Ayrılamıyorum sevgilim kötü durumdayım yardım edin nolur

usenmeyen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
66
0
6
Ankara
Kızlar 6 yıldır çıkıyoruz üniye başlıcam 17 yaşımdayım benden cinsel ilişki istiyor zorluyor yapmıyorum diye kırıyor döküyor tartışıyoruz diyelim ana avrat sövüyor saçma sapan davranışları var beni sürekli aşşalıyor ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyor ondan nefret ediyorum kova burcu yardım edin nolur pazartesi konuşmayı düşünüyorum bitirmek istiyorum yardım edin nolur. Birde o istediği herşeyi yapıyor dışarda sabahlıyor falan ama büenm makyaj yapmama bile kızıyor ki ben moda tasarımı kazandım davranışlarından konuşmasından her şeyinden nefret ediyorum nolur bi akıl verin bu sefer nasıl bitiririm

nasıl bırakmıyor?senden ayrılıyorum deyip çekip gidemiyor musun?acilen kaç kurtar kendini o ruh hastasından

canım sen nasıl bu insanla 6 yıldır çıktın ki..hayır 11 yaşında sevgilin mi oldu :26::26:

canım sen nasıl bu insanla 6 yıldır çıktın ki..hayır 11 yaşında sevgilin mi oldu :26::26:

Sorma ya çocuktum o zamanlar 12 yaş diyelim 1 ay sonra 18 olcm :) ya nasıl bıraktırırım kendimi ona pnun gibi davranmıştım bi kere beni anlasın diye bi hafta dayanamadı ya bide kendini bi olgun zannediyo sorma ya bıktım artık yardım edin nolur ya ay yardım etsin birileri içim daraliyo

Kesin bir dille söyle bittiğini. Sevmediğini de ekle. Duygu sömürüsü yaparsa hiiiiç takma. Mesajlarına, aramalarına da cevap verme.

Kesin bir dille söyle bittiğini. Sevmediğini de ekle. Duygu sömürüsü yaparsa hiiiiç takma. Mesajlarına, aramalarına da cevap verme.

Daha öncede denedim bana daha kesin bir çözüm lazım :/ ya ağlıyor falan ya p kadar çocukki faça atarım falan diyo ben bıktım psikolojik sorunları var :) bşi yapcak diyede korkuyorum

canım bir anda ayrılman zor ama kararlı olup görüşmemeli terslemeli ve hatta ailenden yardım istemelisin, kendine faça atması zarar vermesi kendi problemi duygusal düşünürsen ayrılamazsın...

Son düzenleme:

17 yaşında cinsel ilişki nefret ettiğin kişi ile cinsel ilişki yaşamaktansa ki ailen buna daha çok kızacaktır bırak resti çek gelirse gelsin eve ki bence blöf yapıyor seni korkutmak için yaşın çok küçük unutamayacak bişey yok biraz cesaret sadece şuan bırakmazasan o kişiden daha çok zarar görmen mümkün

kendine zarar vermesi kendi problemi duygusal düşünme, ailenden yardım alırsan kararlı olduğundan daha da emin olur, ergenli bunalımları bunlar bişey yapamaz yoksa merak etme. bu da sana bir tecrube olsun kendine daha aklı başında arkadaşlıklar seçmelisin.

Evet annemden yardım istemeyi düşünüyorum aslında

canım benim sıkma kendini tabiki ayrılacaksın iğrenç adam nasıl cesaret eder böyle bi şeyi dile getirmeye ya *?????ayrıl umarım üni il dışıdır ?? arkana bile bakma o kazandı mı ?? ya kocan bile olsa bu kdara kısıtlayamaz ne haddine yaa çok kızdım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buluşma görüşme bitti de gitsin yoluna

bence sen ya annene duyur ya da babana hiç birini yapmazsan şöyle düşün evine geldi diyelim (ki hayatta gelmez böyle tipler afedersin osuruğundan korkar) baban o herifi vurur o kadar kolay mı yaşın küçük olduğundan korkuyorsun ama hiç korkulcak bişey yok emin ol

ailene söyle durumu dağ başımı kim oluyor bu serseriyle nasıl bu kadar sevgili oldun ???seni tehdit mi ediyor ????? ediyorsa neyi kullanaark ? bırak peşimi aileme söyleyeceğim de..

bak sen utanmaza!annene hemen anlat,bir yol ile babana da anlatin,boyle bir seyi saklama rica edicem.Baban icin senin mutlu olman cok onemli,bir iki kizar ama arkanda durur.Seni de nasil korkutmussa bu korkunu cok iyi kullanmis bugune kadar bu cocuk,guclu dur.Aileme anlattim,evimize yaklastigin an polis alir seni iceri de.Havlayan kopek isirmaz tamamen korkularini kullaniyo bu okuz oglu okuz burcu.Kusura bakmayin hanimlar.Edebimi bozdum en son.

17 yaşındasın ve senden cinsel ilişki talebinde bulunuyor
ayrılmana izin vermiyor
bu adam psikopat demek ki
kaç kurtar kendini

Sağol ya yok üni il dışı değil ama uzak oranın yakınında yurda yerleşeceğim onada söylemeyeceğim ya bıktım artık biliomusun mavi_delisi babama küfür ediyo azını topla diyorum kendine gel diyorum naapcak lan snn baban si**rim babanıda senide falan diyor benm babam hukuk müşaviri annemde avukat bıktım ondan. bana aileme küfür ediyor hiç bi arkadaşımı sevmiyor onlarla buluştuğumda bütün günümü mahvediyor ama arkadaşlarıyla akşam çıkıyor sabah 4 te geliyor eve ve kazanamadı üniyi şimdi ayrılmak istiyorum diyince kesin sen kazandım ben kazanamadım dicek orda yarr*k var ondan ayrılıyosun dimi diyor ben bi salaklık yaptım onun için çocukluk hayalimden vazgeçtim ben onun için çok şeyden vazgeçtim ama o o kadar bencilki bunu anlayamıyor

Evimi falan biliyor evine gelirim diye tehtid ediyor korkuyorum kızlar sürekli arıyor babam öğrenirse anlarsa öldürür beni ya
Bırak faça atarsa atsın kendi sorunu daha fazlasını da yapamaz zaten cesaret edemez.Evime gelmeye kalkarsan babam benden önce seni öldürür de.Hatta hiçbirşey deme direk kes bütün iletişimini numaranı değiştir,facen varsa kapat filan.

eve gelip ne diycekk kızınızdan cinsel ilişki istiyorum zorluyorum ama kabul etmiyormu diycek saçma afedersin bi tarafı yemez seni korkutmak için söylüyor taviz verme sakın dik dur karşısında ve çek gitt

Ailene anlat durumu.
Liseden bir arkadaşım var ve başıma bela oldu eve gelirim diye tehdit ediyor de.
Ve sonra da korkadığını göster ona.
Madem bu şekilde anlıyor öyle hareket et.
İlla sevgilin olduğunu söylemen gerekmiyor.
Beni rahatsız ediyor de, gelirse de baban icabına bakar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…