Ayrı yattı

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?

Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..

Onunla konus ayrı yatmanın aranıza soğukluk sokacağını ve Zaman'la birbirinizden uzaklasacaginizi söyle.

Aranızdaki sorun ne olursa olsun yatak odasına taşınmamalı. Birbirinizden ayrı yatmanız sorunu daha da büyütmekten başka işe yaramaz. Hatalı hatasız aramaksızın yanına gidebilirdiniz. Hem bunu alışkanlık haline getirmemiş sonuçta ilk defa yapmış. Siz de yanına kıvrılıp yaptığının yanlışlığını anlatabilirdiniz. Daha yeni evlisiniz hem neden aranıza düşmanlık sokuyorsunuz. Nasıl başlarsa öyle gider. Sorunları büyütmeden çözmenizi öneririm.

Kavga sebebi ne olursa olsun demişsiniz ama hakikaten önemli bir sebepse size birşeylerin intikamını almak için bunu yapmaz şahsen ben kırılsam ve karşımdaki bunu anlamayıp, telafi etmeye çabalamazsa o yatağa ben de girmem yani içim almaz. O yüzden sebep önemli ne olursa olsun gece aynı yatakta uyumak bana göre değil en azından

Gercekten de oyle arkadaslar sogukluk oluyor.bende yillardir ayri yatiyorum maalesef..ablamin israri ile cok beraber uyumaya tesvik ettim ama olmadi.simdi bende asla beraber yatmak istemiyorum.

Lavga da hatalı taraf oysa sizin gidip çağırmanız hata olmuş ısrar etmeyin dönün yatın bakın gelmiş sonunda.
Ama hata sizdeyse belki kırıldığı için gelmemiştir

Kavga sebebi ne olursa olsun demişsiniz ama hakikaten önemli bir sebepse size birşeylerin intikamını almak için bunu yapmaz şahsen ben kırılsam ve karşımdaki bunu anlamayıp, telafi etmeye çabalamazsa o yatağa ben de girmem yani içim almaz. O yüzden sebep önemli ne olursa olsun gece aynı yatakta uyumak bana göre değil en azından
Ortada haklı haksız yok. Bi konuda inatlaşma sonucu oldu böyle.

Lavga da hatalı taraf oysa sizin gidip çağırmanız hata olmuş ısrar etmeyin dönün yatın bakın gelmiş sonunda.
Ama hata sizdeyse belki kırıldığı için gelmemiştir

Cagirmasam gelmeyecekti. Hata bende degil.

Aranızdaki sorun ne olursa olsun yatak odasına taşınmamalı. Birbirinizden ayrı yatmanız sorunu daha da büyütmekten başka işe yaramaz. Hatalı hatasız aramaksızın yanına gidebilirdiniz. Hem bunu alışkanlık haline getirmemiş sonuçta ilk defa yapmış. Siz de yanına kıvrılıp yaptığının yanlışlığını anlatabilirdiniz. Daha yeni evlisiniz hem neden aranıza düşmanlık sokuyorsunuz. Nasıl başlarsa öyle gider. Sorunları büyütmeden çözmenizi öneririm.
Benim cabamla ya da tek taraflı olsa tamam. Gidip çağırdım anca geldi mesela. Nifak tohumlari serpistiriyor araya gidisatimiz kötü daha da kötüsü bunun o da farkında.

Benim cabamla ya da tek taraflı olsa tamam. Gidip çağırdım anca geldi mesela. Nifak tohumlari serpistiriyor araya gidisatimiz kötü daha da kötüsü bunun o da farkında.
Evlenmeden önce de böyle miydi? Sorunları büyütüp iletişimi koparıyor muydu? Çok üzücü gerçekten, ilişkiler aslında gidişat hakkında sinyal veriyor ama insan bazen anlayamıyor.

İki güne hormonları depreşir geri gelir. Merak etme.

Evlenmeden önce de böyle miydi? Sorunları büyütüp iletişimi koparıyor muydu? Çok üzücü gerçekten, ilişkiler aslında gidişat hakkında sinyal veriyor ama insan bazen anlayamıyor.
Evet karşılıklı kopariyorduk

Evet karşılıklı kopariyorduk
Baştan belliymiş sizinki. Bunları bile bile evlenmişsiniz. Bu saatten sonra aynen devam edecektir. Belki aile psikoloğuna giderek bir nebze sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz. Misilleme, kavga, karşılıklı zıtlaşma hiç bir şey kazandırmaz.

2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?

Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
Bence de yanlış

Canim ayni olay benim basimdan gecti bu sefer o yataga yattiginda ben kalkdim kizimin odasinda yattim sonra konusduk aramizdaki olan sorunu en sinir oldugum seydir gurur yapmasi ama erkeklere cok surat verip cok alltan alinca kiymet bilmiyolar bizi kaybetme korkularini unutturmucaksin iyi olur ben yerinde olsam karsisina dikilir güzelce anlatirdim derdimi yoksa vakit gectikce kadinlar kendini yiyo bitiriyo ama erkeklerin umrumda degil..

Back
X