Ayrıldığım nişanlımı çok özlüyorum...

Efset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
339
338
33
34
Iyi akşamlar hanımlar . .
Nişanlımdan ani bi kararla ayrıldım ..
Olanlardan sonra bi anda ayrılık kararı verdim..
Lakin duygular laf anlamiyor . .
O kadar hissediyorum ki yokluğunu ..
Resmen eriyorum . .
Ve kimseye de anlatamiyorum . .
Nasıl geçer bu
Yada ne zaman geçer bilmiyorum ama geçsin lütfen

Geçerde...
Neden ayrıdınız onu diyeydin

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ki konunuza da yorum yapmıştım

En iyisini yaptınız bakın kaç çocukla ayrılıyor insanalr siz sanslisiniz

Alisacaksiniz daha çok yeni , evlenseniz cokk yipranacaktiniz

Kültürler çok farklı hayatlar çok farkli çok zor

Biliyorum canım herşeyi biliyorum ama duygularım çok yoğun ve çok yeni ...
Olumsuzluklari düşünerek ayakta kalmaya çalışıyorum..
Ama ne yiyorum ne içiyorum.
Uyumuyorum da.

Daha mutsuz olacağını falan düşün. Yapılan haksızlıkları düşün. Mantıken yok et aklından. Duygular da dönüyor.

Anne babası hep hayatınızda olacaktı. Mutsuz olacaktınız.

Bırakın o aileyi kendi ailenizle mutlu mesut yaşayın. Unutursunuz zamanla..

Biliyorum canım herşeyi biliyorum ama duygularım çok yoğun ve çok yeni ...
Olumsuzluklari düşünerek ayakta kalmaya çalışıyorum..
Ama ne yiyorum ne içiyorum.
Uyumuyorum da.

Gerçekten çok üzüldüm , şuan en iyisini yapıyorsun olumsuzlukları düşünmekten başka çare yok

Klasik ama zaman . Şuan üzülüyorsun hakkında hayırlısı olsun artık iş olarak hayatına bak bir duzene sok yavaş yavaş rayına oturur inşaallah canım

Yaraların iyilessin bir an evvel

O halde doktora git bir sakinleştirici yazsın yoksa hasta olacaksın uyuyamıyorsan tehlikeli bir döneme girmişsin pslkolojik hastalıklar uykusuzlukla başlar

O kadar pozitif o kadar mutlu iken birden böyle olmak, bütün olanlar farkında değilmişim ama meğer beni tüketmiş farkında değilmisim .
Iyi ki burası var her biriniz arkadaş kardeş gibisiniz çok teşekkür ederim.

O halde doktora git bir sakinleştirici yazsın yoksa hasta olacaksın uyuyamıyorsan tehlikeli bir döneme girmişsin pslkolojik hastalıklar uykusuzlukla başlar
Ne yemek yiyorum ne içiyorum odadan çıkmıyorum . .
Bu gün sadece görüşme için dışarı ciktim hepsi bu ...
Allahım hepimize yardım etsin ...
Çok ağır geliyor , çok .
O kadar çaba o kadar emek hepsi uçup gitti..
Hemde neden ?
Beyin ailesi yüzünden . .
Diyorum ki unutturan hap varmış alayım o derece.. .

Zaman herşeyin ilacıdır.
Göz görmeyince gönül unuturmuş. Stalkliyorsanız bırakın. Hayatınızdan tamamen cikardiginiza emin olduktan sonra kendinizi hayatınıza odaklayın. Calismiyorsaniz iş bulun, okuyorsanız derslerinize yogunlasın. Akliniza getirmemeye calisin. Ikisinide yapamiyorsanız bu foruma girin ve kafanızı bir sekilde dagıtın.

Unutmak pek mümkun olmuyor ama insan zamanla baş etmesini ögreniyor...
Alışıyor yokluk duygusuna.

Haydaaaaaaaa. Tekrar başa mı saracaksın. Onu düşünmeyi bi bırak Allah aşkına ya!!!

neden uçup gitsin ki çabalarınız.sevmişsiniz olsun istemişsiniz ama olmamış.hayatta her istediğimiz olmaz ki.
insan ölüme alışıyor,sende buna alışacaksın.
unutturan hap falan hiç duymadım ama unutma yaşadıklarını.ben insanların yaşadığı şeyleri unutmamasını isterim hep.unutmayın ki hayatınıza ona göre yön verin bundan sonra.hataysa eğer unutmayın ki yapmayın bir daha.
kendinize o kadar eziyet etmeyin.insanız başımıza herşey gelebilir.sizinde bu gelmiş.
geçecek.inanın geçecek.ve geçtiğinde kendinize bu kadar eziyet ettiğiniz için çok üzüleceksiniz.

Her özlediğinde aklına ailesini getir, kötü anlarınızı falan...

Daha çok yeni kendinizi en dipte hissetmeniz çok normal. Ağlamak, bağırıp çağırmak istiyorsanız içinizde tutmayın, yapın. Bazı şeyler olmuyorsa olmaması gerektiği içindir.

Reactions: anu
Sen daha yeni ayrılmış sayilirsin zamanla unutursun bende başta senin gibi düşünüyordum yapamam diyotdum ama sonra baktım insan ölüm acısını unutuyor millet evlat acisina alisiyor ben bana kıymet vermeyen ailesine bile kabul ettiremeyen adamın yokluğuna mi alisamiyacam.

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…