Ayrı yorgan

HaklisinHocam

Ben, keyfim ve kahyası
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.200
1.462
63
Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:

Son düzenleme:
fazla abartıyosun bizde 2 battaniye veya 2 pike kullanırız ikimizde bacağımızın arasına dolamayı seviyoruz çünkü, tek battaniye yetmiyo haliyle yatak ayıran siz olmuşsunuz gereksiz abartmışsınız. Başta yatak ayırsaydı kırılmakta haklısınız derdm ama yorganda yastık gibi bazen insan tek kullanmak istiyor 🤷🏻‍♀️

Ablacığım neden bu konuyu bu kadar büyüttünüz? Belli ki gece üstü açılmış üşümüş sizi de rahatsız etmek istememiş. Eğer aranızda farklı bir soğukluk yoksa bu konuyu bu kadar büyütmemelisiniz. Nacizane tavsiyem bu, evde gereksiz huzursuzluk çıkarmışsınız bana göre.

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Fazla abartmak sizin yaptığınız şeyin yanında küçücük minicik kalır. Abartmanın da abartması bu, abartmanın nirvanası, abartma çıtasını arşa taşımışsınız. Dünya böyle bir abartma görmemiştir şimdiye kadar, öyle bir abartma 😂

Fazla abartmak sizin yaptığınız şeyin yanında küçücük minicik kalır. Abartmanın da abartması bu, abartmanın nirvanası, abartma çıtasını arşa taşımışsınız. Dünya böyle bir abartma görmemiştir şimdiye kadar, öyle bir abartma 😂
Abartmada agri dagi zirvesine cikmis konu sahibi :D:D

Ben bazen ince yastikla bazen 2 yastikla uyuyorum..bazen sadece belimi orterken bazen kafama kadar ortunuyorum..sebebini bilmiyorum ..donemsel olabilir diyorum..adama bu denli baski yapmasaniz ..yani yorganina kadar hukmetmek yanlis bence..belki boyle hoslaniyordur

Fazlamı içselleştirdiniz acaba?
3 yıl bitti evliyiz bende eşime Ayri yorgan veriyorum kendime ayrı çünkü eşim deli yatıyor hangi tarafa dönerse ön tarafa topluyor yorganı ve ben üstüm açılacak diye tedirgin uyuyordum Adamda uykusunda yapıyor beni bilerek açmıyor sonuçta ama çözümü Ayri yorganda buldum ben.
Bu bizi uzaklastiracak birşey değil sonuçta ve uzaklaştırmadida uyuyacagimiz esnada herkes kendi yorganına ve konforlu uyuyorum ben :KK73:

Bence onur kırılacak bir durum yok, ayrıca şuan havalar da soğuk çekiştirirken Üzeri açılıp üşüyor olabilir çok normal. Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi yatak ayıran siz olmuşsunuz. Allah aşkına saçma sapan sebeplerle ilişkinizi yıpratmayın inanın değmez. Böyle yaparsanız 2 gün sonra daha büyük sıkıntılarınızı anlatacağınız konu açmak durumunda kalırsınız.

Fazla fazla abartarak güldüm 😂

Back
X