ayrıldığım sevgilim abarttığımı söylüyor, sizce?

Spesifik bir kurs hımm spesifik fik fik fik

Olay kursda yoksa ilişkileri geniş o ona karışmaz bu ona herşey kursta

25 yaşındaydım eşimle çıkmaya başladığımızda, iş hayatıma hobilerime her şeyime müdahale edip karışıyordu. Baştan tavizleri verdim verdim asosyal oldum çıktım. O zamanlardan izin vermeseydim bugün bu durumlarda olmayacaktık.. Şimdiki aklım olsa benim hayatım derim, 5,5 senede çok şey kaybettim en başta geçip giden zamanı..

Haydaaa.. ne kursu oldugunu ogrenmek icin 9 sayfayi bir cirpida okudum. Konu sahibi taviz vermediginden, erkek arkadasinin gezip tozmalarindan herseyden bahsetmis ama bi kursun ne oldugunu soylememis goruyo musun sen!!!! Bana kalirsa kursu soylemedin cunku buradaki kimse kursu ogrendiginde seni hakli bulmayacak. Sen kendini avutmaya gelmissin buraya. Egonu burda yukseltenler olmus ki bu sana iliskinde baskin karakter olmana yeter merak etme iyi guzel gaz vermisler.

Erkeklerin nû resimlerini falan mi ciziyorsun yani nedir? Spesifikmis

Abartmamissiniz aksine çok doğru,ayrıca ne demek merakliysan` ben bu sözü kursa değil de erkeklerle bir arada olmaya merakliysan diye anladim bilmiyorum sorun bende mi.

kurs ne olursa olsun sen seviyorsan gerisi boş kimse için kendini değiştirmemelisin.doğru kararı vermişsin bugün geri dönmen için seni kandırmaya çalışıyor ama aynı şeyi tekrar yapacaktır.onunda huyu böyle sen nasıl değişmeyeceksen o da değişmeyecektir.

Kursun ne olduğunu açıklamamakta ısrar etmişsin ama bence sorunun cevabı da orada yatıyor.
Şahsen ben de bütün üyelerinin kadın olduğu bir kursta eşimin tek erkek olmasını istemem.
Ben bu konuda erkek arkadaşa hak vermiyor değilim.

Bence tepki koymakla doğru bir adım atmışsınız (ayrılık için bişey diyemem o sizin bileceğiniz iş ama tepki koymanız çok doğru) , sonuçta sonradan "meraklıysan git" dediğine göre aslında çok da rahatsız etmiyormuş beyimizi, ya bir de hobi bu ya hani kime ne zararı var. bir şeyin de suyunu çıkarmasınlar, sevgiliyi kısıtlanınca sahiplenilmiş olmuyo

neden erkeği suçluyorsunuz anlamadım. dışardaki tacizlcilere kadınlarmı yüz veriyor yap dedirdiyor. evli herifler kadınlara musaallat olduğunda kadınmı suçlu. yada evli erkeğe bakan kadın illa erkekten mavi boncukmu görüyor. hayır.

ahada yanlış yere yazmışım mesajı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bazi-kizlar-o-kadar.777471/
buraya olacaktı. bunu kaale almayın sakın :)

Açıkçası ben eski sevgilinizin sorun ettiği şeyin kursa gitmeniz değil tek kızın siz olduğunuz bize de söylemekten kaçındığınız o kursa gitmeniz olduğunu düşünüyorum Hobiler vazgeçilmeyecek şeyler değildir yahut şartlar uygun olmadığında bir hobiden vazgeçip başka bir ilgi alanına yönelebilinir. Mesleki bir eğitim olsa amenna..

Ben de olsan sevgilimin tek erkek olacağı bir kursa gitmesini istemem. İlişkiler karşılıklı özveri ve anlayışla güçlenir ve güzelleşir..

Ayrıca size iyi yapmışsınız diyenlerin eşleri yahut sevgilileri onca kızın olduğu bir kursa katılsa sanmıyorum ki olgunlukla karşılasınlar..

aynı durumdayız... sevgiliyken ve nişanlıyken aman aramız bozulmasın aman tatsızlık olmasın diye istemediği şeylerden vazgeçtim, hep o ne isterse onu yaptık, hep onun arkadaşlarıyla görüşüp onun ilgi duyduğu şeyleri yaptık.. şimdi ne mi oldu evlendik ve be yapayalnız hissediyorum kendimi.. kendi arkadaşlarımdan biriyle görüşmek istemem olay oluyor çünkü bu zamana kadar ben onu böyle alıştırdım "aşkım x arkadaşımla çıkacağım" "çık ama geç kalma" ya da "çıkmasan ben sevmiyorum onu" "tamam aşkım" lara çok alıştığı için şimdiki tepkilerim ona sert geliyor ve aramız açılıyor.. o yüzden baştan tavrını koyması bence de çok çok yerinde bir davranış olmuş konu sahibinin..

müslüman bir ülkeyiz ve diğer ülkeler kadar gelişmiş ülke olmadığımız belli ki ayrıca genişlik konusunda da keza öyle o yüzden erkek arkadaşınızı suçlamayın ve ona hak verip her ne ise kursunuz yeteri kadar eğitim aldıysanız bunu evde de devam ettirebilirsiniz ha çok da umrunuzda değilse move on

Sevgilin seni seviyosa zaten güvenmeliydi sen çok iyi yapmışsın hiç üzülme ve söylediklerinden etkilenmemeye çalış.Şimdi olmasa zaten ileride olacak bişeymiş

Ben kadın olsun erkek olsun,kendi hayatlarıyla ilgili müdahalelere karşı güçlü durması taraftarıyım.Herkes kendi hayatıyla ilgili kararları verebilmeli.Fakat sap ile samanı birbirinden ayırmak gerek.Senin hobine karşı olduğu için bu tavrı sergilediğini sanmıyorum.Kabul edilir şeyler var bir ilişkide,kabul edilemez şeyler var.Bunun güven duygusuyla da alakası yok.İnsan sevgilisine güveniyor diye de sürekli erkeklerin olduğu bir ortamamı sokmalı.Erkek olarak rahatsızlık duyması çok normal.Heee senin geleceğinle,istikbalinle,eğtiminle ilgili bir dayatma yapsa seni haklı bulurum.Ama hobi ya.Altı üstü hobi.Sen bunun için sevdiğin insana rest çekebiliyorsan,bence ilişkini sorgula.Duygularını sorgula.Takma bir nickle,bir internet sitesinde bile söyleyemediğin kursu,erkek arkadaşının yadırgaması çok normal.Özgür kız olmakla,özgürlük derecelerini birbirine karıştırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…