11 yaşındamı çıkmaya başladın. çocukken ne çıkması inanamıyorum.Kızlar 6 yıldır çıkıyoruz üniye başlıcam 17 yaşımdayım benden cinsel ilişki istiyor zorluyor yapmıyorum diye kırıyor döküyor tartışıyoruz diyelim ana avrat sövüyor saçma sapan davranışları var beni sürekli aşşalıyor ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyorondan nefret ediyorum kova burcu yardım edin nolur pazartesi konuşmayı düşünüyorum bitirmek istiyorum yardım edin nolur. Birde o istediği herşeyi yapıyor dışarda sabahlıyor falan ama büenm makyaj yapmama bile kızıyor ki ben moda tasarımı kazandım davranışlarından konuşmasından her şeyinden nefret ediyorum nolur bi akıl verin bu sefer nasıl bitiririm
Ne istediğini bilmeyen ,bi dediği bi dediğini tutmayan buna benzer çok konu gördüm. zaten 11 yaşında biriylemi çıkılırmış hadi çıktın diyelim böyle psikopat birine 6 yıl nasıl tahammül etmiş. tahammül etmişsede gerçekten seviyor demektir, seviyorsada bu konuyu açması çok gereksiz olur değil mi? bir an önce kararlı olup kaçıp kurtarmalı kendini,yarın öbürgün bu psikopat tecavüz ederse ne olucak acaba ,ozaman daha çok tehtit edicek konu sahibii asıl ozaman daha zor ayrılıcaklar,belkide bu durumu kullanıcak.şimdi onu engelleyen bir şey yok ,engelleyen birşey varsada kendine göre, demekki ne istediğini bilmiyor seviyormu sevmiyormu kararsız
yüzyüze konuşma. telefonla söyle. ve eğer bir tehdit daha olursa annemle adliyeye gidiyorum savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. sesinide kaydettim telefonuma de.Ya yüz yüze konuşmayı düşünüyodum sizce yüz yüzemi konuşıyım yoksa telefonda mesajla falanmı ?
Kendini koruma içgüdüsü sevgi duygusundan çok daha baskın bence.O da artık tüm alışkanlıkları,hisleri bir kenara bırakıp kurtulmak istiyor zaten.Hepimizin o yaşlarda hoşlandığı,"çocukluk aşkı" olarak nitelendirdiği insanlar olmuştur.Onunki de bir çocuklukmuş ama biraz uzun sürmüş.Ve zaten ayrılıcam diyor farkındaysan.Sadece korkmuş ve napıcağını bilemediği için bir konu açmış.Ama yanlış tepkilerle karşılaşabiliyor tabi.Her neyse
Ne istediğini bilmeyen ,bi dediği bi dediğini tutmayan buna benzer çok konu gördüm. zaten 11 yaşında biriylemi çıkılırmış hadi çıktın diyelim böyle psikopat birine 6 yıl nasıl tahammül etmiş. tahammül etmişsede gerçekten seviyor demektir, seviyorsada bu konuyu açması çok gereksiz olur değil mi? bir an önce kararlı olup kaçıp kurtarmalı kendini,yarın öbürgün bu psikopat tecavüz ederse ne olucak acaba ,ozaman daha çok tehtit edicek konu sahibii asıl ozaman daha zor ayrılıcaklar,belkide bu durumu kullanıcak.şimdi onu engelleyen bir şey yok ,engelleyen birşey varsada kendine göre, demekki ne istediğini bilmiyor seviyormu sevmiyormu kararsız
Bu tepkinizi anlayamadım ama sevmiyorum önceden böyle değildi bu çocuk arkadaş ortamımı çok yüz verişimden aldığı cesaretmi bilmiyorum çocukluktu o zamanlar şimdi dank ediyor insana
ne cvp verdi?bidaha da görüşme sakın
kararını ver üşenmeyen sonra çok daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin. sonuçta amacımız sana yardım etmek
Teşekkür ederim hannah gerçekten iyiki açtım bu konuyu iyiki yardım etti herkes bitirdim artık
Sağol ya yok üni il dışı değil ama uzak oranın yakınında yurda yerleşeceğim onada söylemeyeceğim ya bıktım artık biliomusun mavi_delisi babama küfür ediyo azını topla diyorum kendine gel diyorum naapcak lan snn baban si**rim babanıda senide falan diyor benm babam hukuk müşaviri annemde avukat bıktım ondan. bana aileme küfür ediyor hiç bi arkadaşımı sevmiyor onlarla buluştuğumda bütün günümü mahvediyor ama arkadaşlarıyla akşam çıkıyor sabah 4 te geliyor eve ve kazanamadı üniyi şimdi ayrılmak istiyorum diyince kesin sen kazandım ben kazanamadım dicek orda yarr*k var ondan ayrılıyosun dimi diyor ben bi salaklık yaptım onun için çocukluk hayalimden vazgeçtim ben onun için çok şeyden vazgeçtim ama o o kadar bencilki bunu anlayamıyor
Kızlar 6 yıldır çıkıyoruz üniye başlıcam 17 yaşımdayım benden cinsel ilişki istiyor zorluyor yapmıyorum diye kırıyor döküyor tartışıyoruz diyelim ana avrat sövüyor saçma sapan davranışları var beni sürekli aşşalıyor ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyorondan nefret ediyorum kova burcu yardım edin nolur pazartesi konuşmayı düşünüyorum bitirmek istiyorum yardım edin nolur. Birde o istediği herşeyi yapıyor dışarda sabahlıyor falan ama büenm makyaj yapmama bile kızıyor ki ben moda tasarımı kazandım davranışlarından konuşmasından her şeyinden nefret ediyorum nolur bi akıl verin bu sefer nasıl bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?