Ayrılacak mıyız? :(

biterse bitsin canım ya böyle ilgisiz sevgisiz bi hayat daha mı iyyi yani

çok teşekkür ederim arkadaşlar ... rüyama da girmese artık... mafoldumben ne olursa olsun nasıl biterse bitsin insan sevince yine de koyuyor...

rüyanda görmen normal

Son düzenleme:
çok özlüyorum... herşey iyiydi, kafamı dağıtıyordum çok güzel. ama hafta başından beri yapamıyorum. hep aklıma geliyor. çokl özledim çoookk mafoldumben

çok özlüyorum... herşey iyiydi, kafamı dağıtıyordum çok güzel. ama hafta başından beri yapamıyorum. hep aklıma geliyor. çokl özledim çoookk mafoldumben

Canım... :teselli:
Çok normal bu hıssettıklerın...
Bastıramazsın kı duygularını...

Canım... :teselli:
Çok normal bu hıssettıklerın...
Bastıramazsın kı duygularını...

ağlamak geliyo sürekli içimden. işyerindeyim tutmak zorundayım kendimi.... sıkılıyorum, durmak istemiyorum durduğum yerde... böyle değildim neden şimdi oldum... evre evre olur yaşananlar diyorlar, ben evreleri mi şaşırdım? :çok üzgünüm:

Geçecek inşallah..:teselli:
İnşallah..

Güçlü olmak ıstedın, buna ınandın ve basarmaya calıstın...
Suansa ıcınde sakladıgın duygular koyverdı kendını...
Eger suan bu patlamayı yasamıyor olsaydın zaten onu hıc sevmemıs olurdun kı arkadasım...
Biraz gecıkmelı yasıyorsun duygularını sadece...
Sormak ıstıyorum aslında ama hatırlatmaktan da cekınıyorum...
Gercekten bıttı mı tamamen...
İletısımınız olmadı mı?
Bak ıcınden gelmıyorsa sakın cevaplama emı...
Hep dualarımdasın...

hayır ne görüştük, ne konuştuk ne de karşılaştık... eşyalar karşılıklı verildi.... mafoldumben

hayır ne görüştük, ne konuştuk ne de karşılaştık... eşyalar karşılıklı verildi.... mafoldumben

Tamam canım...
İçin acıyor suan...
Ama tutma ıcınde, bırıktırme...
Sonra kotu patlar...
O duyguyu bılıyorum...
Ağlamak gelıyorsa tutma kendını, yasamadan atamazsın...
Calısınca gem vurmak zorundasın duygularına haklısın...
Hayırlısını dılemekten baska care yok...
Allah ım guc versın sana...
Keske yanında olabılsem, elını tutup destek olabılsem sana...
Keske...

sağol arkadaşım çok sağol...

off çok zor bir durum.. Tatlım seni anlıyorum.. içinden şunu tekrar et 'Birgün bu da geçecek' bu seni çok rahatlatabilir..

Allah yardımcın olsun cnm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
seni önemsemeyen biri için acı çekmeye değer mi?

evet gönül dinlemiyor...
şimdi ne desek teselli vermez sana...
zaman en iyi ilaçtır...
inşllh zaman geçtikçe acın kabuk bağlar kimbilir belki onu unutturacak değer kıymet bilen biri çıkar karşına..
herşeyde bir hayır vardır...
senin için hayırlı olan buymuş demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…