ayrılalı 8 ay oldu..

emin misin unuttuguna?
birini düsünmek bile unutmadigini gösteriyo bence.. tek fark biraz daha sogukkanli olabilmen.. belki ben yaniliyorum. umarim da öyledir

emin misin unuttuguna?
birini düsünmek bile unutmadigini gösteriyo bence.. tek fark biraz daha sogukkanli olabilmen.. belki ben yaniliyorum. umarim da öyledir

unutmadım tabiki ben unutmaya inanmam zaten,sadece ayrılı kabullendim,aşkını körükledim,soğukkanlı bakabilmeyi,olayları tüm yönleriyle görebilmeyi öğrendim acısını atlatıp hayata devam edebildim..

evlenebilir,anne olabilir yada hayatta çok farklı şeyler yapabilirim ama ölene kadar unutamam çünkü,yaşanmışlıklar var..
alın yazımda o yazılı dğilmiş sadece..

unutmuş yada unutmamış.sonuçta sevmiş 4 yılını vermiş bi sebeple ayrılmış. ben cok iyi anlıyorum cok oldu ama bnde yaşadım.ayrıldıgımız halde telefonda sabahlardık birbirimize ihitiyaçımız vardı belkide alışmıştık kopamadık bisüre ama sonunda ben bıraktım tamamen.5 seneyi bile geçti ben bile unuttum diyemem ki 8 ay da kim nasıl unutur...

benim düşüncem aramaman yönünde olurdu ama olan olmuş artık.bence bir şeyleri bahane edip seni arayacaktır.umarım geçmişteki yaşadığın acıların aynısını yaşamazsın canım.konunu az çok biliyorum.aranızda yeniden birşeyler olacak gibi olsa bile sen,onun sana yaptıklarını asla unutamazsınnn.aklında hep belkiler olacak,şüpheler olacakkk.bazen sevmekte yetmiyo bazı şeyler içinnn

halen beni seviyor unutamadı barışmnak istiyor gibi bi izlenim bırakmış olabilirsin.eminim ki böyle düşünüp havaya giriyordur

haklısın canım yok zaten arayamaz numaramı bilmiyor ben ayrılır ayrılmaz değiştim numaramı unutamam tabiki yaptıklarını,dediğim gibi sadece konuşmayı özlemişim kabul ediyorum içimde olan bişiler var halen ama barışmak istemediğimide biliyorum

halen beni seviyor unutamadı barışmnak istiyor gibi bi izlenim bırakmış olabilirsin.eminim ki böyle düşünüp havaya giriyordur

sanmıyorum canım ya havalara girmiş gibi konuşmadı pek ama tabi öylede olabilir

Sen bu cocugun ama tekrar sevgilin olmasini istemiyorsun dimi? Yani sana msj atsa, geri dön pismanim falan dese??

Sen bu cocugun ama tekrar sevgilin olmasini istemiyorsun dimi? Yani sana msj atsa, geri dön pismanim falan dese??

sevgilim olmasını istemiyorum ama bana karşı duygularını,hakkımdaki fikrini merak ediyorum konuşmak iyi geldi ama

ay canım boşver havalara girse bile sen aramadıkca sana ulaşamıyo.eliden hiç bişey gelmez.tabi ugraşıp numranı bulabilme olasılıgı varsa bilmem ama öyle bile yapsa sen degil o adım atmış olur.ben inanıyorum ki pişman oldu.ama seni yeterince üzmüş bnm konumada yazmıştın aynı durumda degiliz belki ama yaşadıklarımız benzer şeyler..

sevgilim olmasını istemiyorum ama bana karşı duygularını,hakkımdaki fikrini merak ediyorum konuşmak iyi geldi ama

Seni anlayabiliyorum ama kendini kaptirma derim, yani sonra gene üzülme..Sonucta senden ayrildiktan sonra baska birisiyle birlikte olmus ve kiz onu birakti, hani kendisi vazgecse neyse (ki ben bu durumda bile onunla görüsmezdim..) Umarim istedigin gibi olur ve senden ayrildigina binpisman olur, sen de sonunda onun karsisinda dimdik durup ona onsuz da ne kadar mutlu olabildigini gösterebilirsin...Insallah ilerde karsina sevgini hak edecek biri cikar...

öyle yapıcam canım isteğim sadece pişman olduğunu bilmek evet canım üzldüm hemde çok hazır bişey hissetmemeye başlamışken aklımdan çıkarayım,pişman olsada,olmasada beni ilgilendirmemeli..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım söylediklerin doğru canım aradığım iyi oldu ama pişman değilim ama bundan sonrası olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…