Ayrı yorgan

7 senedir evliyiz,ilk gunden beri ayri yorgan kullaniriz. Tek zorlugu ayri ayri nevresim gecirmekle ugrasmak bence. Yorganimi paylasmayi hic sevmem,bunda bu kadar onur gurur meselesi yapacak ne var ayol?
biz de 4 yildir birlikte yasiyoruz ve hep ayri yorgan kullandik cunku sevgilim insan azmani gibi bir sey oldugu icin o yorgani kendi uzerine alinca ben acikta kaliyorum. :D bana kusseydi eger az ye kucul de ayni yorgana sigalim derdim. :D tek sikinti cidden yatagi toplamak bizde de cunku o cift kisilik yorganda yatiyor ben tek, onunkini duzeltip benimkini katlamak cogu gun sıkıyor.

biz de 4 yildir birlikte yasiyoruz ve hep ayri yorgan kullandik cunku sevgilim insan azmani gibi bir sey oldugu icin o yorgani kendi uzerine alinca ben acikta kaliyorum. :KK70: bana kusseydi eger az ye kucul de ayni yorgana sigalim derdim. :KK70: tek sikinti cidden yatagi toplamak bizde de cunku o cift kisilik yorganda yatiyor ben tek, onunkini duzeltip benimkini katlamak cogu gun sıkıyor.
Yatagin ustunu toplamayin bakteri urer diyorlar ya doktorlar,onlari dinliyorum ben,carsafin uzeri havalansin diye acikta birakiyorum.

Benim adamin da neredeyse ada pafta parsel numarasi olacak artik. Buyudukce buyuyor. Yorgana bir sariliyor,yarisi altinda yarisi ustunde. Battal boy yorgan anca yetiyor. Ben garip yatagin kenarinda tir tir titrerim valla ayni yorganda yatmaya calissak 🤗😂

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:
Biz yıllardır ayrı yorganda yatıyoruz Ohh miss rahat rahat valla 🤣🤣 bunun neresi dert bacım rahatlık işte sere serpe yat sende yorganı çekiştiren yok, gecenin vakti üstün açılıpta bi tarafların donma derdi yok :halay: :KK70: :KK70:

1-yorganlar tek kişilik mi çift kişilik mi?
2-nevresimi kim değiştiriyor
3-yatak nasıl toplanıyor sabah?
4-nevresim çarşaf yastık uyumu nasıl yakalanıyor? Uyumlu olmazsa sinir olurum ben 😂

Bu dördünün cevabını istiyorum 🤣
İstediğimiz sorudan başlıyabiliyos mu hocam :KK45:

Biz de evlendiğimzden beri 2 yorgan kullanıoruz. Bazen ben de kafama takıodum bizim gibi olan var mı die. Sağolsn arkadaşlar ağzımızın payını vermişler 😝😝😝
Pişman mıyım hayır gene olsa gene sorarım :oops: yoksa böyle devam ederdim ben tamam gel tek yorgana razıyım diyene kadar

Onur kırıcı mı geldi :D abartmayın ya. Tek yorgan kısa geliyor demekki. Yorgana iyice dolanıp yatmayı sever bazı insanlar.

Herkeslerde ayrı yorganlar kullanıyomuş, aklımda olsun :)
Ayrı yorgan aklımın ucundan bile geçmemişti.. Bekarım bu arada :)

Biz normalde tek yorgan kullanıyoruz.ama yatarken sürekli cekistiriyoruz.esime ben söyledim git sen o yorganı al yada battaniye neyse.bazen iki bazen tek yorgan artık.hic yorgana takilmadik daha.
Bence fazla abartmışsiniz.

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:
Bende uykumda yorganı çok alıyorum ustumden hatta bayagi bir kavriyomusum ki eşim kendi söylüyor o tip durumlar için yedek bı tane sandalyenin üzerine koyuyorum..sıkıntı olursa eşim onu alıp kullaniyor

Ben de düşünüyorum evlenince nasıl tek yorgana sığarız diye 😂 muhtemelen ben de böyle ayrı ayrı yorganlarla yatarım ya çünkü çekiştiremem hiç gece gece ve uykum kaçarsa asla uyuyamam 😅

Ayrı yorgan olayını ilk defa görüyorum. Hiç aklıma gelmemişti 😄Yorgan küçük gelirse büyük battaniyeyi alıyoruz gayet iyi oluyor.
Ha eşim teklif etseydi de olur derdim.
Çünkü önemli olan üstünüze ne örttüğünüz değildir.
Sevgi saygı ve anlayış olsun gerisi halledilir.

Bu cift yorgan olayını ben de çok sevmem ama bu soğukluk anlamına da gelmez ki.
Ben çift yorgan kullanmamak ama rahat uyumak için yorganı dikey değil yatay sermeye başladım daha rahat ettik öncesine göre.

Merhabalar
Canım kavga etmek istiyor demişsiniz :confused: biz daha 1 yıl bile olmadı evleneli hep ayrı kullanıyoruz bunu da ben teklif ettim yazık üstünden hep çekiyorum kaç kez benim yüzümden üşütüp hasta oldu :olamaz:

Back
X