- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.857
- 1.123
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Tabii ki size demedim. Konu sahibi nerdeyse adamın kapısında yatarak kendine olan saygısını kaybetmiş bir de size saygı konusunda akıl veriyor ya konu Sahibi için dedim onu. Biraz sert oldu belki ama burda konu sahibine sayfalarca anlatıldı her şey yok akıllanmıyor="esin29, post: 44811725, member: 700428"]bana mı dedindz?
Bana seninki gibi davransa idi eğer ben sikardim valladövdürtmemek için kendimi zor tutuyorum..gönül diyor 2 tane sık topuğundan
Ne yani yanlış bir şey mi söyledim orda arkadaş a benim Saygm kalmadı çünkü seviyorum çünkü hataliydim çünkü ben ayrıldımTabii ki size demedim. Konu sahibi nerdeyse adamın kapısında yatarak kendine olan saygısını kaybetmiş bir de size saygı konusunda akıl veriyor ya konu Sahibi için dedim onu. Biraz sert oldu belki ama burda konu sahibine sayfalarca anlatıldı her şey yok akıllanmıyor
Yanlış bir şey söylediniz demedim. Yalnız insan en çok kendini sevmeli adam demekki çok gururlu ya da sizi sandığınız kada sevmedi ya da kendini daha çok seviyor. Sebep ne olursa olsun bu kadar ısrar ederseniz döneceği varsa da dönmez. Siz kendinizi saymazsanız başkası hiç saymaz. Eğer ona bu sefer o da bitirdi galiba mesajını verirseniz iletişimi keserek seviyorsa kesin döner="generalsmoker, post: 44811800, member: 723468"]Ne yani yanlış bir şey mi söyledim orda arkadaş a benim Saygm kalmadı çünkü seviyorum çünkü hataliydim çünkü ben ayrıldım
Olmuyor beO adamın bile beceremediği kadar kendine zarar veriyor, yine o adam kadar bile kendine saygı duymuyorsun.... lütfen biraz silkelen.... hayat ziyan edilmeyecek kadar güzel
InşallahYanlış bir şey söylediniz demedim. Yalnız insan en çok kendini sevmeli adam demekki çok gururlu ya da sizi sandığınız kada sevmedi ya da kendini daha çok seviyor. Sebep ne olursa olsun bu kadar ısrar ederseniz döneceği varsa da dönmez. Siz kendinizi saymazsanız başkası hiç saymaz. Eğer ona bu sefer o da bitirdi galiba mesajını verirseniz iletişimi keserek seviyorsa kesin döner
Neden olmuyor ki... inan bir kere kırılıp dökülürse böyle, bir daha aynı güzellikte olmuyor... dönse bile hiçbir şey eskisi gibi olmazOlmuyor be
Hersey daha güzel olabilir konuşup anlasabiliriz insanlar konuşa konuşa anlasir diye boşuna dememiş ler anlayış siz insanlar değiliz sonuç taNeden olmuyor ki... inan bir kere kırılıp dökülürse böyle, bir daha aynı güzellikte olmuyor... dönse bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Daha çok üzülürsün... önüne bak bence
VarÇok merak ediyorum ne kadar süre ayrı kaldınız sonrasında neler değişti nasıl atlattiniz bu süreci önce kim adım attı gibi gibi kafamda deli sorular
benim ağır bir ayrılma oldu..adam psikolojik sorunlu..dolandırıcının tekiydi..elim kolum bağlı inanTabii ki size demedim. Konu sahibi nerdeyse adamın kapısında yatarak kendine olan saygısını kaybetmiş bir de size saygı konusunda akıl veriyor ya konu Sahibi için dedim onu. Biraz sert oldu belki ama burda konu sahibine sayfalarca anlatıldı her şey yok akıllanmıyor
katıltyorum bu arkadaşaNeden olmuyor ki... inan bir kere kırılıp dökülürse böyle, bir daha aynı güzellikte olmuyor... dönse bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Daha çok üzülürsün... önüne bak bence
Konuşarak anlasamamissiniz ki bitmiş.... yoksa bitene kadar konuşarak anlaşmayı denemediniz de yeni mi kesfettiniz böyle anlaşılacağınıHersey daha güzel olabilir konuşup anlasabiliriz insanlar konuşa konuşa anlasir diye boşuna dememiş ler anlayış siz insanlar değiliz sonuç ta
Canim söyle anlatayım adam beni aradı normal konuşmak amaçlı ben bir anda ne olduysa senden ayrılmak istiyorum dedim içimde ne varsa söyledim o da ayrılmak mi istiyor sun dedi evet derim bitti anlık br anda oldu durup dururkenKonuşarak anlasamamissiniz ki bitmiş.... yoksa bitene kadar konuşarak anlaşmayı denemediniz de yeni mi kesfettiniz böyle anlaşılacağını
Hiçbirsey durup dururken olmaz mutlaka içinizde biriken küçük sorunların artık patlama noktasına gelmesiyle olmuştur.....Canim söyle anlatayım adam beni aradı normal konuşmak amaçlı ben bir anda ne olduysa senden ayrılmak istiyorum dedim içimde ne varsa söyledim o da ayrılmak mi istiyor sun dedi evet derim bitti anlık br anda oldu durup dururken
Tabikide ama büyük bir sorun yoktu yuvarlanip gidiyordukHiçbirsey durup dururken olmaz mutlaka içinizde biriken küçük sorunların artık patlama noktasına gelmesiyle olmuştur.....
İnsanız sonuçta yanlış kişilere aldanıp hataya düşebiliyoruZ. Şu an acı çekseniz bile ilerde iyki diyeceksiniz bu adamdan kurtulduğunuz için. Keşke demekten iyidir="esin29, post: 44811892, member: 700428"]benim ağır bir ayrılma oldu..adam psikolojik sorunlu..dolandırıcının tekiydi..elim kolum bağlı inan
ilerde düzgün bir adam çıkarsa karşıma evlilik için bunu nasıl izahat edeceğim..onu bilmiyorum..çok utanıyorum bu kişiyi tanıyamayıp tuzağa düştüğüm..hislerimle hareket ettiğim için..sanırım bundan sonra erkeklere güvenip evlenemeyeceğim..doğru düzgün mutlu bir yuva kurmayı bu kadar çok isterken üstelik..Rabbim doğru yolundan ayırmasınİnsanız sonuçta yanlış kişilere aldanıp hataya düşebiliyoruZ. Şu an acı çekseniz bile ilerde iyki diyeceksiniz bu adamdan kurtulduğunuz için. Keşke demekten iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?