şimdiye kadar hiç bu şekilde rest çekerek konuşmamıştım. birşey değişmemişti. umarım farkına varır... ama korkuyorum da ya bitsin derse.. böyle sürmesinden se bitmesi daha iyi tabii ama çok seviyorum işte... inşallah farkına varır :sinifsinif:
çok özlüyorum... herşey iyiydi, kafamı dağıtıyordum çok güzel. ama hafta başından beri yapamıyorum. hep aklıma geliyor. çokl özledim çoookk mafoldumben
çok özlüyorum... herşey iyiydi, kafamı dağıtıyordum çok güzel. ama hafta başından beri yapamıyorum. hep aklıma geliyor. çokl özledim çoookk mafoldumben
ağlamak geliyo sürekli içimden. işyerindeyim tutmak zorundayım kendimi.... sıkılıyorum, durmak istemiyorum durduğum yerde... böyle değildim neden şimdi oldum... evre evre olur yaşananlar diyorlar, ben evreleri mi şaşırdım? :çok üzgünüm:
ağlamak geliyo sürekli içimden. işyerindeyim tutmak zorundayım kendimi.... sıkılıyorum, durmak istemiyorum durduğum yerde... böyle değildim neden şimdi oldum... evre evre olur yaşananlar diyorlar, ben evreleri mi şaşırdım? :çok üzgünüm:
Güçlü olmak ıstedın, buna ınandın ve basarmaya calıstın...
Suansa ıcınde sakladıgın duygular koyverdı kendını...
Eger suan bu patlamayı yasamıyor olsaydın zaten onu hıc sevmemıs olurdun kı arkadasım...
Biraz gecıkmelı yasıyorsun duygularını sadece...
Sormak ıstıyorum aslında ama hatırlatmaktan da cekınıyorum...
Gercekten bıttı mı tamamen...
İletısımınız olmadı mı?
Bak ıcınden gelmıyorsa sakın cevaplama emı...
Hep dualarımdasın...
Güçlü olmak ıstedın, buna ınandın ve basarmaya calıstın... Suansa ıcınde sakladıgın duygular koyverdı kendını... Eger suan bu patlamayı yasamıyor olsaydın zaten onu hıc sevmemıs olurdun kı arkadasım... Biraz gecıkmelı yasıyorsun duygularını sadece... Sormak ıstıyorum aslında ama hatırlatmaktan da cekınıyorum... Gercekten bıttı mı tamamen... İletısımınız olmadı mı? Bak ıcınden gelmıyorsa sakın cevaplama emı... Hep dualarımdasın...
evet gönül dinlemiyor...
şimdi ne desek teselli vermez sana...
zaman en iyi ilaçtır...
inşllh zaman geçtikçe acın kabuk bağlar kimbilir belki onu unutturacak değer kıymet bilen biri çıkar karşına..
herşeyde bir hayır vardır...
senin için hayırlı olan buymuş demek ki...