Ayrı yattı

Bence kendinizi onun yerine koyarak akıl yürütmeyi deneyin.Bir şey amaçlamıyorum demiş ama kendi kasten kurgulamasa bile nedir ayrı yatmaktan niyeti? Size bir şeye kızdığını,kırıldığını ifade etmeye çalışıyor.Bir davranışınızı değiştirtmeye çalışıyor.Belli ki kavgada söylediği sözlerle kendini ifade edememiş veya size istediğini yaptıramamış ki böyle bir ifade ve ikna şekli denemiş.
Siz de panik olup yanınıza çağırarak ağlayan bebeğe meme vermişsiniz tabiri caizse.Böyle her ayrı yattığında ayaklarına kapanıp onun istediğine ikna olursanız her anlaşmazlıkta ayrı yatar.Bence hiç tepki vermeyin,görmezden gelin.Tartışma konusu her ne idiyse yatmaya giderken veya uyanınca açmayın,gün içinde başka bir saatte başka bir mekanda konuşun uzlaşın. Ayrı yatmanın çok çirkin ve sizi rahatsız eden bir davranış olduğunu da ayrıca konuşun.Ben de her anlaşmazlıkta çocuk gibi ayrı yatmaya mı gideyim diyin. Yani "ayrı yattım,işi çözdüm" zannetmesine izin vermeyin anlatabiliyor muyum.

Devamı gelecektir hazırlıklı ol.
Bence intikam almaya çalışma, intikam alincak bişey değil. Istememiş demekki. sadece alış.

Esinle tartistin daha önceleride vardi(yani daha öncede tartisiyodunuz)

Yahu 2aylik evlisiniz ne ara cicim ayından s.çım ayına terfi ettiniz.
2aylik evlilikde "sonumuzu ciziyo"lar falan.

Bekarlar korkuyo artik evlenmekden haklılar.

Bence kendinizi onun yerine koyarak akıl yürütmeyi deneyin.Bir şey amaçlamıyorum demiş ama kendi kasten kurgulamasa bile nedir ayrı yatmaktan niyeti? Size bir şeye kızdığını,kırıldığını ifade etmeye çalışıyor.Bir davranışınızı değiştirtmeye çalışıyor.Belli ki kavgada söylediği sözlerle kendini ifade edememiş veya size istediğini yaptıramamış ki böyle bir ifade ve ikna şekli denemiş.
Siz de panik olup yanınıza çağırarak ağlayan bebeğe meme vermişsiniz tabiri caizse.Böyle her ayrı yattığında ayaklarına kapanıp onun istediğine ikna olursanız her anlaşmazlıkta ayrı yatar.Bence hiç tepki vermeyin,görmezden gelin.Tartışma konusu her ne idiyse yatmaya giderken veya uyanınca açmayın,gün içinde başka bir saatte başka bir mekanda konuşun uzlaşın. Ayrı yatmanın çok çirkin ve sizi rahatsız eden bir davranış olduğunu da ayrıca konuşun.Ben de her anlaşmazlıkta çocuk gibi ayrı yatmaya mı gideyim diyin. Yani "ayrı yattım,işi çözdüm" zannetmesine izin vermeyin anlatabiliyor muyum.
Bir daha gitmem zaten oluruna bırakırım. Konusup ta anlasamiyoruz ki. Tamam senin dedigin oldun diyorum hayir istemiyorum diyor. Gerçekten anlamıyorum ve sıkıldım.

Esinle tartistin daha önceleride vardi(yani daha öncede tartisiyodunuz)

Yahu 2aylik evlisiniz ne ara cicim ayından s.çım ayına terfi ettiniz.
2aylik evlilikde "sonumuzu ciziyo"lar falan.

Bekarlar korkuyo artik evlenmekden haklılar.

Ben de anlam veremiyorum ki

2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?

Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
O yataga gelince sen salona gitseydin......

Sırf evliler diye sürekli aynı yatagı paylaşmak zorunda mı insanlar?

İçi daralmıştır, size kırgındır temas etmek istememiştir, kalbinizi daha fazla kırmamak için o an yalnızlıgı tercih etmiştir, düşünmeye ihtiyacı vardır, hiç bir şey olmasa dahi hava o an sıcak gelmiştir ateş basmıştır vs.
Ayrı yatıyorsa bunu neden büyük bir problem haline getiriyorsunuz ki?

Hiçbir şey olmamış gibi davranın bence. O da sakinleştiğinde normale döner.
Eğer konuşulması gereken, yarım kalan bir konu oldugunu düşünüyorsanız onun bu tavrı sonucunda degil farklı bir zamanda sakin bir anınızda çözmeye çalışın.

Biliyor, farkında. Umursamıyor da diyemem ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
Burdaki puf nokta ne zaman konustugun. Kavga ettikten snra hala kizgin olup yorgani yastigi tasirkenmi " ayri yatmayalim sogukluk getirir' dedin?
O zmn yanlis zamanlama. Adam sana kizgin sonucta. Ne dersen tersini yapicak.
Romantik ve sirnastigin bi anda diyceksin " ayri yatmak istemiyorm senle, kus olalim ama seni yanimda istrrim yine, bi dahakine oyle yapalim olurmu?" Diye.

He
Burdaki puf nokta ne zaman konustugun. Kavga ettikten snra hala kizgin olup yorgani yastigi tasirkenmi " ayri yatmayalim sogukluk getirir' dedin?
O zmn yanlis zamanlama. Adam sana kizgin sonucta. Ne dersen tersini yapicak.
Romantik ve sirnastigin bi anda diyceksin " ayri yatmak istemiyorm senle, kus olalim ama seni yanimda istrrim yine, bi dahakine oyle yapalim olurmu?" Diye.
Hemen sonra çağırmak icin gittigimde konuştum. Konuşurum teşekkürler.

Back
X