Bana gore buyuk bir şey. Karı koca bi ömür aynı yastığa baş koymaya söz veriyoruz.. malesef geçmiyor kini.
Sorun da orada zaten, bir ömür böyle bir sözü tutmak imkansız ve anlamsız. Madem bu konuda çok netsiniz eşiniz sözünü bozmuş işte, ayrılın o zaman?
Herkesin kendince farklı nedenleri olabilir, evli olmanız her saniye dipdibe olacagınız anlamına gelmiyor. Eşiniz ayrı yatmak istemiş, eğer haklı oldugunuza inanıyorsanız geri adım atmanıza da luzum yok. Ertesi gün sorunlarınızı çözmek üzere konuşur ve bu durumdan hoslanmadıgınızı da söylersiniz.
Ancak her koşulda sürekli yanyana olmalıyız diye şart koşuyorsanız eşiniz sadece size kızdıgı için degil, yarın bir gün bunalttıgınızı düşündügü için daha farklı şekilde uzaklaşmayı da isteyebilir.
İnsanların tek başına kalmak isteyebilecegi zamanlar olabilir, zorlamayın bu kadar ya da kendiniz gibi düşünen biriyle bir ömür öyle sözler verin.
Bir de bu kadar kin tutmasına neden olacak tartışmanız neydi hakikaten merak ediyorum dogrusu. Ya hakaretlerle vs rencide etmiş, onun kabul edemeyecegi bir konuda üzerine gitmiş, gururunu kırmış olmalısınız ya da eşiniz takıntılı biri ve olgunlaşamamış.
"Tartışma ne olursun olsun" dediginiz yer bence konunuzun kilit noktası.