çok ürkütücü geliyo Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, herkes kavuşsun sevdiğine
uzakta olupta yürütenleri kutluyoruma.s.
benim eşim yurt dışında....2 senedir bu şekilde yaşıyoruz...6 ayda bir geliyor,1 hafta kalıp gidiyor,o bir hafta bir günmüş gibi geliyor,,o kadar kısa geliyorki 1 haftalık zaman zarfı ona özlemim bitmeden o gidiyor,,,
benim en kötü günümde yanımda değildi,,,ama ben biliyordum ki,benim yüreğim yandı,onunkide benimle beraber yandı,,,benimle beraber ağladı,,,
sevgiyi yaşamak için sevdiğinizin yanınızda olması gerekmez,,,insan sevgisini içinde yaşar,yalnızda yaşar,önemli olan sevdiğinizinde sizi sevdiğini bilmenizdir,,,
bende ayrı kalamam derdim hep,ama ayrılık başa gelince sevgisini kalbinde taşımayı,sabretmeyi,fedakarlığı öğreniyor insan...
ben eşimi seviyordum,ama bu ayrılıktan sonra onu daha çok sevmeye başladım,onsuz hayatımın pek bi anlamının kalmadığını anladım...
en uzak mesafe sevdiğinize dokunabilecek kadar yakında ama elinizi uzattığınızda ulaşamadığınız zaman yaşanır...
sevenler ayrı kalmasın,,,tanrı sevenleri bir an önce kavuştursun...
evet ya aynen "dayanıyoruz mecburen"...gerçekten çok zor dediğin gibi özellikle etrafta sevgilileriyle gezenleri görünce ağlayasım geliyor....ama alıştım böyle olmasına artık mesafeler mi kazanacak yoksa biz mi onu zaman gösterecek akışına bıraktım kasmıyorum artık:smiley-cool:
aman yapamam demeyin..başınıza gelir..
başa gelince çekiliyor..
amin canım ins bütün sewgilisinden ayrı olanlar kavuşsun :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?