Ayrı yorgan

eşim farklı bir yorgan istese buna çok büyük anlamlar yüklemezdim herhalde..
ayrı yatmak istese üzülürdüm, gece korkuyorum çünkü
neyse sizde abarttığınızı anlamışsınız zaten, iyi geceler..

Fazla hassas insanlar evlenmesin ya. Yoksa tuvalette uzun durdu beni mi aldatıyor de dersin ilerde. Biraz bireyselliği saygı gösterin. Adamın belki gaz sorunu oluştu aynı yorgana pırt yapmak istemiyordur. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor herşey sizle alakalı değil adamın kendi istekleri olabilir saygı duyun.

Çok fazla abartmışsınız bu kadar kavga edip uzatmaya gerek varmıydı? Ben elimde olsa adamı yataktan atacam rahat tek yatmak için gece sürekli ya onun ya benim üstüm açılıyor çoğu zaman bizde böyle yapıyoruz ne var bunda ?

Yorganı buyutun 2 kışılık deıl 4 kişilik bır yorgan yaptırın.Çözum bulmak ısteyen bulur cozumunu

Bunu bende düşünüyorum da bi türlü hayata geçiremedim eşim yorgan ben pike istiyorum çekiştirmekte zor oluyor gerçekten büyütülecek bi konu değil bence ama tabi rahatsız oluyorsanız anlayışlı olabilir ya da daha büyük bi yorgan alın yataktan sarkan cinsten

İnsanlar evlenince yapışık ikiz olmuyor ki. Her insanın kendine ait alanı vardır. Demekki eşiniz öyle daha rahat, ilişkinizde de sorun yokmuş, bırakın herkes kendi yorganiyla yatsın... Zamanla siz de daha rahat bulacaksiniz bence

Malum söz bir yorganda değil “bir yastıkta kocayın”

Eskiden o büyük yastıkta değil de ayrı ayrı yastıkta yatacağız dense kavga çıkardı herhalde

Şimdi öyle yastık piyasada yok

Belki bir 20 yıl sonra tek yorganda yatan olmayacak, belki evler büyüyecek yataklar hatta odalar ayrılacak

Evlilik zorunlu yaşam şartları içermez ki

Aynı evde yaşamayan evli çiftler dahi varken ille de aynı yorgan diye kavga çıkartmanız şık olmamış

Bizim yatakta bir battaniye bir yorgan var . Eşim genelde battaniyeyi iyice üzerine çekiyor ben yorganı arada boşluk oluyor sarılırız bacaklarımız değer ayaklarımız filan . Sonra gecenin ilerleyen saatlerinde ben oğlumu emzirmek için yanıma alırım yorganı üzerine örterim . Eğer öyle olmasa çocuğun üzerini örtemiyordum eşim yüzünden . Konu Sahibi olayı ne kadar da abartmışsınız ayyy

11 senelik evliyim ayrı yorgan olayını ben başlattım . aynen sigara böregi gibi yorgana dolanamadan uyuyamıyorum. bunun onur kırıcı olduğu ölsem aklıma gelmezdi . şu insan oğlu ne garip illa bir şey buluyor kafaya takacak.

Benim eşim de uyurken bütün yatağı kaplar gibi yatar. İttiririm, uyku hali ile anlamıyor bile. sabah kalkınca anlatıyorum yaptıklarını.

Benim uykum çok hassas hemen uyaniyorum. Ayrica eşim yorgani kafasina kadar çeker ,ben bacağimin arasina alir çogunlukla belime kadar çekerim. isten pestil gibi geliyoruz o yüzden uyku konforu önemli sabaha kadar yorganmi çekistireceğiz. Oyüzden ilk günden beri ayri yorgan pike kullaniyoruz. çokta büyütülecek bir mevzu değil bana göre.

26 yıllık evliyim ayrı yorgan işini 3 sene önce keşfettiğim için çok pişmanım..23 sene yorgan savaşıyla ve 23 kışı öksürerek geçirmiş biri olarak allasenn başka küsecek bişi mi bulamadın ayrı yorgan nimettir nimett

Durumu farketmenize sevindim

Kocanızın gönlünü alın sonuçta adam kötü bisey yapmamış burada haksız olan sizsiniz yaniiiiiyaniiiii

Şimdi hani derler ya senin dert dediğine nimet diyenler var die kaps filan olayları aynen öyle oldum yahu aldım gittim yorganımı bende girdim yatağa o da girdi benim yorganımın altına hiçte alışık değilimdir pişman olmaya genelde o alttan alır ama bu defa alttan alarak ben kazandım şimdilik teke düştü yorgan iki üç olursa da ses etmem die umuyorum

Ay bu teklifi eşime ben yapmıştım, çünkü yorganı bacaklarının arasına alıp öyle uyuyor ve ben o yorganı bacaklarının arasından çıkarana kadar akla karayı seçiyorum. İki tane tek kişilik yorgan alayım birini sen birini ben kullanayım dedim, o da sizin gibi düşünüyor olsa gerek yorgan ayırmak ne demek olur mu öyle şey ben seninle aynı yorganın altında uyumak istiyorum dedi. Bende yani türkçesi benim için sıkıntı yok senin de toton donabilir demek istiyorsun dimi dedim sen her gece üstünü açıyorsun ve ben en az 3-4 kez senin üstünü örtüyorum ama sen farkında değilsin tabii dedi. Canım kocam benim ya anında kendini düşünceli koca ilan etti ben suçlu oldum

Bana da kalsa ayrılmasın yataklar yorganlar gönüller bir olsun

Ben ayrı ev teklif ediyorum kimse yanaşmıyor, sizin yorganı bile paylaşamayacaksam niye evlendim temalı siteminiz çok sevimli geldi.

Allah muabbetinizi arttırsın inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…