- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.972
- 108
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Çok fazla abartmışsınız bu kadar kavga edip uzatmaya gerek varmıydı? Ben elimde olsa adamı yataktan atacam rahat tek yatmak için gece sürekli ya onun ya benim üstüm açılıyor çoğu zaman bizde böyle yapıyoruz ne var bunda ?Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum
Yorganı buyutun 2 kışılık deıl 4 kişilik bır yorgan yaptırın.Çözum bulmak ısteyen bulur cozumunuMerhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum
11 senelik evliyim ayrı yorgan olayını ben başlattım . aynen sigara böregi gibi yorgana dolanamadan uyuyamıyorum. bunun onur kırıcı olduğu ölsem aklıma gelmezdi . şu insan oğlu ne garip illa bir şey buluyor kafaya takacak.Merhabalar
Şimdi hani derler ya senin dert dediğine nimet diyenler var die kaps filan olayları aynen öyle oldum yahu aldım gittim yorganımı bende girdim yatağa o da girdi benim yorganımın altına hiçte alışık değilimdir pişman olmaya genelde o alttan alır ama bu defa alttan alarak ben kazandım şimdilik teke düştü yorgan iki üç olursa da ses etmem die umuyorum26 yıllık evliyim ayrı yorgan işini 3 sene önce keşfettiğim için çok pişmanım..23 sene yorgan savaşıyla ve 23 kışı öksürerek geçirmiş biri olarak allasenn başka küsecek bişi mi bulamadın ayrı yorgan nimettir nimett
Bana da kalsa ayrılmasın yataklar yorganlar gönüller bir olsunAy bu teklifi eşime ben yapmıştım, çünkü yorganı bacaklarının arasına alıp öyle uyuyor ve ben o yorganı bacaklarının arasından çıkarana kadar akla karayı seçiyorum. İki tane tek kişilik yorgan alayım birini sen birini ben kullanayım dedim, o da sizin gibi düşünüyor olsa gerek yorgan ayırmak ne demek olur mu öyle şey ben seninle aynı yorganın altında uyumak istiyorum dedi. Bende yani türkçesi benim için sıkıntı yok senin de toton donabilir demek istiyorsun dimi dedim sen her gece üstünü açıyorsun ve ben en az 3-4 kez senin üstünü örtüyorum ama sen farkında değilsin tabii dedi. Canım kocam benim ya anında kendini düşünceli koca ilan etti ben suçlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?