Ayrılamıyorum sevgilim kötü durumdayım yardım edin nolur

eve gelip ne diycekk kızınızdan cinsel ilişki istiyorum zorluyorum ama kabul etmiyormu diycek saçma afedersin bi tarafı yemez seni korkutmak için söylüyor taviz verme sakın dik dur karşısında ve çek gitt

hakkaten şu cümleyi kurduğu anda baban onu doğduğuna pişman eder o kadar kolay mı

eve gelip ne diycekk kızınızdan cinsel ilişki istiyorum zorluyorum ama kabul etmiyormu diycek saçma afedersin bi tarafı yemez seni korkutmak için söylüyor taviz verme sakın dik dur karşısında ve çek gitt

Anneme anlatmayı düşünüyorum benden cinsel ilişki istediğini söylemelimiyim ? :/ annem avukat ne kadar büyür bu konu bilemiyorukestiremiyorum bende çekip gitmek istiyorum çok denedim beceremedim arkadaşlarıma bulaşcak diyede korkuyorum numaraları var hep onları rahatsız etmesinden de korkuyorum

Annemi konuşturucam karar verdim anlamazsa babamı devreye sokarım yine anlamazsa kendi annesiyle konuşurum

Oda benimle aynı yaşta ay olarak büyük sadece :/

bu yaşta ne cesaret o insanla ne işin var kızım senin yaşın küçük annen avukat ise işin daha kolay şikayet dilekçesi versin annen tehdit ediyor diye papuç bırakmayın bence sen o kişye de ki anneme söylüyorum ve seni tahdit ettiğin için savcılığa dilekçe vericez anneme açtım konuyu de (annene söylemesen bile) sende ona blöf yapp

Oda benimle aynı yaşta ay olarak büyük sadece :/

durumu annene hemen anlat
rahatsizmidir nedir salak
cok yuz vermissin belli
cok ezdirmissin kendini.
o seni tehtit ediyorsa sende onu tehtit et.
polise sikayet ederim de iceri attiririm seni de.
surunursun de.
canim benim kendine dikkat et boyle tiplerden hersey beklenir.

Kesinlikle ailenden yardım iste iyiki bu adamla bişey yaşamamışsın çok pişman olurdun
Annem avukat diyorsun en iyi ne yapması gerektiğini annen bilir. Hem aileni arayıp ne diyecek çok gördük böylelerini hepsi fos çıktı.

cokk dogru anneniz avukatmis
o daha iyi bir yol izler

Şehir dışında mı kazandın?

Ayrılıyorum senden diye kestir at.

Git okuluna, hemen numaranı değiştir, onun çevresiyle ortak arkadaşlarınıza verme numaranı, her yerden engelle, kalacağın yeri de söylemediysen-umarım- bir süre çırpınsa da vazgecer elbette.

Evet ne yazıkki çok yüz verdim onun bende farkındayım fazla yüz göz oldum çok taviz verdim çok ezdirdim kendimi şimdi nasıl bi konuşma yapmalıyım diye düşünüyorum

ayrıl gitsin
insanoğlunun canı tatlıdır yok kendime şunu yapıyorum felan derse inanma yapamaz
sana zarar verme konusu olursa emniyete başvur
ama gerçi o kadar kadın cinayeti varken devletin koruması yeterli olur mu bilmiyorum
yakınlarını haberdar et felan filan

Evet ne yazıkki çok yüz verdim onun bende farkındayım fazla yüz göz oldum çok taviz verdim çok ezdirdim kendimi şimdi nasıl bi konuşma yapmalıyım diye düşünüyorum

dedimya o seni tehtit ediyorsa sende onu tehtit et
ama once guzel dille anlat sakun yuz yuze gorusme sana zarar verebilir
telde konus konusurken sesini kayit yap hakaret tehtit
ederse elinde delilin olur en azindan
baktin anlamiyor sende tehtit edersin
bak o zaman nasil tirsar

Ya peki nasıl bi ayrılık konuşması yapmalı bu insana ?

Seni istemediğin bişeye psikolojik olarak zorlaması bi kere kabul edilemez bişey.Nasıl ayrılayım demişsin de bunun nasılı olmaz açık ve net bitti dersin ve bi daha da görüşmezsin.Daha çok gençsin ve inan hakettiğin aşkı sana yaşatacak biri mutlaka karşına çıkacaktır.

Hiiç korkma canım.

Havlayan köpek ısırmaz. Sen korktuğunu belli etme.

Evinize geleceğim derse, gel babamla hesaplaşırsın de, o korksun.

Ya da 17 yaşındayım benden cinsel ilişki istiyorsun, bu yasal olarak suç. Bundan sonra savcılık ve mahkemelerle uğraşırsın haberin olsun de.

Bak bakalım sesi soluğu kalıyor mu.

Ya yüz yüze konuşmayı düşünüyodum sizce yüz yüzemi konuşıyım yoksa telefonda mesajla falanmı ?

bence krsinlikle yuz yuze konusma bak ben de 1 yil ciktim davranislari sacma sapan olmya baska kizlari ovmeye basladi beni de bitakmiyordu sacma sapan seylerle tehdit etti yok okula gelirim rezil ederim seni falan dedi o da benden opusmeyi falan istedi ama ben istemiyorum o tarz seyleri ki seviyorsa o da isyemez kiyamaz diye dusundum yok illa olacak modundaydi ben istemiyorum artik seninle konusmiycam dedim bir suru tehdit etti bulusmaya cagirdi olack gibi degildi anneme anlattim annem konusacaktiona siyledim anneme anlattim diye ona gerek bile kalmadu sen dua et gerisini Allah'a birak oyle insanlarla karsilastirmasin Allah.. Hic bir sey de yaomaz yapamaz..

Daha önce dedim babamla uğraşırsın gelirsen dedim bana baban kimm lan s*kerim onun ecdadını dedi öyle bi insan yani o kadar sabırlıymışım ki ya ben o kadar körmüşüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…