Ayrı yorgan

Biz de çekişriririz yorganı bataniyeyi.eşim bana başka yorgan çıkar dedi he he dedim kaldı öyle.hiçte kırılmadım yani bende mi sorun var acaba🤔

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:

Biz ilk günden beri böyle kullanıyoruz. Yetmiyor tek yorgan ben çok çekiyorum. Eşim üşüyor 🤣

İki yıllık evliyim. En başından beri ayrı yorganla yatıyoruz çünkü gece bilinçsizce ya ben ondan yorgan çalıyorum ya o benden:)

Bizde yapiyorum niye bu kadar taktiniz ki ,isinmayinca uyuyamiyorum ben esim acar sogukta oyle yatar

7 senedir evliyiz,ilk gunden beri ayri yorgan kullaniriz. Tek zorlugu ayri ayri nevresim gecirmekle ugrasmak bence. Yorganimi paylasmayi hic sevmem,bunda bu kadar onur gurur meselesi yapacak ne var ayol?
1-yorganlar tek kişilik mi çift kişilik mi?
2-nevresimi kim değiştiriyor
3-yatak nasıl toplanıyor sabah?
4-nevresim çarşaf yastık uyumu nasıl yakalanıyor? Uyumlu olmazsa sinir olurum ben 😂

Bu dördünün cevabını istiyorum 🤣

Biz de evlendiğimzden beri 2 yorgan kullanıoruz. Bazen ben de kafama takıodum bizim gibi olan var mı die. Sağolsn arkadaşlar ağzımızın payını vermişler 😝😝😝

Beraber uyuma olayına kutsallık atfediyor bazı insanlar.
Hamileğin son aylarında rahat rahat tek başına uyumak varken ısrarla aynı yatakta yatmaya çalışıp bunu onur gurur meselesi yapanlara şaşırıyordum, ayrı yorganlardan kavga çıkarmakta mı çıktı şimdi. :deli:

Abartmak sizin yaptığınızın karşılığı değil tam olarak daha fazlası.

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:
Bizde iki yorganla yatarız

Ay ben evlendiğimden 10-15 gün sonra ayrı yorgana geçtim. Alıyordu tüm yorganımı, üşüyüp uyanıyorum gücüm de yetmiyordu çekmeye. Ara sıra benimkini bile çekiyor farkına varmadan 😂😂 kırılacak bir şey yok

1-yorganlar tek kişilik mi çift kişilik mi?
2-nevresimi kim değiştiriyor
3-yatak nasıl toplanıyor sabah?
4-nevresim çarşaf yastık uyumu nasıl yakalanıyor? Uyumlu olmazsa sinir olurum ben 😂

Bu dördünün cevabını istiyorum 🤣
Ayipsin,cevaplar kopegin olsun 😂
Benim yorganim tek kisilik,esiminki cift. Malum onda parsel genis 😆
Nevresimi ben degistiririm,esim utusune bakar sadece
Yatagi soyle topluyoruz, yorganlar 4e katlaniyor,herkesin yorgani kendi bolgesinde duruyor,yatak ortusu kullanmiyoruz, yastiklar da yorganlarin uzerine konuluyor. Amac havalansin.
Tum nevresim,carsaf ve yastik kiliflarimiz desensiz,birbirine uyumlu renklerde. Mesela su an carsafimiz koyu gri,nevresimler ve yastik kiliflari da lacivert. Hepsi birbirine uyuyor 😁uyumlu olmazsa ben de gicik olurum haklisin 😀

Ne güzel işte, hem akşamları beraber yatmaya devam ediyorsunuz, hem de soğukta kalmıyorsunuz, eşiniz güzel çözüm bulmuş.

Öküz olsa yorganı şak diye üstüne çeker, sizi soğukta bırakırdı. Size kıyamadığı için oturup yeni yorgan satın almış uğraşmış bir de. Oturup bir de kavga mı çıktı bundan?

Tıpış tıpış pardon diyip yatağa gidin artık. 😅

Cozum ...size yorganını battal boy yaptı bende 2 yorgan kullanıyordum battal yaptırdım.... bir pire için yorgan mi yakilir :KK70:

Merhabalar
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:
Şakamı yapıyorsunuz eğer olay sadece buysa. Eşim soğuk sever ben aşırı yün yorganda yatmak isterim. Yazın o hiç örtmez ben tek kişilik pike falan kullanırım vs vs

İlk evlendiğimde kış mevsimi gelirken kayınvalide iki ayrı yorgan kullan dediğinde çok sinir olmuştum içimden. Tek yorgan ile biz gayet güzel yatıyorduk ama şu anda 4 yıl bitti evliliğimizde bu sene ayrı yorgana geçtik aynı yatakta olduğumuz için sorun yok.

Back
X