Ay siz öyle yazinca ben de acaba ben mi yanlıs okudum diye dönüp bir daha okudum yok en son 3 sene önce geldim demis sonra fenalasmis oturup anlatmış işte yani bilmiyoruz ne kadarini anlatti ne anlatti belirtmemis ama eski esiyle kötü hatiralarini anlatmış bu bile yeterli biri bana ilk bulusmada eski iliskisinden bahsetse ardıma bakmadan kaçarım ki kaçmışlıgım da vardır iyi ya da kötü birileri ilk bulusmadan bir sey anlatiyorsa eskisini kafasinda bitirememistir yeni bir iliskiye sağlıklı bakamaz,güven sorunları,bağlanma sorunları olur derim tecrübeyle sabittir bu dediklerim

adam da üzülme falan diye teselli etmiş işte gercekten cok kibar davranmış konu sahibi anlayisli birine denk geldigi icin sanslı
Ne kadar kesin yargılarınız var. "Tecrübeyle sabittir" demişsiniz bir de. Tecrübe bir sizde var herhalde.
Sevgilimle ilk buluşmada oturdum eski sevgilimi anlattım ve hatta bir güzel ağladım.
Biz zaten tanışıyorduk ve flört amaçlı da buluşmamıştık. Bambaşka bir konudan konuşurken konu ortak bir arkadaşımıza geldi. Oradan benim eski sevgilime geldi. Ayrılalı 1,5-2 sene olmuştu ve hiç sevgim de kalmamıştı öfkem de...
Ama ağladım, elimde olmadan, kalkıp tuvalete gitmeye fırsat bulamadan. Kendim bile şok oldum ağlamama.
Kaldı ki bu kadın boşanmış, bunun travması yüzünden hastalıklar geçirmiş.
Robot gibi "Bip bip! Gözyaşı kanallarımda sıvı artışı mevcut. Kalkayım kuytu bir yer bulayım" diyememiş olması çok normal.
@Ysmnysmnysmn, takıntılı olduğumu düşünmüştür diye düşünüp üzmeyin kendinizi.
Biz o gün başka şeyler de konuştuk sevgilimle. Kitaplardan, filmlerden vs 7 saat oturmuşuz, farkında bile değildik. O günden sonra flört etmeye başladık, sonra da sevgili olduk.
4,5 senedir birlikteyiz, güven sorunumuz da yok bağlanma sorunumuz da...
Yani bu işin olacağı varsa olur. Olmazsa, bugünden sonra tavrı değişirse de kendinizi suçlamayın.
Bu eskiye dönüş durumu çok sık oluyorsa kendi sağlığınız için psikolojik destek alın.
Umarım bundan sonrasında çok mutlu olursunuz.