Ayrıldığı sevgilisi nişanlısı sözlüsu ile tekrardan birleşip evlenip mutlu olan varmı ?

="esin29, post: 44811725, member: 700428"]bana mı dedindz?
Tabii ki size demedim. Konu sahibi nerdeyse adamın kapısında yatarak kendine olan saygısını kaybetmiş bir de size saygı konusunda akıl veriyor ya konu Sahibi için dedim onu. Biraz sert oldu belki ama burda konu sahibine sayfalarca anlatıldı her şey yok akıllanmıyor

Ne yani yanlış bir şey mi söyledim orda arkadaş a benim Saygm kalmadı çünkü seviyorum çünkü hataliydim çünkü ben ayrıldım

O adamın bile beceremediği kadar kendine zarar veriyor, yine o adam kadar bile kendine saygı duymuyorsun.... lütfen biraz silkelen.... hayat ziyan edilmeyecek kadar güzel

="generalsmoker, post: 44811800, member: 723468"]Ne yani yanlış bir şey mi söyledim orda arkadaş a benim Saygm kalmadı çünkü seviyorum çünkü hataliydim çünkü ben ayrıldım
Yanlış bir şey söylediniz demedim. Yalnız insan en çok kendini sevmeli adam demekki çok gururlu ya da sizi sandığınız kada sevmedi ya da kendini daha çok seviyor. Sebep ne olursa olsun bu kadar ısrar ederseniz döneceği varsa da dönmez. Siz kendinizi saymazsanız başkası hiç saymaz. Eğer ona bu sefer o da bitirdi galiba mesajını verirseniz iletişimi keserek seviyorsa kesin döner

Inşallah

Neden olmuyor ki... inan bir kere kırılıp dökülürse böyle, bir daha aynı güzellikte olmuyor... dönse bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Daha çok üzülürsün... önüne bak bence
Hersey daha güzel olabilir konuşup anlasabiliriz insanlar konuşa konuşa anlasir diye boşuna dememiş ler anlayış siz insanlar değiliz sonuç ta

Çok merak ediyorum ne kadar süre ayrı kaldınız sonrasında neler değişti nasıl atlattiniz bu süreci önce kim adım attı gibi gibi kafamda deli sorular
Var
Benım erkek kardesım
Balık bastan kokarmıs derler ya
Aynen oyle
Bıze gore kardesım yıllar gecmesıne ragmen hala bekar
Ortada eş denılecek bı sahıs yok
Sadece uzuluyoruz
O da kardesımıze

benim ağır bir ayrılma oldu..adam psikolojik sorunlu..dolandırıcının tekiydi..elim kolum bağlı inan

Hersey daha güzel olabilir konuşup anlasabiliriz insanlar konuşa konuşa anlasir diye boşuna dememiş ler anlayış siz insanlar değiliz sonuç ta
Konuşarak anlasamamissiniz ki bitmiş.... yoksa bitene kadar konuşarak anlaşmayı denemediniz de yeni mi kesfettiniz böyle anlaşılacağını

Konuşarak anlasamamissiniz ki bitmiş.... yoksa bitene kadar konuşarak anlaşmayı denemediniz de yeni mi kesfettiniz böyle anlaşılacağını
Canim söyle anlatayım adam beni aradı normal konuşmak amaçlı ben bir anda ne olduysa senden ayrılmak istiyorum dedim içimde ne varsa söyledim o da ayrılmak mi istiyor sun dedi evet derim bitti anlık br anda oldu durup dururken

Hiçbirsey durup dururken olmaz mutlaka içinizde biriken küçük sorunların artık patlama noktasına gelmesiyle olmuştur.....

="esin29, post: 44811892, member: 700428"]benim ağır bir ayrılma oldu..adam psikolojik sorunlu..dolandırıcının tekiydi..elim kolum bağlı inan
İnsanız sonuçta yanlış kişilere aldanıp hataya düşebiliyoruZ. Şu an acı çekseniz bile ilerde iyki diyeceksiniz bu adamdan kurtulduğunuz için. Keşke demekten iyidir

İnsanız sonuçta yanlış kişilere aldanıp hataya düşebiliyoruZ. Şu an acı çekseniz bile ilerde iyki diyeceksiniz bu adamdan kurtulduğunuz için. Keşke demekten iyidir
ilerde düzgün bir adam çıkarsa karşıma evlilik için bunu nasıl izahat edeceğim..onu bilmiyorum..çok utanıyorum bu kişiyi tanıyamayıp tuzağa düştüğüm..hislerimle hareket ettiğim için..sanırım bundan sonra erkeklere güvenip evlenemeyeceğim..doğru düzgün mutlu bir yuva kurmayı bu kadar çok isterken üstelik..Rabbim doğru yolundan ayırmasın

Canım nasıl ayrıldığına bağlı bence.tartisma,kıskanclıktansa belki barısılır ama ihanette asla affetmeyeceksin.hayatımın en buyuk hatasini ben eski sevgilim beni aldattigu halde onu affederek yaptım.şu dunyadaki en buyuk pismanlığım.

Mutlu olan da vardır tabi lakin düşük ihtimal..Çiftler zamanında oldurabilseydi zaten 'eski' olmazlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…