Ayrı yorgan

Ooo bizim yatak bi kalabalık ki :KK48:eşim ve benim ikişer yastığımız var yetmiyormuş gibi ayrı yorgan kullanırız yıllardır ben çünkü gece hepsini çekip alıyormuşum eşiminde üzeri açık kalıyormuş :KK48: velhasıl kelam ayrı yorganlarımız var

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:
Daha saçma bir kavga sebebi duymadım. Çok abartmışsınız. Evlendiğimizden beri ayrı yorgan kullanıyoruz.
Yatağınızı ayırmanız daha onur kırıcı.
Ama hatanızı anlamışsınız bu da bir gelişme :)

Bunları sorun ederek nasıl geçirebiliyorsunuz? Ben mi çok pasifim ne? Biz eşimle ayrı yataklarda yatıyoruz. Ben çok tuvalete kalktığım, o çok horladığı için beraber uyuyamıyoruz. Evlilik sorun çözmek üzerine kurulur ve bu anlatılan bence aksine yoktan yere sorun yaratmak.

Vay canına bizden başka tek yorganla yatan yok galiba 😳 çevremden de duymadım hiç, arkadaşların yataklarında hep tek yorgan vardı. Bu kk bi alem 😂

Daha saçma bir kavga sebebi duymadım. Çok abartmışsınız. Evlendiğimizden beri ayrı yorgan kullanıyoruz.
Yatağınızı ayırmanız daha onur kırıcı.
Ama hatanızı anlamışsınız bu da bir gelişme :)
Anlamamış ki. Aynı yorgana ikna olana kadar devam edecekmiş 🤦‍♀️

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:
Bizde de ben yorgan kullanırım çok üşürüm , eşim pike kullanır yaz kış çünkü üşümez . Herkes nasıl rahatsa öyle yatsın yahu . O yastıkla yatar ben yastıksız . Bazen çocuklar gelince yatağa işte o zaman sirk yerine döner yatak . 2 tane çocuk iki tane yastık bir tane yumuşak araba . 😂

Merhabalar
Düzenlemeyi yeni gördüm. Bizde ayri kullanıyoruz. Kalin yorgan bende ince yorgan ondadır. Ben çok üşüyorum adam benim yatttigim yorganda cok terliyor. Eskiden o bir donerdi gece ustum açılır cok uşurdum. Simdi cok rahatladım valla. Yataga yatınca kendiminkini hemen alıyorum alıştık ikimizde.

Normal bulanlar olacaktır, benim için normal değil. Evlilik alışkanlıklarınızla ilgili bir durum. Ben elimi atınca dokunmak, taciz etmek istiyorum :KK53: Ayrı battaniye, pike, yorgan emellerime ket vurur, istemem. Canım istedikçe mıncıklamayı seviyorum ben, benim kadar olmasa da eşim de yapar, dolayısı ile bizim için kabul edilir bir şey değil.

Normal bulanlar olacaktır, benim için normal değil. Evlilik alışkanlıklarınızla ilgili bir durum. Ben elimi atınca dokunmak, taciz etmek istiyorum :KK53: Ayrı battaniye, pike, yorgan emellerime ket vurur, istemem. Canım istedikçe mıncıklamayı seviyorum ben, benim kadar olmasa da eşim de yapar, dolayısı ile bizim için kabul edilir bir şey değil.
İşte ben de açıklayamasam da bu yüzden onur kırıcı buldumdu

Vay canına bizden başka tek yorganla yatan yok galiba 😳 çevremden de duymadım hiç, arkadaşların yataklarında hep tek yorgan vardı. Bu kk bi alem 😂
Aramıza soğukluk girer mantığıyla bende istemedim hayır 5 yıl sonra böyle bir şey saçma geldi şimdiye kadar yoktu da şimdi ne oldu yeni mi üşümeye başladın yeni mi dönmeye başladım fazla gelenekselciyim galiba :KK69:

Yorgan ayıralım diye onuru kırılan evi ayıralım dese cinayet işlemese bari😂

not: tek yorgan tercihimiz🙃

Merhabalar
Cok iyi fikir ya bn de dusunmuyo degilim. Yorgan savaslari yoruyor valla. Yorgun ve usumus uyanyorum resmn

Aramıza soğukluk girer mantığıyla bende istemedim hayır 5 yıl sonra böyle bir şey saçma geldi şimdiye kadar yoktu da şimdi ne oldu yeni mi üşümeye başladın yeni mi dönmeye başladım fazla gelenekselciyim galiba :KK69:
Benim hiç aklıma gelmedi açıkçası, ihtiyaç duymadım demek ki. Duysaydım yapardım. Ya da pardon yapmazdım, çünkü iki yorganı toparlamak hep bana kalırdı😡

Merhabalar
Benim anlamadigim yorgani fazla cekistiriyormussun ve bundan senin haberin yok.Keske sanada bir danissaydi sonucta yorganiniz ortakti ayiriyor senle bir konussaydi kendi kendine yapmasina bozuldun ama buyutme cunku buyutulecek birsey yok sonucta ayni yataginda yani😃Neden olabilir soruyorsan gencliginde lek bir yatagini seviyormus belli yalnizligin verdigi rahatlik aliskanlik normal.Bunun icin pireyi deve yapma millet neleri yasiyor senin taktigin seye bak sen zararli cikarsin ama ona bundan rahatsiz oldugunu soyledin o mesaj ona gitti yatagina dön keyfine bak fazla umursuyorsun cok fazla simartacan valla

5 senelik evliyim 5 senedir ayrı örtü ile uyuyoruz, çünkü tek örtüyle rahat edemiyorum ya onun üstü açılıyor ya benim
Çok abartmışsnz
Oldu olacak boşanın

Benim anlamadigim yorgani fazla cekistiriyormussun ve bundan senin haberin yok.Keske sanada bir danissaydi sonucta yorganiniz ortakti ayiriyor senle bir konussaydi kendi kendine yapmasina bozuldun ama buyutme cunku buyutulecek birsey yok sonucta ayni yataginda yani😃Neden olabilir soruyorsan gencliginde lek bir yatagini seviyormus belli yalnizligin verdigi rahatlik aliskanlik normal.Bunun icin pireyi deve yapma millet neleri yasiyor senin taktigin seye bak sen zararli cikarsin ama ona bundan rahatsiz oldugunu soyledin o mesaj ona gitti yatagina dön keyfine bak fazla umursuyorsun cok fazla simartacan valla
Yok ya ben yorganı hiç çekiştirmem o da öyle dolanıp yatmaz doğum yaptıktan sonra kırkım çıkana kadar bebeğimle yattım o da misafir odamız var orda yattı yanlızlığı sevdide artık yorganı ayırarak o hissi mi yaşıyor bilmiyorum ama kızdım valla inkar edemiycem hala da kızıyorum ama uzatmıycam da bir daha ki cinnete kadar devam :bicak:

Back
X