Ayrılacak mıyız? :(

Ne kadar üzüldüm anlatamam :çok üzgünüm:
Daha bir kaç saat önce alyans topicinde sizin alyansınızı görüp ne kadar güzelmiş diyordum.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Böyle olması gerekiyormuş demek ki.
Bir başka konunu hatırlıyorum, annen rahatsızdı ve nişanlının ilgisizliğinden yakınıyordun.
Demek ki o zamanlar başlamış kopukluklar.
Rabbim yardımcın olsun. :Saruboceq:

evet canım o zamandan beri aylardır çekiyorum... ben de çok severdim alyansımı... ömür boyu takmak kısmet değilmiş...

Çok üzüldüm canım, gerçekten ne yazmam gerektiğini bilmiyorum.
Belkide hayırlısı bu, Allah yardımcın olsun...
Ayrılmak istediğini söyledikten sonra hiç aramadımı

hayır yüzyüze görüştük zaten.. söyleyecek birşeyin var mı dedim... yok dedi... üstüne gittim. tek bir güzel şey söylese belki cayardım ama söylemedi... onun arayıp da bulamadığı buymuş demek ki...

Allah yardımcın olsun,hakkında da hayırlısı olsun...üzüldüm gerçekten,inşallah güzel günler peş peşe gelir senin için:teselli:

yazdiklarin ilgimi cekti eski konularini da okumaya calistim...
silkelenip kendine gelecek gibi olmama sebebi, birseyler bitmis... senden sogumus ama eksiklik, azlik kendinde oldugu icin. sucu sana yikmaya, bende problem yok demeye meyilli. aglasan da sussan da siksan da biraksan da boyle olmasinin sebebi bu. arada nisan olmasi, aileler olmasi cok yorucu, tahmin ediyorum zaten cogu kizin gosteremeyecegi bir cesaret gostermissin, "nisan stresidir" diyip gerceklerden kacmamissin, seni ayrica tebrik ediyorum. belki bir ihtimal bir sure sonra kendine gelir, kendi sorununa parmak basmayi basarir ve duzelir, olmazsa da dilerim biran once onu arkanda birakip yoluna devam edebilirsin... cunku ilk aylar zordur, insanin surekli cayasi gelir, ilk acilar gecince insan cok isyan eder, surekli hangi noktada koptugunu anlamaya calisir, bu kadar kolay miydi diye karsindakini tekrar tekrar sarsmak ister, kafasinda cozemez... bu evrelerden saglikla gecmeni ve yeniden mutluluk ve huzuruna kavusmani diliyorum =)

çok teşekkür ederim... sanırım yavaş yavaş geçiyorum o evrelerden... ilk başlarda bir umut vardı geri dönerse, bana bir adım atar, düzeleceğine söz verirse diye.. hala ona kıyamama hali vardı.. şimdi ise ona kızgınım. neden bizi bu hale getirdi diye, hiç mi eski güzel günlere saygısı yoktu diye.... bundan sonraki evre ne olur bilemiyorum.. ama artık onla ilgili birşey duymak bile istemiyorum.

son duruma gelince, dün beni aradı akşam. efendim annesi sormuş buna, bizde adet nasılmış bu eşyalar konusunda. Joey'e sor demiş. O da aramış beni, ben anneme sorup ona haber verecekmişim. daha işim yoktu.. ben bilmiyorum birşey, seni aramama falan gerek yok, annem arar yarın anneni konuşurlar dedim.. kapattım

artık tamamen bitsin gitsin istiyorum. bu şöyle bu böyle diye düşünecek tek bir şey bile kalmasın..

bu gibi durumlarda bir şey söylemek zor ..bazen insanların bunalım dönemlerine denk gelbiliyor ve o dönemlerde çiftlerin sıkıntıları onları ayrılıklara itiyor ve sonrasında pişmanlıklar geliyor ...sen haklısın bu konuda ama benim bir iki arkadaşım vardı ..böyle dönemleri çok zor geçiren ...ama evlendikten sonra herşey tam tersine döndü şimdi çok iiler ..onlar sabretmişlerdi eşleri için düzelir zamanla diye ve sabırlarının neticesini aldılar ...o dönemlerde yaşadıkları da sanırım nişanlılık sendromundan kaynaklandı ..
insanlar birarada yaşamaya başlamadıkça sorunları çözme yoluna gidemiyorlar maalesef ...ama bu demek değilki evlenene kadar sabredilecek ..durumunu yaşadıklarını en ii sen bilirsin biz burada dışarıdan yorum yapıyoruz ..
sabredebileceğin durumlar varsa sabret derim ben sana ..ama sabredilemeyecek bardağı taşıran bir noktada ise onun kararı da sana ait tabi...
yalnız ben bazı ufak tefek ya da ayrılmayı gerektirmeyecek ,geçiçi ,dönemsel sorunlardan dolayı çiftlerin ayrılmasına taraftar değilim...kadın ya da erkek herkesin sorunlu dönemleri olabiliyor ....önemli olan sorunun niteliği ...eğer sorun temelde ilşkiyi koparacak bir sorun değilse biraz daha sabredilmeli bana göre ...
umarım hakkında hayırlısı olur..

belki sorunlarımız ufak olsaydı dediğin doğruydu... ama en zor gününde sana destek olmayıp kendi derdine düşüne bir adam, ilerde çocuğun sorununda ya da kendi başka daha büyük sorununda ne kadar destek olur sana...

ki ben 7 ay sabrettim.. tüm arkadaşlarım şaşırdı kaldı... ama seviyordum ve doğru olan oydu o an için.. ama ne zamanki çaba gösteremeyeceğini ve sorumluluktan kaçtığını anladım... bitti yani...

Canım hiç bir olumlu gelişme yok mu onun tarafından ?
Bu kadar mı kolay hemen pes etmek yahu anlamıyorum gerçekten.. :a015:

bende senin gibi hastalıklı bir ilişki yaşıyorum umarım kurtulurum allah ikimizede sabır versin

bu saatten sonr aaolumlu birşey olmaz... bu eşya muahbbeti üzerine annem annesini aradı. gelip alabilirsiniz diye.. annesi eşya mühim değil barışırlar mı ki acaba demiş.. annem de "ama oğlunuz arayıp böyle söylemiş" dedi. annesi " ben ona öyle demedim, aranız düzeldimi konuştunuz mu dedim, napıyor bu çocuk" demiş.. kadın ağlamaya başlamış telefonda üzüntüden, annem de ağlamış... annesi " ben konuştunuz mu düzeldiniz mi diye sordukça -ayrıldık diyoruz bitti anlamıyor musun- diye bağırıyor " falan demiş....

ne hali varsa görsün artık.... ama her gece rüyama giriyor çok sinir bozucu

Tavırlarından da ayrılıktan memnun olduğu belli sanırım,belki de şanslı sayılırsınız evliliğe mahkum olmadan bazı şeyleri farkettiniz..Allah sabrını verir mutlaka..

Belkide üzüntüsünden böyle davranıyordur. Benimkide biz ayrıldığımızda kavga ettiğimizde evde ne var ne yoksa kırıp döküyor ailesine bağrıp çağırıyomuş canım yaa. Oda öyledir belki.

Özür diliyorum ama ciddi manada bir karaktersizlik örneği nişanlınızın yaptığı, kendi kararlarında tutarlılık sağlayamıyor diye bir genç kızı bu denli üzmeye hırpalamaya ne hakkı var ki.. Problem bütünüyle kendisiyle ilgili belli, ama zararı da bir tek kendisine versin o zaman, beceremeyeceği işe hiç başlamasın..

Umarım kolay atlatırsınız bu dönemi, Allah güç kuvvet ve irade kontrolü versin size.. Sizi haketmeyen ağlasın, siz değil..

dün annesi gelmiş, eşyaları getirmiş.. annem de bizdekileri vermiş... tamamen bitti artık...

madem sorumluluk alamıcaktın nişan niye yaptırdın hiç anlamıyorum erkekleri,nişanlı iken ayrılmak daha kötü arkadasımdan biliyorum herkes soruyo düğün zaman,bitti diyorsun aaa neden sebep neydi vs vs sorular bu durumlarla karşılaşabilirsin canını sıkma hersey biz insanlar için

zararın neresinden dönersen kardır. umarım daha iyi anlaşacağın mutlu olacağın biriyle karşılaşırsın. sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun. evlilik hayalleri kurarken en mutlu olman gereken nişanlılık dönemini canım cicim diye geçirmen gerekirken sana soğuk davranılması karşısında bu tepkiyi vermen doğalolmuş. umarım çabuk atlatırsın ve çok mutlu olursun

ailesi çok iyi insanlarmış takdir ettim. başkası olsa çirkeflik yapar suçu kıza atmaya çalışırdı ki burada örneğini çok görüyoruz. geçmiş olsun joey, çok olgun bir hanımmışsınız tebrik ediyorum kararlılığınız için. buradaki bir çok kişiye örnek olsun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…