Ayrı yattı

Sırf evliler diye sürekli aynı yatagı paylaşmak zorunda mı insanlar?

İçi daralmıştır, size kırgındır temas etmek istememiştir, kalbinizi daha fazla kırmamak için o an yalnızlıgı tercih etmiştir, düşünmeye ihtiyacı vardır, hiç bir şey olmasa dahi hava o an sıcak gelmiştir ateş basmıştır vs.
Ayrı yatıyorsa bunu neden büyük bir problem haline getiriyorsunuz ki?

Hiçbir şey olmamış gibi davranın bence. O da sakinleştiğinde normale döner.
Eğer konuşulması gereken, yarım kalan bir konu oldugunu düşünüyorsanız onun bu tavrı sonucunda degil farklı bir zamanda sakin bir anınızda çözmeye çalışın.
Bana gore buyuk bir şey. Karı koca bi ömür aynı yastığa baş koymaya söz veriyoruz.. malesef geçmiyor kini.

vallahi ben bu konuda kendi tecrübemi yazacağım
eşim böyle yapa yapa boşanma aşamasına geldik
acayip soğuduk bir evliliği bitirdi kendi eliyle

tek çare uysal biriyse sakince konuşmak
benim eşim gibi kendini beğenmiş kavgacı ve uzatmak isteyen biri ise bir kez olsun o gelmek istediğinde kapıyı kilitleyip almayın demek istiyorum ne yaptığını bilsin

vallahi ben bu konuda kendi tecrübemi yazacağım
eşim böyle yapa yapa boşanma aşamasına geldik
acayip soğuduk bir evliliği bitirdi kendi eliyle

tek çare uysal biriyse sakince konuşmak
benim eşim gibi kendini beğenmiş kavgacı ve uzatmak isteyen biri ise bir kez olsun o gelmek istediğinde kapıyı kilitleyip almayın demek istiyorum ne yaptığını bilsin
Denediginiz yontemler oldu mu?
Olduysa yazar misiniz?
Esim sakin degil ama mantıklı biri.
Kendi de illaki biliyodur soğukluk gireceğini ama boyle davraniyor. Bazi seyleri goze mi aldı acaba??

Evden gitmiyor ama beni bırakıp. Mecburen çıkması gerektiginde de haber verip gidiyor. Garip. Gercekten anlamıyorum napmaya çalışıyor.

Denediginiz yontemler oldu mu?
Olduysa yazar misiniz?
Esim sakin degil ama mantıklı biri.
Kendi de illaki biliyodur soğukluk gireceğini ama boyle davraniyor. Bazi seyleri goze mi aldı acaba??

Evden gitmiyor ama beni bırakıp. Mecburen çıkması gerektiginde de haber verip gidiyor. Garip. Gercekten anlamıyorum napmaya çalışıyor.

valla benim eşimde pasif agresif ilerleyerek beni küsmeye ayrı kalmaya vs alıştırmaya çalıştı
annesi ile babası sürekli küser araları sürekli soğukmuş
onlar gibi olmamızı istiyordu

benım yontemlerım bır ıse yaramadı çünkü eşim zalim biri ve beni artık sevmiyor

ama sizin eşinizde çok erken başlamış benim eşim birinci ayda başlamıştı böyle şeylere ama benim taa o zamandan bu ısın olmayacagına ınanmaya başlamıştım

eğer eşinizi seviyor ve evlilik devam etsin istiyorsanız artık naparsınız bilmem ama gözünü korkutun
bu davranış biçiminin normalleşmesine izin vermeyin

valla benim eşimde pasif agresif ilerleyerek beni küsmeye ayrı kalmaya vs alıştırmaya çalıştı

ama sizin eşinizde çok erken başlamış benim eşim birinci ayda başlamıştı böyle şeylere ama benim taa o zamandan bu ısın olmayacagına ınanmaya başlamıştım

eğer eşinizi seviyor ve evlilik devam etsin istiyorsanız artık naparsınız bilmem ama gözünü korkutun
Gozunu nasil korkutabilirim?

Gozunu nasil korkutabilirim?
işte onu siz bileceksiniz her erkeğin damarı ayrı
biraz kişiliğine göre düşünün ve ne yaparsanız yapın kendinize güvenin
kendnizden emin olduğunuzu bilsin

ben hep her adımımı aman evliliğim iyi gitsin diye attm o beni hep korkuyorum siniyorum sandı
artık asla düzelmez bizimki

sizin hamurunuz yaş bir şekilde düzeltin eğer ilerie bu hareketlere dayanamayacağınızı düşünüyorsanız

Konudan konuya degisir her ne olursa olsun ayri yatmayin kismina katilmiyorum

Ama sizinki sadece inatlasma sonucuysa abartmis esin

Normalde benim bildiğim, bayan küser ayrı yatmak ister bunda, tam tersi olmuş adam nazmı yapıyor ne en sevmediğim erkek tipi

Yatağa iyice bi yayıl. Şöyle çaprazlama yat ohhh miss. Bi hatan yoksa uğraşma üstüne düşme keyfine bak

2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?

Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
Olan oldu buyutmenin manasi yok. Giden gider acik net. Bence hirpalamayin kendinizi.

Benim 3 ay önce bosandıgm esimde pasif agresifti berbat bir davranış bozukluğu insanı yaşamdan soğutuyor. En başından belliydi 4 yılım ziyan oldu keske daha önce bosansaydım

Bir dizide gormustum. Anlas.a yapmis kari koca. Ne icin kuserlerse kussun, sorun ne olursa olsun. Yatak odasinin kapısının disinda birakacagiz diye. Odaya girince kusluk yok diye.

Bu sahneyi esime anlatıp bizde boyle yapalim mi demistim. Oda seve seve kabul etmisti.

Bazen ben kustup ondan once yatmaya gittigimde, hani yatak odasi kapasinin disinda birakacaktik kuslukleri der hep..

Sizde oyle bir anlasma yapabilirsiniz.
Ayrica esinzie, ayri yatarsaniz evliliginize araniza şeytanın girecegini ve araniza sogukluk girecegini soyleyin.

Seytanin en sevdigi sey kari kocayi kavga ettirmek aralarini bozmakmis.
Ayri yattiginizda seytan araniza girer (yani aranizi bozar vesvese vererek) dolayisiyla sevinir.
Bazen deriz bizde. Gel seytani sevindirmeyelim diye... ki... siz 2 aylik evlisiniz.
2 aylik evlilikte ayri yatmak cok enteresan. Dun 2 dakkalik yola gittik o mesafeyi yururken elele tutusmayi unutmussuz ki otomatikmen hemen elele tutusuruz 2 dakkalim olsa bile. Sonradan fark ettim dedim tabi eskidik 2 yillik olduk. Elimi tutmazsin artik diye. Halbukim karsilikli unuttuk tutusmayi.

Uzun bir yorum okdu kusura bakma.
Ama bazi seyler konusarak halledilebilinir.

Şuan bende ayrı yatan biri olarak yapmasamiydim dedim kafam karma karışık bugün yeni yattim ve çok kirginim hic hoslanmadigim bisey esim ilk sene fazlasıyla ayrı yattı hic hoslanmazdim ve bi gün öyle bi kirdiki annesi yalan söylediği halde ona inandi bana sırt dondu bende durumu mektupla yazip başka odada yattım bin pisman oldu geri döndürdü ve 3 sene bitti o benim icin ilk ve ikimiz icinde sondu diye dusunuyodum ama bugün yanlız kalmaya ihtiyacim var hıçkıra hıçkıra aglamaya ihtiyacim var yarin gider yatarim yine ama boğazimda yumruk gibi duruyo soyleyemediklerim

2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?

Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..

Birşey olmaz çok da düşünme bununla ilgili bence... Biz de eşimle zaman zaman yaşadık bunu. Genelde ben giderim onu bırakıp :) ama öyle soğukluk falan olmadı. İçimden gelmiyor küs olunca yanyana yatmak. Ve eşim eğer odamızda küs yatmışsak mutlaka şebeklik yapıp barışmaya zorluyor beni. Ben de barışmamak için salonda yatayım, şebeklik yapamasın diyorum :) Hoş artık salonda da rahat bırakmıyor ya neyse :)

Bir de ben asla demem gel falan diye o gitse, geri vites yapmam. Bence sen de yapma, boşver ya birşeycik olmaz...

Oyy yatak ayırma çok kötü ya.. Biz ilk evlendiğimiz Zaman'lar konuşmuştuk , ne olursa olsun yatağa küs girmeyelim diye .. Ayrı yatmak söz konusu bile değil. Tavırlı olan ayrı yatmışsa, suçlu olan gidip sürükler gerekirse, yatağa getirir :halay: forumda okumuştum yine, eşi ayrı yatıp gelmemiş o da kay ozaman ben de burda yatacam demiş:KK45:neyse olan olmuş, düzeltirsiniz arayı inş. Ha eşim bana yapsa bunu, gönlümü alacak bişey bulana kadar tek kelime konuşmaz o yok gibi davranırdım:dondurma: ama çözüm değil tabi, siz yapmayın:) kırıldığınızı belli edin , anlatın hissettiklerinizi bence

Bunu genelde kadınlar yapar. Bunu bir erkek yapıyorsa ya gerçekten çok kızmıştır yahut çok duygusaldır ve gururu kırılmıştır. Kızdığı mevzuda haklıysa özür dileyin. Kırılacağı bir durum varsa ve bundan dolayı gururu kırıldıysa kendi hatanızı itiraf edip yine özür diledikten sonra kendi hatasının da sizde nelere sebep olduğunu ama sizin aynı hareketi yapmayı düşünmediğinizi uygun bir dille belirtin. Ders vermek, akıllanmasını sağlamak vs evcilleştirme hareketleri için kullanılan tabirlerdir. Eşiniz sizin düşmanınız değil nihayetinde. Ben ya gönlü alınması yahut durumun uygun dille anlatılması gereken birini görüyorum karşınızda. Kaldı ki sonra kalkmış gelmiş. Zaten yeteri kadar odunlar, bir de su döküp daha enli bir odun yapmayalım şu büyüyemeyen erkekleri. Allahım iyiki erkek olmamışım, gerçekten :dua:

bence hiç üstüne düşme kendini geri çek kırıldığını bunun gururunu zedelediğini istenmediğini düşünmene sebep olduğunu hissettir hatta söyle direk

Back
X