Kızlar 6 yıldır çıkıyoruz üniye başlıcam 17 yaşımdayım benden cinsel ilişki istiyor zorluyor yapmıyorum diye kırıyor döküyor tartışıyoruz diyelim ana avrat sövüyor saçma sapan davranışları var beni sürekli aşşalıyor ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyorondan nefret ediyorum kova burcu yardım edin nolur pazartesi konuşmayı düşünüyorum bitirmek istiyorum yardım edin nolur. Birde o istediği herşeyi yapıyor dışarda sabahlıyor falan ama büenm makyaj yapmama bile kızıyor ki ben moda tasarımı kazandım davranışlarından konuşmasından her şeyinden nefret ediyorum nolur bi akıl verin bu sefer nasıl bitiririm
canım sen nasıl bu insanla 6 yıldır çıktın ki..hayır 11 yaşında sevgilin mi oldu :26::26:
nasıl bırakmıyor?senden ayrılıyorum deyip çekip gidemiyor musun?acilen kaç kurtar kendini o ruh hastasından
Kesin bir dille söyle bittiğini. Sevmediğini de ekle. Duygu sömürüsü yaparsa hiiiiç takma. Mesajlarına, aramalarına da cevap verme.
canım bir anda ayrılman zor ama kararlı olup görüşmemeli terslemeli ve hatta ailenden yardım istemelisin
Kızlar 6 yıldır çıkıyoruz üniye başlıcam 17 yaşımdayım benden cinsel ilişki istiyor zorluyor yapmıyorum diye kırıyor döküyor tartışıyoruz diyelim ana avrat sövüyor saçma sapan davranışları var beni sürekli aşşalıyor ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyorondan nefret ediyorum kova burcu yardım edin nolur pazartesi konuşmayı düşünüyorum bitirmek istiyorum yardım edin nolur. Birde o istediği herşeyi yapıyor dışarda sabahlıyor falan ama büenm makyaj yapmama bile kızıyor ki ben moda tasarımı kazandım davranışlarından konuşmasından her şeyinden nefret ediyorum nolur bi akıl verin bu sefer nasıl bitiririm
Evet annemden yardım istemeyi düşünüyorum aslında
Sorma ya çocuktum o zamanlar12 yaş diyelim 1 ay sonra 18 olcm :) ya nasıl bıraktırırım kendimi ona pnun gibi davranmıştım bi kere beni anlasın diye bi hafta dayanamadı ya bide kendini bi olgun zannediyo sorma ya bıktım artık yardım edin nolur ya ay yardım etsin birileri içim daraliyo
canım benim sıkma kendini tabiki ayrılacaksın iğrenç adam nasıl cesaret eder böyle bi şeyi dile getirmeye ya *?????ayrıl umarım üni il dışıdır ?? arkana bile bakma o kazandı mı ?? ya kocan bile olsa bu kdara kısıtlayamaz ne haddine yaa çok kızdım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buluşma görüşme bitti de gitsin yoluna
Bırak faça atarsa atsın kendi sorunu daha fazlasını da yapamaz zaten cesaret edemez.Evime gelmeye kalkarsan babam benden önce seni öldürür de.Hatta hiçbirşey deme direk kes bütün iletişimini numaranı değiştir,facen varsa kapat filan.Evimi falan biliyor evine gelirim diye tehtid ediyor korkuyorum kızlarsürekli arıyor babam öğrenirse anlarsa öldürür beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?