Ayrılacak mıyız? :(

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
nişanlımla çok problemli bir dönem yaşıyorduk 7 aydır. Bana karşı ilgisi yoktu artık hiç. sorduğumdaysa "senle ilgisi yok, herkese karşı böyleyim" diyordu ama arkadaşlarıyla gayet eğleniyordu. çok konuştum çok söyledim olmadı, değişmedi. hep işiyle ve ailesiyle ilgili sıkıntılarını bahane etti. oysa benim de çok büyük bir sorunum vardı, annemin sağlığı. çok üzüldüm ama çok da seviyorum.

dün ona, sorunlarımızı farkedip, çözüm bulup adım atana kadar onunla görüşmeyi düşünmediğimi söyledim. bu süreçte ilişkimizin nereye gitmesini istediğini düşünmesini, benim de öyle yapacağımı söyledim. beni kaybetme gibi bir korkusu hiç yoktu çok emindi benden. dün bunu söylemem üzerine şok oldu. ama üstüme de gelmedi.

bu süreçten sonra ya birşeylerin farkına varıp eskisi gibi olacağız, ya da bitecek... onu çok seviyorum bitsin istemiyorum, ama düzelmezse böyle gitmeyeceğinin de farkındayım.

ooof of mafoldumben

Allah yardımcın olsun tatlım zor bi durum. böle konularda nişan durumu olunca tabi işin içine aillerde giriyo ki bu insanı daha çok kasıyo. bana sorarsan en iisini yapmışsın. en azından hyatında var yada yok bu belli olur ona göre yoluna devam edersin. ama umarım yokluğunu yaşamak zorunda kalmazsın:sinifsinif:

Ah canım Allah yardımcın olsun, nişanlılıkta gerçekten çok zor, karar verme süreci, sonrasını görememe, sürekli kafada sorular.
Seni çok iyi anlıyorum, ama erkeklerin bir çoğu nişanlılık döneminden sonra ilgisiz olurlar, benim nişanlımda da ilgisizlik değil ama yinede bişeyler değişti.
Muhakkak değişme oluyor...

hayırlısı olsun canım... hislerini anlatıp ; onu da düşünmeye sevketmekle en doğrusunu yapmışsın..
hiç değilse bilinmezlikten kurtulacaksın...

Konuşarak en iyisini yapmışsın.Böylece belki kafasında soru işareti oluşur ve senin bu durumdan gerçekten rahatsız olduğunu anlar
Benzer durumlar yaşadım yalnız nişanlı değiliz..Oturup uzun uzun konuştuk ve bu iyi geldi bize..Şimdilik yolunda herşey
İlişki nasılsa ciddi nasılsa garanti diyerek ekstra bi çaba harcanması gerektiğini düşünmüyor erkekler
Biz de herşeyi çok ince ayrıntısına kadar düşündüğümüzden sorun yapıyoruz
İnşallah sorunlarınız çözülür nişanlın değişmezse böyle devam etmeyeceğini anlar

inşallah :Saruboceq:

şimdiye kadar hiç bu şekilde rest çekerek konuşmamıştım. birşey değişmemişti. umarım farkına varır... ama korkuyorum da ya bitsin derse.. böyle sürmesinden se bitmesi daha iyi tabii ama çok seviyorum işte... inşallah farkına varır :sinifsinif:

Derse desin canım ya onun hükümdarlıgında
nereye kadar sen en yiyisini yapmşsın umarım bıran önce aklı başına gelir

en doğrusunu yapmşsn şuan sennle aynı durumdaym bi tek nişanlı değilm.ona dedim kendimi yeternce ifade ettiğimi düşünüorm artk sen karar ver dedm bakalm ne olack.

evliligi ne zaman dusunuyordunuz peki?
cepte fln sanıyor senı galıba:/
en iisini yapmşsin bence

evlilik ilkbaharda düşünülüyor. tabii böyle giderse ben düşünmüyorum. ona da söyledim.

bugün babaannesinin ölüm yıldönümü. kayınpederim babamı aradı, okuma var işte gelin akşam dedi. babamlar gidecek. amam ben hastayım diyerek gitmeyi düşünmüyorum. şimdi gidersem "geldi" diyecek. gitmezsem belki biraz daha dank eder ne dersiniz? bilmiyorumkismile acayip de göresim var ooof of benneyaptımki

Gitmeyin bugün tavrınızı sürdürün yeniden konuşana kadar. Ama yazdıklarıza dayanarak, sizin ve nişanlınızın verdiği tepkilerin olgunluğuna, sakinliğine bakarsak iletişim kurabilen bir çift olduğunuzu ve sorununuzu çözebileceğinizi hissettim ben. Sanırım sizin sıkıntınızın ciddiyetinin farkına varması ile ilgili bir sorun vardı ama aşacağınızı düşünüyorum.

bencede gitmeyin ki oturup düşünsün dediğiniz gibi dank etsin eğer siz üstüne giderseniz umursamaz kaçar ama üzerine gitmeyin ki o ciddiyetinizin farkına varsınn

aslını istersen hiç iletişim kurabilen bir çift değiliz. 7 aydır kendim konuşuyorum kendim dinliyorum... ya gerçekten anlamıyor, ya da işine gelmiyor.. bilemiyorum... bakalım beklemedeyim

''senle ilgisi yok, herkese karşı böyleyim.'' senin herkes olmadığını anlamamış demek ki ne demek HERKESE KARŞI BÖYLEYİM ay saol canım ozaman sorun yok istediğin gibi davran lmaz: :umursamaz: sen herkes değilsin bikere onun eşi olacak O HERKESİN GİDECEĞİ AMA YANINDA GECE UYURKEN SENİ BULACAĞI İNSANSIN!!! bunu sevgiline aynen söyle yoksa ben çatladım burda üzülmesin artık şu seven kızlar yaa yazık oluyor öfff!!! :umursamaz:

ohooo canım neler söyledim ben ona...bu arada dün mecbur gitmek zorunda kaldım, annem dayadı ilaçları geleceksin diye, çaktırmadan çıkarttım allahtan... beyfendi annemlerin yanında hiçbir şey yok gibi davranıyor, evin içinde denk geldiğimizde ise muhattap olmuyor. kim kime tripli anlamadım ben...

hey allahım ya bak bende sinir oldum:umursamaz: ya seven insan ne olursa olsun sevdiğini görmezden gelirmi ya sen ne hata yapmışsın ki öle davranıyo bence kendini alıştır canım böle devam etmez bukaydirigubbakcemile

Ayyy al şu sopayı kafasına kafasına vur cnm ya sen tavrını koru
sakın gerş atma kendini bilmeze bak sen klava:

üzüldüm joeycimm...hayırlısı tabii ki ama sen doğru olanı yapmışsın..derlerki ;evlilikten önce sorunlarını halledin,sonradan düzeleceğini düşünmeyin sakın diye...sen tavrını koyarak en iyisini yapmışsın,seni kaybetme korkusu yoksa gör bak bakalım ne olacak bundan sonra...

acayip göresim var demişsin ya, kötü oldum okuyuncasenağlama
istemeden ayrılmak, çok sevmek bağlanmak ve karşılığında haketmediğin bi muamele görmek çok zor gerçekten..
kesinlikle taviz verme canım,ilerde daha beter üzer seni..sen bu ilgisiz ve sebepsiz tavırlara tepkisiz kalırsan veya yok gibi davranırsan hiç bi değişme olmaz bu adamda hatta daha ileri gider..
açıkça söylesin derdi neyse yahu, istemiyosa da istemiyorum artık bitsin desin..sinir olurum böyle tavırlara..topu sana mı atıyo ne ayrılmak için??
bazıları böyledir ya..sen ayrılmayı isteyeceksin ki, o da suçsuz olcak, sen terkeden, sen sözünden dönen olcaksın..
o masum terkedilen erkekbilmiyorumkismile
eğer bunun için uğraşıyosa, bu yaptıkları senin pes edip yeter ayrılalım demen için olabilir..
sonuçta ailelere karşı bi sorumluluğunuz var, bu durumda suçlu olmayı istemez, suçu sana atcakalsanaalsanasmile
hakkında hayırlısı canım, benimkiler sadece ihtimal:1rolleyes:

aslında iletişimsizlik çok daha kötü
yani ortada bi problem varsa konuşup hallolmalı eğer problem yoksa böyle trip atar iki taraf da inatçılığa varır işin sonu.
keşke buluşmak istese de sorsanız neyin yolunda gitmediğini o da dürüstçe cevap verse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…