eve gelip ne diycekk kızınızdan cinsel ilişki istiyorum zorluyorum ama kabul etmiyormu diycek saçma afedersin bi tarafı yemez seni korkutmak için söylüyor taviz verme sakın dik dur karşısında ve çek gitt
eve gelip ne diycekk kızınızdan cinsel ilişki istiyorum zorluyorum ama kabul etmiyormu diycek saçma afedersin bi tarafı yemez seni korkutmak için söylüyor taviz verme sakın dik dur karşısında ve çek gitt
arkadasin kac yasinda
Ailene anlat durumu.
Liseden bir arkadaşım var ve başıma bela oldu eve gelirim diye tehdit ediyor de.
Ve sonra da korkadığını göster ona.
Madem bu şekilde anlıyor öyle hareket et.
İlla sevgilin olduğunu söylemen gerekmiyor.
Beni rahatsız ediyor de, gelirse de baban icabına bakar zaten.
Anneme anlatmayı düşünüyorum benden cinsel ilişki istediğini söylemelimiyim ? :/ annem avukat ne kadar büyür bu konu bilemiyorukestiremiyorum bende çekip gitmek istiyorum çok denedim beceremedim arkadaşlarıma bulaşcak diyede korkuyorum numaraları var hep onları rahatsız etmesinden de korkuyorum
Oda benimle aynı yaşta ay olarak büyük sadece :/
Oda benimle aynı yaşta ay olarak büyük sadece :/
bu yaşta ne cesaret o insanla ne işin var kızım senin yaşın küçük annen avukat ise işin daha kolay şikayet dilekçesi versin annen tehdit ediyor diye papuç bırakmayın bence sen o kişye de ki anneme söylüyorum ve seni tahdit ettiğin için savcılığa dilekçe vericez anneme açtım konuyu de (annene söylemesen bile) sende ona blöf yapp
durumu annene hemen anlat
rahatsizmidir nedir salak
cok yuz vermissin belli
cok ezdirmissin kendini.
o seni tehtit ediyorsa sende onu tehtit et.
polise sikayet ederim de iceri attiririm seni de.
surunursun de.
canim benim kendine dikkat et boyle tiplerden hersey beklenir.
Evet ne yazıkki çok yüz verdim onun bende farkındayım fazla yüz göz oldum çok taviz verdim çok ezdirdim kendimi şimdi nasıl bi konuşma yapmalıyım diye düşünüyorum
bu yaşta ne cesaret o insanla ne işin var kızım senin yaşın küçük annen avukat ise işin daha kolay şikayet dilekçesi versin annen tehdit ediyor diye papuç bırakmayın bence sen o kişye de ki anneme söylüyorum ve seni tahdit ettiğin için savcılığa dilekçe vericez anneme açtım konuyu de (annene söylemesen bile) sende ona blöf yapp
Ya peki nasıl bi ayrılık konuşması yapmalı bu insana ?
Ya yüz yüze konuşmayı düşünüyodum sizce yüz yüzemi konuşıyım yoksa telefonda mesajla falanmı ?
Hiiç korkma canım.
Havlayan köpek ısırmaz. Sen korktuğunu belli etme.
Evinize geleceğim derse, gel babamla hesaplaşırsın de, o korksun.
Ya da 17 yaşındayım benden cinsel ilişki istiyorsun, bu yasal olarak suç. Bundan sonra savcılık ve mahkemelerle uğraşırsın haberin olsun de.
Bak bakalım sesi soluğu kalıyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?