Ayrı yatan eşler birbirinden soğurmu gerçekten?

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?

Bence soğutur.
Ama ne kadar süre ayrı kaldıkları da önemli.

11 yıllık evliyim. Bu kadar yilda toplasan 10 gun belki ayri kalmisizdir. Bunlar disinda Hiç ayr i yatmadık 2 bebeğim var.Allah da ayırmasın. Belki soğukluk hemen olmaz ama ben esimin sıcaklığını nefesini hissetmeden uyuyamam.

henüz anne degilim, dogru bulmuyorum cocugun anne babayi ayirmasini. ne annem babamda ne yakin cevremde gördüm. demek ki yataklari ayirmadan da olabiliyormus cocuk yetistirmek.

sogutur bence.

Sogutur diyorum. Kardeşim boşanma aşamasında. Eşinin bahanesi mi desem bilmiyorum sana ne zaman yaklaşmak istesem sen hep bebekle ilgilendin onunla yattım demiş.

Sogutmaz. 8 aydir tecrubeyle sabit.
Uyk sorunu olan bir bebegim var .Bazen gece 3 te uyanir sabah 6 ya kadar uyutamam .Zaten adam 8 de kalkip ise gidecek .Mecburi oda değiştirir.
Onemli olan eslerin de bebegin de mutlu olmasi .

burda çok fazla konuya sebep oldu bu.bebek için ayrı yatmaya başlamak çok büyük krizlere sebep oluyor.üstüne bir de çocuk annesiz yatmaya alışamıyor anne iyice çocukla yatmaya devam ediyor.çocuk olunca zaten cinsel olarak da birbirinden uzaklaşıyor çiftler.çoğu kadın bir eşi olduğunu unutup direkt çocuğuna bağlanıp kocasını da ister istemez dışlıyor.kısacası size tavsiyem asla yatakları ayırmayın, ve zamanı geldiğinde muhakkak bebeği kendi odasında tek yatmaya alıştırın.

Bebek için yatak ayırmak keyfi bir iş değildir. İş keyfe bindikten sonra soğuma olur. Olması da gerekir. Ama bence birlikte yatılmalıdır, çocuk da olsa.

Son düzenleme:
15 yıllık evliyim. Toplasak 1 ay birlikte yattık. Olmadı. Uyuyamadık. Sabahları dinlememiş, şiş gözlerle uyandık. Hatta bir ara uykusuzluktan ve sıkıntıdan burnum kanıyordu geceleri. Bu gerginlik ilişkimize de yansıdı. Uyuyamayan diğerini de uyandırdı. Bu defa çift taraflı gerginlik oldu. 15 yıldır karşılıklı çekyatlarımız var. Mis gibi. Herkes rahat. Gece gerginliği yok, kavga yok. Soğuma da yok.bu arada çocuğumuz yok. Yani sırf keyfiyetten. Ben çok çocuk seven biri değilim. 15 yıl düşünmedim. Bu yıl biraz ister gibi oldum. Tek ilişki ile tuttu ama kalbi durdu.

Sogutur diyorum ben
Ayni yatakta uyumak benim icin onemli
Cocugumla da ayri yatakta ve de ayri odalarda uyumak onemli.
Cocuktan sonra kocayi baska odaya atiyorsam niye evli kalayim ki?

Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Ben şuan 8+3 hamileyim . Bebek doğduğunda muhtemelen biz de ayrı yatarız çünkü eşimin işi çok yorucu gece uykusu bölünmesin diye çaba sarf ederim bu gibi sebeplerden soğukluk olacağını sanmıyorum . Ama dargınlık küslük ya da ders vereyim diye kesinlikle yatak ayırmayı doğru bulmuyorum yani ben kendi adıma konuşayım Allah kimseyi o raddeye getirmesin ama eğer ben yatak ayırma kararı almissam boşanma konusunu görüşmüşüz demektir .eğer aranızda normalde soğukluk yoksa her iki tarafta anlayisliysa zaten böyle bir ilişkiyi bebek sadece kuvvetlendirir neticede gün içinde de birbirinize sevginizi gösterme imkânınız olacak . Bizler yeterki sevgimizi gösterme konusunda hiç bir fırsatı kacirmayalim.

Geçici bir süre ayrı yatmakta sorun yok. Ancak bir süre sonra kadın ve erkek halinden memnunsa ve ihtiyaçları dışında bir araya gelmiyorsa o zaman ciddi bir sorun oluşmaya başlar. Çocuğunuz biraz normalleşince kendi yatağına alıştırın en geç 8. ayda ayırmış olmalısınız yatağını. Ama o bumerang gibidir uyanır gelir o başka dert etmeyin uyandıkça geri koyun yatağına. Haftasonları geldin çıksın babasının tepesine uyandırsın babasını. Dediğim gibi uzun tutmayın bu durumu. Bebeğiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Önce kadın rolünü alırız sonra anne rolünü....bu nedenle kadın olduğumuzu unutmamak, unutturmamak lazım....

Yatakta birbirinize değeceksinizki aranızdaki cinsel istek devam etsin....

Ben eşimle 2 senedir ayri yatiyorum mecbur .... yatak odasina cocuklar gece geliyor yanimizdan dusuyorlar onlarin odasina gitsek sığamıyoruz cocuklar üstümüzde yatiyorlar kimildayamiyoruz ev kucuk bi odada 6 kişi olmuyor malesef.. velhasil bir soguma yok cok şükür buyuk bi eve gecersek cocuklara oda yapabilir ayirabilirsek kavusacagiz insallah :)
Kesinlikle eşlerin aralarindaki ritimle alakalı diyorum bende isterim eşimle yatayım hatta çok da uzuluyorum ama elden bir şey gelmiyor diger türlü hic bir firsati kacirmayiz:)

4 aydır ayrı yatıyoruz oğlum park yatağında salondayız biz. Ama cinsellik devam ediyor fırsat buldukça. Havalar güzel olunca da yatak odasına geçeceğiz oğlum yine park yatağında uyuyacak. Kucağımda emerken uyuyor ama emmeyi bıraktığı an yatağına yatırıyorum oğlumu. Yani nasıl yaşadığınıza bağlı bu durum

Bence kişiden kişiye değişir.Mesela arkadaşımın eşi çok karşıymış yatak ayırmaya.Benim eşim de oğlum ve sen rahat et diye kanepe üzerinde yatıyor.8 yıllık evliyim yıllar geçtikçe daha da sağlamlaşıyor evlilik.Eşiniz soğuyacak biriyse sakın ayırmayın.

Belkide mesele yataklarin ayri olmasi degil de birbirini bu sebeple ihmal etmektir.Bilemedim ama ayri yatmaya karsiyim cunku sarilinca mutlu olan biriyim.Huzur buluyorum.

Back
X