- 9 Şubat 2012
- 212
- 44
- 98
- Konu Sahibi onunlaguzel
-
24 yaşındayım. Çocuktum, onunla büyüdüm. Masallarımı yaşadım.. Bırakamıyorum takibi, kızın hesabını her saat 2 defa bakıyorum, uyanır uyanmaz yime bakıyorum..Zor cok zor
Ama canim 3 yil olmus surekli takip edersen tabiki de unutamazsin.
Birak artik takibi.
Kendi hayatina bak.
Biliyorum cok zor ama yapabilirsin basarabilirsin..
Yas kac bu arada?
Ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Benim hayatıma da bir sürü insan girmeye çalışıyor ama çocuklara bile onu anlatıyorum dediğim gibi..Sana geçecek bitecek, bak o seni unutmuş sen de unut artık diyenler olsa da sen bunları dikkate almayacaksın bilirim ama sana yaşanmışından bahsedeyim. 3 yıl beraberliğimiz olan eski sevgilimden ayrıldıktan sonra ben de çok kötü haldeydim. Hem de biz de benzerdik çok severdik evlilik hayalleri falan, ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla oldu kahroldum. 3 yıl peşinde koştum seviyorum bırakmam dedim. Ayrıldılar zaten benim inadıma olmuştu ilişkisi ama beni sevmiyordu üstelik seviyormuş gibi yapıp defalarca canımı acıttı oyunlar oynadı hiç unutmak için dua etmezdim hep gelsin diye dua ediyordum ama demekki benim için hayırsızmış, hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim bi zamanda seneler sonra bitti içimde sevgisi kalmadı. Bu yönden mutlaka düşün senin için hayırlı olmayacakmış mutlu olmayacakmışsınız. Benim şu an bir ilişkim var hayatım hiç olmadığı kadar güzel ailesiyle de görüşüyorum çok seviyorum ve çok seviliyorum. O zamanları hatırladıkça çocukluk diyorum şimdi olsa asla yapmam dediğim şeyler, olgunlaştıkça her şeyin farkına varıyorsun. İnan bana kimse 3 yıl boyunca ardından üzülecek kadar değerli değilmiş eminim sen de bunu bir gün anlayacaksın. Bir zaman sonra iyi ki bile diyorsun, bugünlere şükrediyorum iyi ki diyorum bir zaman üzüldüğüm o eski sevgilimden ayrılmışım ve hayatımın aşkıyla tanışmışım.
Şimdi mesela evden çıkıyorum karşı sokak, onun araba koyduğu yer. Yan sokak, beni alıp bıraktığı anlıma bir hoşcakal öpücüğü kondurduğu yer. Hayatımın 5 yılında tamamen her şeyine kadar o vardı. Nüfus cüzdanı yenileme, ehliyet sınavı, kpss. Şuan ayağımdaki hayvanlı terlik dahil . Takip etmeyince çooook merak ediyorum..öncelikle onu takip etmeyi bırakmalısınız. ve herkese onu anlatmayı da.
Uzun sürecek sanırım, kelimeleri toplamaya çalışıp yazıcağım ama şimdiden bana harcadığız dakikalar için teşekkür ederim..
Çok güçlüyüm ya da tam tersi sürüngen siz karar verin, zira ben hangisi olduğuma karar veremiyorum. Bir adamı sevdim ben, çook sevdim canımdan, ailemden çok.. Aşık oldum. Onunla olduğum 5 yıl boyunca hayatımı, gururumu, namusumu, ailemi ayaklarının altına paspas ettim. Öyle ya.. Farklıydı o! Bitti. Çook sevdiğim için söylediğim yalanlar, farklı kişilikler şu bu her şey üstüste bindi ve bitti...
3 ay sonra başkasıyla olmaya başladı, ailesinden bir kız. Kendi köyünden biz farklıydık ( ben üniversite mezunu o lise terk.. Üniversitelilere demediği lafı bırakmazdı, gıkımı çıkarmazdım kendini kötü hissetmesin diye) ya onlar değildi.. Bu 3 yıl içinde kulağımdan gitmedi ne bahrışları nede seni çok seviyorum demesi.. Gecenin 3 ünde uyandırırdım, bir seni seviyorum cümlesini daha söyleyim diye. 20 dk görmek için 5 saat yol giderdim yorgun argın değerdi çünkü! Farklıydı!!! Hiç kimse gibi değildi, her buluşmamızda bir demet papatya! Sinirleniyordu ya hani.. Çok sevmesindendi.. Bana vurmuştu ya hani, o da çok sevmesinden.. Herkesden kıskanmasından...
Hala yeni tanıştığım her insana onu anlatıyorum, hikayelerle süslüyorum onu. Geçmiyor.. Nişanlısını instagramdan sahte hesapla takip ediyorum, onlar güleryüzlü fotoğrafını koyunca ben burda kahroluyorum! Ama mutluda oluyorum inanın, o mutlu ya.. Mutlu.. Benden daha fazla kimseyi sevdiğine inanmazdım ama işte.. Geçiyor günler, hani zaman her şeyin ilacıydı? Ben hala her tanıştığım insanda onu arıyorum. O gidiyor ben arkasından gözümü kırpmadan bakıyorum. Çok seviyorum hala onu, gizliden arıyorum arada.. Sinirli sinirli açıyor, gözümden yaş düşüveriyor ablalar. Her saniyesini planladığım adamın hiç bir gününden haberim yok şimdi! Söyleyin bana ne zaman geçicek bu acı!
Ben o kızı dün gece gelinliği ile gördüm ağlayarak uyandım gecenin 4 ünde..hep bana derdi " dünyanın en güzel gelinliğini giydiriceğim" diye.. O giymiş... Ben hala aynada onun yüzünü görüyorum, bizi kardeş sanarlardı o kız koymuş fotoğrafını, biri yorum yapmış birbirinize benziyorsunuz diye.. Ona benzemiyor bana benziyor yarim.. Benim doğum günümde havai fişek patlatmıştı, o kıza da yapmış aynısını. O beni unuttu, gidiyor ben kalakaldım öylece.. Nasıl geçicek bu acı?
ben sanırım aşırı takıntılıyım.. Hayatıma girmeye çalışanlar olmadı mı? Oldu. Ama işte hayatım hala onda benim. Benim bir hayatım yok ki.. Takım elbisesi ile bana pamuk şeker yedirirdi.. Herkesin içinde. Eğilir ayakkabılarımı bağlardı. Çamursa yer sırtına alırdı beni, ki kiloluyum :) daha bir sürü şey..Off boyle seyler duydukca acaba bnde mi unutamicam hep boyle kahrolacak miyim diye dusunuyorum. 3ay oldu nisan atali 3 ay. benim icin cok kisa bi sure belki ama o neredeyse evlnmek uzere nereyr gtti o buyuk ask? Ne cabuk sevdin onu? Bnde takibi bi biraksam ahh birakamiyorum nedensee
ben sanırım aşırı takıntılıyım.. Hayatıma girmeye çalışanlar olmadı mı? Oldu. Ama işte hayatım hala onda benim. Benim bir hayatım yok ki.. Takım elbisesi ile bana pamuk şeker yedirirdi.. Herkesin içinde. Eğilir ayakkabılarımı bağlardı. Çamursa yer sırtına alırdı beni, ki kiloluyum :) daha bir sürü şey..
Kismetten öteye köy yokmus diyip yoluna bakmalisin artik. Yoksa bu 3 sene 13 sene olacak, sen onun icin degil, heba ettigin yillarin icin aglamaya baslayacaksin bu sefer.ben sanırım aşırı takıntılıyım.. Hayatıma girmeye çalışanlar olmadı mı? Oldu. Ama işte hayatım hala onda benim. Benim bir hayatım yok ki.. Takım elbisesi ile bana pamuk şeker yedirirdi.. Herkesin içinde. Eğilir ayakkabılarımı bağlardı. Çamursa yer sırtına alırdı beni, ki kiloluyum :) daha bir sürü şey..
Ee ne halt yicez biz?Bi firsat verseniz daha guzellerini yasatanlar olur belkii dicem ama kelin ilaci olsa....
İnsan bicok kere sevebilir ama sadece bir kere asik olur.. Ben buna inanmazdim ama yasadktan sonra anladim
Ee ne halt yicez biz?
Çok teşekkürler ama sende böyle karamsar olma ne zaman geleceğini bilemezsin o insanın ayrıca unutma ilk önce unutacaksın ondan sonra başkası çıkacak karşına, yoksa birini tanıyıp sana onu unutturmasını bekleme çivi çiviyi söker diye bişey düşünme, tamamen kendi kararın kendi isteğinle bitecek bir gün inşallah ondan sonra karşına biri çıkacak sen de çok mutlu olacaksın. İnan bana bir gün geçiyor bazısının erken bazısının geç olsa da bir gün geçiyor..Ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Benim hayatıma da bir sürü insan girmeye çalışıyor ama çocuklara bile onu anlatıyorum dediğim gibi..
ben sanırım aşırı takıntılıyım.. Hayatıma girmeye çalışanlar olmadı mı? Oldu. Ama işte hayatım hala onda benim. Benim bir hayatım yok ki.. Takım elbisesi ile bana pamuk şeker yedirirdi.. Herkesin içinde. Eğilir ayakkabılarımı bağlardı. Çamursa yer sırtına alırdı beni, ki kiloluyum :) daha bir sürü şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?