- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Olay o zaten düzgün adam çıkınca karşına açıklamana da gerek kalmaz. Hem kime ne kendileri neler neler yapıyor. Kadına gelince de başka bişey arıyolar. Ama biraz da biz yapıyoruz bunu. Baksana kendimizi eksik kabul edilmesi gereken varlıklar kabul ediyoruz. Adamlar da kendinde hak görüyor geçmişimizi kendininkşne bakmadan. Günahsa ona da günah ayıpsa ona da ayıp. Artık erkekler de Aramıyor pek zaten tabii beyni olanlar.="esin29, post: 44812830, member: 700428"]ilerde düzgün bir adam çıkarsa karşıma evlilik için bunu nasıl izahat edeceğim..onu bilmiyorum..çok utanıyorum bu kişiyi tanıyamayıp tuzağa düştüğüm..hislerimle hareket ettiğim için..sanırım bundan sonra erkeklere güvenip evlenemeyeceğim..doğru düzgün mutlu bir yuva kurmayı bu kadar çok isterken üstelik..Rabbim doğru yolundan ayırmasın
O da acillik oldu o da acı çekti benim sevgisinden şüphem yokBen nişanlımdan ayrılalı 4 ay olacak şuan çıksa gelse affetmem ama sen bana 2 ay önce sorsaydın o kadar canım yanmasına rağmen affederdim derdim.Sen önce inan zamanla azalacak bir gün dönüp bakacaksın bu kadar göz yaşı bu kadar sıkıntı geceler boyunca elinde telefonla beklemek boşunaymış. O evinde mis gibi yatarken ben acillik olduğumu biliyor bir hiç uğruna sende unutmayı dene gececek çok daha iyi insanlar çıkacak karşımıza.
İnş..kafasına takmayan birisi çıkar diyeceğim ama evlendikten sonra tanımayacağı ne malüm..şu an inan gelinliğin yakışacağını bile düşünmüyorum..o gelinliği haketmiyorum gibi geliyor bana..içimde uhde olarak kalcak sanırımOlay o zaten düzgün adam çıkınca karşına açıklamana da gerek kalmaz. Hem kime ne kendileri neler neler yapıyor. Kadına gelince de başka bişey arıyolar. Ama biraz da biz yapıyoruz bunu. Baksana kendimizi eksik kabul edilmesi gereken varlıklar kabul ediyoruz. Adamlar da kendinde hak görüyor geçmişimizi kendininkşne bakmadan. Günahsa ona da günah ayıpsa ona da ayıp. Artık erkekler de Aramıyor pek zaten tabii beyni olanlar.
Saçmalık ta sinir tanımıyorsun o halde senin dünyadan haberin yok galiba herkes için normal artık normal erkekler önlerine gelenle beraber olup bakire arasınlar tabikide bu bizim gidip başkalarıyla beraber olmamıza sebep değil ama İnsanız nefsimiz var olabiliyor bazen benim çevremde o kadar cok ki birlikte olup ayrılan başkasıyla evlenen sonuçta bunu da biz kadınlar istemiyoruz adam olup insan olup sahip çıksaydi mecbur değilsiniz birlikte oldunuz diye onunla evlenmeye hayatı kendinize zehir etmeye ben seviyorum keşke sevmesem ama seviyorum tek suçum sevmek büyük konuştum hep yeter ki sevevyim gözüm birsey görmez dedim oyle de oldu hata bende bir ise onda ikiydi ama gözüm gormedi hâlâ da öyle yeter ki dönsün affetsin beni başka bir şey istemiyorum birak sende o adami uzaklas rahatsız eder se şikayetçi ol ama yeter ki kurtul önüne bak kendini ezik hissetme dünya ya bir kez geliyoruzİnş..kafasına takmayan birisi çıkar diyeceğim ama evlendikten sonra tanımayacağı ne malüm..şu an inan gelinliğin yakışacağını bile düşünmüyorum..o gelinliği haketmiyorum gibi geliyor bana..içimde uhde olarak kalcak sanırım
İnş..döner seninki de ne diyeyim..inş..mutlu olursun..Bana yapılanları içim almıyor öyle diyeyim..benim evlenmemem daha iyi sanırım..kendi paramı da kazanıyorum şükür..ama kendimi eksikmişim gibi hissediyorum..yüzüme söyledikleri lafların haddi hesabı yok..zengin koca avcılığım falan kalmadı..oysa aldığı 1500 maaş..ne evi ne arabası vardır.ne giyinmesini yemesini bilir .benim ailem Rabbim şükür birlikte çalışarak hepsine sahibiz..işte ben de saf gibi bana değer verdiğine baktım..Hepsi alacağını alıp kaçınca ya kadarmış..şikayette falan bulunmaz güzelim tabiri caizse topuklayarak kaçtı..amacı kızlardan skor yapmakmış..asıl kendisinin amacı zengin kız tavlamakmış..Rabbim böylelerinden hepimizi korusun..inş..senin hakkında en güzeli olur..Saçmalık ta sinir tanımıyorsun o halde senin dünyadan haberin yok galiba herkes için normal artık normal erkekler önlerine gelenle beraber olup bakire arasınlar tabikide bu bizim gidip başkalarıyla beraber olmamıza sebep değil ama İnsanız nefsimiz var olabiliyor bazen benim çevremde o kadar cok ki birlikte olup ayrılan başkasıyla evlenen sonuçta bunu da biz kadınlar istemiyoruz adam olup insan olup sahip çıksaydi mecbur değilsiniz birlikte oldunuz diye onunla evlenmeye hayatı kendinize zehir etmeye ben seviyorum keşke sevmesem ama seviyorum tek suçum sevmek büyük konuştum hep yeter ki sevevyim gözüm birsey görmez dedim oyle de oldu hata bende bir ise onda ikiydi ama gözüm gormedi hâlâ da öyle yeter ki dönsün affetsin beni başka bir şey istemiyorum birak sende o adami uzaklas rahatsız eder se şikayetçi ol ama yeter ki kurtul önüne bak kendini ezik hissetme dünya ya bir kez geliyoruz
Hayvan herif bend e olsaydı katil olurdum yeminleİnş..döner seninki de ne diyeyim..inş..mutlu olursun..Bana yapılanları içim almıyor öyle diyeyim..benim evlenmemem daha iyi sanırım..kendi paramı da kazanıyorum şükür..ama kendimi eksikmişim gibi hissediyorum..yüzüme söyledikleri lafların haddi hesabı yok..zengin koca avcılığım falan kalmadı..oysa aldığı 1500 maaş..ne evi ne arabası vardır.ne giyinmesini yemesini bilir .benim ailem Rabbim şükür birlikte çalışarak hepsine sahibiz..işte ben de saf gibi bana değer verdiğine baktım..Hepsi alacağını alıp kaçınca ya kadarmış..şikayette falan bulunmaz güzelim tabiri caizse topuklayarak kaçtı..amacı kızlardan skor yapmakmış..asıl kendisinin amacı zengin kız tavlamakmış..Rabbim böylelerinden hepimizi korusun..inş..senin hakkında en güzeli olur..
Canim söyle anlatayım adam beni aradı normal konuşmak amaçlı ben bir anda ne olduysa senden ayrılmak istiyorum dedim içimde ne varsa söyledim o da ayrılmak mi istiyor sun dedi evet derim bitti anlık br anda oldu durup dururken
İnş..kafasına takmayan birisi çıkar diyeceğim ama evlendikten sonra tanımayacağı ne malüm..şu an inan gelinliğin yakışacağını bile düşünmüyorum..o gelinliği haketmiyorum gibi geliyor bana..içimde uhde olarak kalcak sanırım
Fakat hatalı taraf benim
Aynı onun gibi konuştunuzVicdanina kalmis. Sen hayatina devam et. Onu bekleme.
Kaderinde onunla evlenmen varsa istemesen bile engel olamazsin.
Çünkü ben suçluyum inşallah döner sende unut onu resetle beynini s.tr et onuBen umutsuz vakkayım..arkadaşın ki döner
Çünkü ben suçluyum inşallah döner sende unut onu resetle beynini s.tr et onu
Bekliyorum on gündür dönmesini bir ay daha dayanabilirm ancakGercekten sevseydi suclu olman birseyi degistirmezdi.
Aldatildigi halde esini sevdigi icin ondan vazgecemeyen erkekler var.
Kadere inancin tam ise kendini toparlar hayatina devam edersin.
Ona ne kadar guclu, bir kadin oldugunu goster beklemeden.
Hayat kisa uzuldugune degmez..
bilmiyorum arkadaşım ilk defa birini çok sevdim aşık oldum..resmen hem maddi hem manevi kullanıldım..erkeklere hiç inancım kalmadı..evlilik de hiç gözümde yok inan..hiç bir erkek bana değer de vermesin sevmesin artık..canım çok yandı..
Bir süre sonra geçecek bebeğim unutacaksn o aptal herifi evlenip mutlu olacaksın çocuğun olacak bu günleri hatırlamayacaksin emin ol.. hayat bubilmiyorum arkadaşım ilk defa birini çok sevdim aşık oldum..resmen hem maddi hem manevi kullanıldım..erkeklere hiç inancım kalmadı..evlilik de hiç gözümde yok inan..hiç bir erkek bana değer de vermesin sevmesin artık..canım çok yandı..
Konuyu tam anlamıyla bilmiyorum nişanlı veya sözlüde değiliz ama 6 senelik bi ilişkim var ailesini falanda tanıyorum bi kac kez böyle ayrilmakla ilgili sorunlar yasadik. Baristiktan sonraki tek sorun aradan akip giden zamanda yasananlar ve eklenen kiskancliklar çünkü istemsiz farkli bi çevre geliştiriyorsun. Şuan çok mutluyuz Allah'a sukur bunun sebebide bence bu ayriliklarda birbirimiz olmadan yapamadigimizi anlamamiz. Sizden önemli bisey olmadigini kabul ettiğiniz xaman biseyler daha hızlı düzeliyor tavsiyem kalbinizi dinleyin iyi sanslar Rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah :)Çok merak ediyorum ne kadar süre ayrı kaldınız sonrasında neler değişti nasıl atlattiniz bu süreci önce kim adım attı gibi gibi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?