- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Sorun neydi peki neden ayrilmistiniz ? Allah mesut etsin deBen :) henüz sadece nisan hazirliklarindayiz ama evlenmedik.
8 yil önceydi. Küçüktük. 2 yil sevgiliydik. Ayrildik. Ama hic birbirimize düşman olmadik. Sürekli birbirimizin yaninda destek olarak durduk. Cok guzel seyler yasadik cok zor seyler de yasadik. Kesin bitti bir daha asla dedigimiz anlarda bile birbimizi heo aradik sorduk. Cok sşükür gecen hafta isteme oldu. Nisana hazirlaniyoruz. Cok şükür icimi giciklayan bir durum yok genel anlamda hatta cok mutluyum cok şükür.
göze batan seyler oluyor ama sevgilimle ilgili degil durum
Sorun neydi peki neden ayrilmistiniz ? Allah mesut etsin de
Hic konuşmadiginiz günler oldu mu peki beş gün on gün olsunSagolun. Farkli sehirlerde yasamaya baslamistik. Bir takim sorunlar yasadik. Kafamizi dinlemeye ihtiyac duyduk sanirim bilmiyorum o dönem ikimizde telefonda agliyorduk sürekli. Kavga gürültü degilde degisik bi üzüntü ve soğukluk hali vardi.
Bu kadar net olmayın lütfenİyi olsaydı , eski olmazdı adı ..
Hic konuşmadiginiz günler oldu mu peki beş gün on gün olsun
Bu kadar net olmayın lütfen
Ben cok mu büyüğüm suan :) 23 um karşı taraf büyük tabi ins sonum sizn gbi mutlu olurBir ay rekorumuz :) ama ikimizde birbirimizi arayip gizliden sesini duyardikküçükken 18 19 yasimizdaydik bunu yaparken
Tabiki haklısınız değişim beklemiyoruz dönüşüm bekliyoruzİnsan 7 sinde neyse , 70 nde odur ..
Buna inanıyorum. .
Ben cok mu büyüğüm suan :) 23 um karşı taraf büyük tabi ins sonum sizn gbi mutlu olur
Kac yıldır berabersiniz 31 yaşında bnmkiBende simdi 23üm :) sevdicegim de 24 yaşında. Eger cok asilamayacak sorunlar yasamadiysaniz birbirinize sayginiz ve degeriniz var ise.. inşallah çözülür sorunlar
bilmiyorum arkadaşım ilk defa birini çok sevdim aşık oldum..resmen hem maddi hem manevi kullanıldım..erkeklere hiç inancım kalmadı..evlilik de hiç gözümde yok inan..hiç bir erkek bana değer de vermesin sevmesin artık..canım çok yandı..
Kac yıldır berabersiniz 31 yaşında bnmki
3 yilda bize olmuştu8 yıl oldu. Liseden beri birlikteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?