Ayrılamıyorum sevgilim kötü durumdayım yardım edin nolur

Umarım öyle olur sendemi telefonda ayrıldın ? Mesajdamı ayrıldın?

Bana okula gelip rezil ederim dedihinde geel ne diyeceksin ben gulsahi opmek sevismek iatedim reddetti mi diyecejsin dedim cok sukur gitti ve cok aralikli zamanlarla tehdt etti 2 sene falan ugrasti ama inan bir dit olmuyo ben anneme gec soylesim bence anlat annen sana kizmaz merak etme

Daha önce dedim babamla uğraşırsın gelirsen dedim bana baban kimm lan s*kerim onun ecdadını dedi öyle bi insan yani o kadar sabırlıymışım ki ya ben o kadar körmüşüm ki

E gel o zaman de. İnan bir şey yapamayacak canım. Bunlar sadece baş belası başka bir şey değil. Babana ya da annene de anlatmalısın bence, tehdit ediyor beni diye. Ve sakın yüzyüze gelmemeye çalış bir daha, gerekirse hattını değiştir. Babana anlatsan, baban bu psikopatın ağzına tükürür, o da sadece dinler. Hep kuru sıkı hep...

ayrılmak istiyorum deme ona, direkt bitti de kararlı ol ve seni rezil ederim dediği zaman karşılığını ver "asıl ben seni rezil ederim senin hakkında çok şey biliyorum" falan de sanki bi sırrını biliyomuş gibi davran tereddüte düşsün neyimi biliyo acaba diye kendi kendini yesin. üniversiteye başlıyosun zaten inşallah farklı şehirdedir :26: ve hattını iptal ettir yeni numara al

Of dimi ya allah allah o kimmiş arkadaş gelsin hayatımı mahvetsin bende korkıyımmı ondan çok pis gaz aldım ya

Mesajla ayrildim bulusma. Guven olmaz beni seviyordu cok aci cekti biliyorum cok uzuldum onun adina ama seninki baska o iliski iatiyo bir de o disarda opiym falan izin verme ayril seninki cok farkli

Of dimi ya allah allah o kimmiş arkadaş gelsin hayatımı mahvetsin bende korkıyımmı ondan çok pis gaz aldım ya

Aynen öyle. Kimse senden değerli değil. Sakın korkma. Bırak şikayet etmeyi savcılık/mahkeme desen bile yeter ona. Allah yardımcın olsun.

Daha öncede denedim bana daha kesin bir çözüm lazım :/ ya ağlıyor falan ya p kadar çocukki faça atarım falan diyo ben bıktım psikolojik sorunları var :) bşi yapcak diyede korkuyorum

bence senin psikolojik sorunların daha çok. hem çare bulun diyorsun hem anlatırken gülüyorsun

Öncelikle böyle bir psikopatla bende uğraştım.İntihar etmekle tehdit etti beni aylarca.En sonunda düşündüm intihar edicek adam ediyorum demez direkt eder diye.Ayrıldım ve hiçbir şekilde görüşmedim.İnan boş tehdit hepsi.Evine gelse kendi başı yanar.ÇAğırırsınız bir polis görür gününü.Ki annen avukatmış.Taciz davası bile açarsın istersen sürüm sürüm sürünür.Bir an önce kurtul canım

bence senin psikolojik sorunların daha çok. hem çare bulun diyorsun hem anlatırken gülüyorsun

Davranışları geliyo aklıma ya kendini o kadar küçük düşürdü ki gözümde çocuk ya tam çocuk ama ben olgunum senden olgunum senden zekiyim senden güçlüyüm diye gezio o kolejliydi ben meslek lisesinde okudum

Bir gülücük koydu diye "psikolojik sorunların var" diye bir insanı nasıl yaftalayabiliyorsunuz?

bir kere mi gülmüş önce iyi oku sonra yorum yap

Şu an zor bir durumda ve sinirleri bozulmuş olabilir.Saçma bir ifade için kimsenin psikolojisi hakkında hüküm veremezsiniz bence.Gereksiz bir yakıştırma olmuş.

kararlı olman lazım herşeyden önce...
taviz verme ona o sana nasıl davranıyosa sende öyle davran..
arayınca açma cevap verme fln..
bi süre ortadan kaybolursan unutturabilirsin kendini..
rahatsız etmeye kalkarsa şikayet edicem de...

aaa canım ya bi ailene bak bi şu çocuğa bunlar ne biçim laflar çok utanç verici ve mide bulandırıcı daha neyi düşünüyorsun ya ne yaparsan yap be de rtesti çek git annene ben bi çocukluk bi hata yaptım ve kurtulamıyorum de herşeyi anlat görsün gününü...sakın saklama sakın ama sakın ona boyun eyme hayatının en büyük hatası olur ve ailen kahrolur... bak ablan sayılırım az çok gördüm üni ortamı iş ortamı insanları... sakın korkak olma kimseye karşı dağ başında değilsin sana attığı mesaj varsa tehdit babında sakın silme... gerekirse şikayet et.. pis serseri...

Şu an zor bir durumda ve sinirleri bozulmuş olabilir.Saçma bir ifade için kimsenin psikolojisi hakkında hüküm veremezsiniz bence.Gereksiz bir yakıştırma olmuş.

Ne istediğini bilmeyen ,bi dediği bi dediğini tutmayan buna benzer çok konu gördüm. zaten 11 yaşında biriylemi çıkılırmış hadi çıktın diyelim böyle psikopat birine 6 yıl nasıl tahammül etmiş. tahammül etmişsede gerçekten seviyor demektir, seviyorsada bu konuyu açması çok gereksiz olur değil mi? bir an önce kararlı olup kaçıp kurtarmalı kendini,yarın öbürgün bu psikopat tecavüz ederse ne olucak acaba ,ozaman daha çok tehtit edicek konu sahibii asıl ozaman daha zor ayrılıcaklar,belkide bu durumu kullanıcak.şimdi onu engelleyen bir şey yok ,engelleyen birşey varsada kendine göre, demekki ne istediğini bilmiyor seviyormu sevmiyormu kararsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…