Ayrı yatan eşler birbirinden soğurmu gerçekten?

Ay valla bende çok memnunum.
Eşim horluyo zaten inan ben dalana kadar saatler geçiyo.
Niye kendime işkence çektireyim.
Bide oldum olası tek yatmayı severim.
Şimdi kızım yer yatağında ben kanepede rahat rahat yatıoz :)
Arada yatagi da alin , koltuktan daha rahat 😂😂

Ben gereksiz bulanlardanım ayrı yatmayı.. Hele eşi işten gelmişte yorulmuş da uyuması gerekmiş düşüncesi ile ayrı yatanlara ayrı bir gıcığım.. Sanki bir tek kadının o çocuk!
Yer yoksa alan açarım boy boy anne yanı beşiği var..Çocuğun güvenli bağlanması konusunda da aynı oda da olsa da kendi yatağında yatması gerektiğini düşünüyorum.

Evlenmeden önce herkes mutlaka eşiyle beraber uyumayı hayal etmiştir.
Bu hayallerine kavuşmuşken ayrı yatmak pek anlamlı gelmiyor bana.
Deli gibi horlar uyuyamam ama asla kalkıp gitmem, ben uyurken üstümü hep açarım eşim kapar hissederim.
O gece terler hasta olmasın diye kışsa üzerini değiştirirm gece.
Bence hayati bir mesele olmadığınca bu tatlı anları kaçırmamak lazım.

Bizde ayrı yatıyoruz bir bucuk sene olacak
Kızım ilk baslarda sese alışkındı ama büyüdükçe eşimin horlaması,yatakta sık sık dönmesi ve sürekli öksürmesi sonucu artık oturma odasında koltukta yatıyo.ben yatak odasında yatakta geniş geniş,bebegimde yer yatagında
Büyük kızımında odası ayrı

2.5 senedir ayri yatiyoruz benim bildigim bir sikintimiz yok.

Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Hayir sogumaz bu tek basina soguma sebebi degildir. Yakinlasmak isteyen yakinlasir bir sekilde

Soğumaz ama alışır tek yatmaya bu hiç hoş değil bence ben ikinci çocuğum dogduunda oturma odasına yer yatağı yapıyordum hep beraber yatiyorduk

Bekar gibi yatmak bana da güzel gelmiyor. Ben çok usurum mesela eşim ısıtır beni.cok horlar ama alışmışım horultusuna bile.evliligin güzel yanlarından biri bence.gece uyumadan önce sohbet etmek,sarılmak,isinmak..

Benim televizyon karşısında tek başıma uyuma keyfim var evli olsam her gece eşimle uyur muyum bilmiyorum valla:işsiz: bi de horluyosa falan insan rahatsız olmaz mı ya bana tuhaf geliyor iki kişi aynı yatakta uyumak. Evlenince fikir değişiyo demek ki..

Ayrı yatmak sadece eşler için değil çocuklar için de sıkıntı. İlk 3 ay hariç yanında yalnız uyursanız kendinize alıştırırsanız zaten çocuk için de sağlıklı değil. İlk aylar dışında. Ben böyle düşünüyorum. Çocuk büyükse sizin bir odanız bir yatağınız olduğunu bilmeli. Mümkün olduğunca ayrı yatmayın

Back
X