Ayrı yorgan

Yorumları okuyunca şaşırdım. Herkes iki yorgan kullanıyormuş . Bende bu olağanüstü fikir benim aklıma ne güzel geldi demiştim ama dile getirmemiştim😁 Arkadaslar herhalde tek kişilik kullanıyorsunuz değil mi, çünkü iki tane iki kişilik yorganla yatacak yer kalmaz.

Bizde yıllardır ayrı yorgan kullanıyoruz. Kimseyede soramadım doğrumu yaptığımız diye ama buradaki yorumlardan anlıyorumki normalmiş :kahve:

Evlendiğim günden beri öyle yatıyoruz çünkü kocam dürüm oluyor yorgana!
5 yastık ve 2 yorgan şeklinde iken, iki çocuk ve onların 4 yastığı, 2 battaniyesi de eklenince ben yatağı terkettim, yer kalmadı yastık yorgan ve insandan😂

Niye bu kadar garip geldi anlamadım.

Biz önce yorganı ayırdık sonra hızımızı alamayıp yatakları da ayırdık. Üç yıldır ayrı yatıyoruz kimi geceler haricinde :KK8: olmuyor anacım bit kadar yatakta kolunu bacağını atamıyorsun öteye beriye. İki dirhem bir çekirdek yatmaktan fenalık geldi ve ayrıldık çok mutluyuz:KK3:

Merhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular :KK57:
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum 😅:KK58:
Büyük bir yorgan diktirin . gerçekten bu yorgan olayı sıkıntı

Ben yorgan örtemem, nevresim bana soğuk gelir isinamam, hep battaniye kullanırım. Eşin de bazen soğuk oluyor yorgana mi geçsek derdi, bende örtemem sen yorgan ört bende battaniye dediğimde kabul etmemisti.
Birde yazın çok sıcaklarda ayrı mı yatsak acaba kolumuz bile birbirimize değince sıcaktan uyuyamıyorum diyorum ama adamı henüz ikna edemedim tabiki de 😄😄

Ne abartması canımmm hiç öyle şey mi olur. Doğruyu söyleyin çift yastık kullanmıyorsunuz dimi yoksa durum vahim evlilik kurumuna aykırı davranıyor.

Yok ki onun sarıp sarmalanmak gibi bir huyu yok benimde yok ben acaba bana temas edince mi rahatsız oluyor die düşündüm o yüzden kırıldım
Onu bilemem ama temas ediyor diye rahatsız oluyorsa dahi sizi sevmediğinden değildir, kırılmayın kendince sebepleri vardır ama bunun sizle alakası yoktur bence.
Abla valla yorumunda kendimi gördüm bnm adam da aynı altına battaniye üstüne battaniye + yorgan ben kendimi mezarda gibi hissediyorum kaçıyorum 😅 ben tek ince battaniye bana yetiyor şimdi çocukları da öyle alıştırdım eşim çatlıyor 🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣
Bana kalsa kışın pencereyi de açarım ama eşim üşüyor 🤣 Hiç sevmiyorum üst üste örtünüp yatmayı, adam yorgana İpek böceği gibi sarınıyor, üstüne bir de battaniye istiyor aboo anacım ben kozada yatamam, nefes alacak yer yok 🤣

Ne abartması canımmm hiç öyle şey mi olur. Doğruyu söyleyin çift yastık kullanmıyorsunuz dimi yoksa durum vahim evlilik kurumuna aykırı davranıyor.
Çok negatifsiniz her yorumuma beğenmedim ifadesi kullandınız zaten düzeltmemi de gördüğünüze göre rahatladıysanız ben mutlu oldum boşanın deseydiniz olmadı öyle

Onu bilemem ama temas ediyor diye rahatsız oluyorsa dahi sizi sevmediğinden değildir, kırılmayın kendince sebepleri vardır ama bunun sizle alakası yoktur bence.

🤣🤣
Bana kalsa kışın pencereyi de açarım ama eşim üşüyor 🤣 Hiç sevmiyorum üst üste örtünüp yatmayı, adam yorgana İpek böceği gibi sarınıyor, üstüne bir de battaniye istiyor aboo anacım ben kozada yatamam, nefes alacak yer yok 🤣
Çok tatlısınız kırmadan yorum yapmak herkese has bir durum değilmiş
Galiba beni bu kadınlar çok üzerler :110:

Bizde 12 yıllık evliyiz ayrı yorganla yatıyoruz çünkü ikimizde deli yatıyoruz çekiştiriyorduk üstümüz açılıyordu üşütüyordu böyle en güzeli abatmıisınız biraz bence

Çok negatifsiniz her yorumuma beğenmedim ifadesi kullandınız zaten düzeltmemi de gördüğünüze göre rahatladıysanız ben mutlu oldum boşanın deseydiniz olmadı öyle
Burada yazılan şeyler beğenilmediyse beğenilmemiştir. Bunun hesabını kimse vermez. Hem her yorumunuza atmadım iki yorumunuzu beğenmedim. Negatif demeyelimde sizin negatifliğiniz bana geçti diyelim

Burada yazılan şeyler beğenilmediyse beğenilmemiştir. Bunun hesabını kimse vermez. Hem her yorumunuza atmadım iki yorumunuzu beğenmedim. Negatif demeyelimde sizin negatifliğiniz bana geçti diyelim
Ben negatif olduğumu hiç düşünmüyorum siz bunu neerden çıkardınız onu da bilmiyorum ama fark ettiniz mi hiç kimseyi terslemedim sizin gibi beğenmedim ifadeleri kullanmadım abartmış olduğumu fark edince zaten düzeltme yaptım bir arkadaş boşanın demiş ona bozuldum biraz o da şakaymış zaten 8 sayfa yorumda haklısınız beğenmeyebilirsiniz rahat ettiniz mi mutlu oldunuz mu merak ettim sadece

Eşiniz beyefendi sadece bir yorgan istedi diye onurunuz kırılıyorsa onun vay haline gerçekten. Burada ONUR KIRMAK gibi bir durumun uzaktan yakından alakası yoktur. Bir insan ekstra bir battaniye, yorgan istedi diye sizin onurunuzu kırmış olmaz... Eşiniz olurda çarşafı filan değiştirmek isterse siz o zaman bunu bana nasıl yapar namıssız herif moduna gireceksiniz belliki

Back
X