bence krsinlikle yuz yuze konusma bak ben de 1 yil ciktim davranislari sacma sapan olmya baska kizlari ovmeye basladi beni de bitakmiyordu sacma sapan seylerle tehdit etti yok okula gelirim rezil ederim seni falan dedi o da benden opusmeyi falan istedi ama ben istemiyorum o tarz seyleri ki seviyorsa o da isyemez kiyamaz diye dusundum yok illa olacak modundaydi ben istemiyorum artik seninle konusmiycam dedim bir suru tehdit etti bulusmaya cagirdi olack gibi degildi anneme anlattim annem konusacaktiona siyledim anneme anlattim diye ona gerek bile kalmadu sen dua et gerisini Allah'a birak oyle insanlarla karsilastirmasin Allah.. Hic bir sey de yaomaz yapamaz..
Daha önce dedim babamla uğraşırsın gelirsen dedim bana baban kimm lan s*kerim onun ecdadını dedi öyle bi insan yani o kadar sabırlıymışım ki ya ben o kadar körmüşüm ki
E gel o zaman de. İnan bir şey yapamayacak canım. Bunlar sadece baş belası başka bir şey değil. Babana ya da annene de anlatmalısın bence, tehdit ediyor beni diye. Ve sakın yüzyüze gelmemeye çalış bir daha, gerekirse hattını değiştir. Babana anlatsan, baban bu psikopatın ağzına tükürür, o da sadece dinler. Hep kuru sıkı hep...
Of dimi ya allah allah o kimmiş arkadaş gelsin hayatımı mahvetsin bende korkıyımmı ondançok pis gaz aldım ya
Daha öncede denedim bana daha kesin bir çözüm lazım :/ ya ağlıyor falan ya p kadar çocukki faça atarım falan diyo ben bıktım psikolojik sorunları var :) bşi yapcak diyede korkuyorum
Ya yüz yüze konuşmayı düşünüyodum sizce yüz yüzemi konuşıyım yoksa telefonda mesajla falanmı ?
Ne korkmasi sakin korkma... YspamaaaazzzzArkadaşlar ilgilenen herkese çok çook teşekkür ederim :)
bence senin psikolojik sorunların daha çok. hem çare bulun diyorsun hem anlatırken gülüyorsun
bence senin psikolojik sorunların daha çok. hem çare bulun diyorsun hem anlatırken gülüyorsun
Bir gülücük koydu diye "psikolojik sorunların var" diye bir insanı nasıl yaftalayabiliyorsunuz?
Bir gülücük koydu diye "psikolojik sorunların var" diye bir insanı nasıl yaftalayabiliyorsunuz?
bir kere mi gülmüş önce iyi oku sonra yorum yap
Sağol ya yok üni il dışı değil ama uzak oranın yakınında yurda yerleşeceğim onada söylemeyeceğim ya bıktım artık biliomusun mavi_delisi babama küfür ediyo azını topla diyorum kendine gel diyorum naapcak lan snn baban si**rim babanıda senide falan diyor benm babam hukuk müşaviri annemde avukat bıktım ondan. bana aileme küfür ediyor hiç bi arkadaşımı sevmiyor onlarla buluştuğumda bütün günümü mahvediyor ama arkadaşlarıyla akşam çıkıyor sabah 4 te geliyor eve ve kazanamadı üniyi şimdi ayrılmak istiyorum diyince kesin sen kazandım ben kazanamadım dicek orda yarr*k var ondan ayrılıyosun dimi diyor ben bi salaklık yaptım onun için çocukluk hayalimden vazgeçtim ben onun için çok şeyden vazgeçtim ama o o kadar bencilki bunu anlayamıyor
Şu an zor bir durumda ve sinirleri bozulmuş olabilir.Saçma bir ifade için kimsenin psikolojisi hakkında hüküm veremezsiniz bence.Gereksiz bir yakıştırma olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?