Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel soylemissinizKusura bakmayın ama şu kadınlarımızın ‘ailem kalp kırıyor, laf söylüyor, yanında kalamıyorum’ vb. Laflarına hayret ediyorum . elin adamı söylediğinde , küfürler ettiğinde daha mı iyi oluyor ?
Ama bi insanın anne babasının söylediği dahada çok koyuyorKusura bakmayın ama şu kadınlarımızın ‘ailem kalp kırıyor, laf söylüyor, yanında kalamıyorum’ vb. Laflarına hayret ediyorum . elin adamı söylediğinde , küfürler ettiğinde daha mı iyi oluyor ?
Ama bi insanın anne babasının söylediği dahada çok koyuyordoğduğumuzda ailemizi seçemiyoruz ama evlendiğimiz kişiyi seçebiliyoruz. Hakaret, sövme olunca evlilikte en azından diyorsun ki benim hatam. Ben istedim evlenmeyi. Boşanabilirsin yeni biriylede evlenebilirsin ama anne baba değiştirme gibi bi şans yok işte
Evet değiştirme gibi bir şans yok ama yine de bence kocadan daha iyi bir seçenek . Elbette güzel birşey değil ailenin de böyle davranması ama ne olursa olsun , bir yerde aile illa biri hakaret edecekse ailem etsin yani napayım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin o ayrı . Uzaktan konuşmakta kolay olabilir![]()