sen arayarak ilk adımı atar gibi olmuşsun. şimdi barışmak istediğini faln düşünmüş olabilir
kötü etmemişssin bence canım.hemde cok iyi olmuş.. ama onu seviyo musun hala onu merak ettim.imkansız olabilir sonu olmayacak olabilir ama herşey bitti mi içinde
sanırm evlenmek istemiyodu bu yüzden ayrıldınız.. 8 ay uzun bi süre unutmasanda duyguların hafiflemştir.. sevmiyorum uzun süren ilişkilerin bitmesini.bnde korkuyorum ayrılmaktan ama siizin içiin zaman lazım herşey degişir belkide. araman bu yüzden iyi olmuş.konuşmalarndan barışmak istedigin anlamı cıkmıyo bence ama o pişman .yeni başladıgı ilişkide hüsranla bitmiş kii senin degerini anlamıştır.cok geç olsada :97:
4 sene cook uzun bi süre.neler yaşanmaz ki.tamam ayrılmışssınz ama konuşmaları gösteriyo pişmanlıgını sana olan merakı ortada.sevgilin var mı demiş neden numaranı gizledin fln demiş.numaranı versen zaten ugraşıcak seninle.hele bide kız bırakmış onu nişanlanmış kii anlamıştır degerini
numaranı niye gizledinnn . aramak istese arayamayacak yani
arama herzaman ama kendini unutturmadabişiler bahane et ara sadece onu knş kapat kafası karışır böylece arıyo ama yüz vermiyo bni unutmuş coktan diye düşünür .. pişman olsun istiyosan olmuşştur o eminm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?