- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi comfortablynumb_
-
Söyledim, istemiyor gelmeyi.
Ben onun bu tür aktivitelerine karışmam, kendi arkadaşlarıyla gece dışarı da çıkar. Yazın ben gidemediğim zamanlarda kız arkadaşlarının da olduğu bir grupla denize havuza da gittiler hep.
Ayni kisiye defalarca sormuyorum sonucta niye rahatsiz olsunlar ki, cok normal bi soru bu
ay yazık yawKötü niyetle yaptigim hic bisey yok
Peki yaslarini sorduktan sonra yorum yapiyor musun? Yoksa ortami direk terk mi ediyorsun? Ya bi de neden yas? Bir anin var mi gercekten?
Tovbe o ne ya? Milletcek her seyi yanlis uyguluyoruz. Sivasta o grup seks partisine Allah bilir kadinlari da davet ettiler,ama hicbiri gelmedi. Erkekler de yokluktan birbirlerine... Tobe Ya rabbim.Kama Sutra ? Iyi de kursun hepsi erkek, birbirleri ustunde mi deneme yapiyorlar
Aklima su geldi:
http://onedio.com/haber/sivas-ta-akillara-durgunluk-veren-olay-107405
Kötü niyetle yaptigim hic bisey yok
Tovbe o ne ya? Milletcek her seyi yanlis uyguluyoruz. Sivasta o grup seks partisine Allah bilir kadinlari da davet ettiler,ama hicbiri gelmedi. Erkekler de yokluktan birbirlerine... Tobe Ya rabbim.
Ne bileyim, haberi ilk defa goruyorum sayende.O heriflerin oldugu partiye akli olan gitmez zaten.......neyse.
Yok be bu herifler escinsel degil miydi?
Valla ban datolin le yarisiyorsun, ben de senin istatistigini yaptim, burda gecirdigin zamanin %20sinde banlisn
Ne bileyim, haberi ilk defa goruyorum sayende.Tiksindim sonuna kadar okuyamadim.
Ben daha cok tutuklanma kismina takilmistim; sonucta grup seks yapmak suc degil, escinsel olmak da keza.
Tecavuz isi de hikaye derim, polis basinca biz escinsel degiliz bze zorla yaptilar ayagina yatmislar , eeeee orda isleri neymis o zaman ? Beni yemesinler
Kama Sutra ? Iyi de kursun hepsi erkek, birbirleri ustunde mi deneme yapiyorlar
Aklima su geldi:
http://onedio.com/haber/sivas-ta-akillara-durgunluk-veren-olay-107405
20 li yaslardir :) 30 yas ve sonrasi oldugunu zannetmiyorum..
Ya sanki ayip bisey mi soruyorum valla cok merak ediyorum elimde degil
Ayni kisiye defalarca sormuyorum sonucta niye rahatsiz olsunlar ki, cok normal bi soru bu
Niyeyse direk nü resim kursu aklima geldi
Bir arkadasa cevap olarak konu kurs degil demissiniz ama..
Konu tamamen kursla alakali..
Zira kurs var kurs var simdi..
Bana gore sevgiliniz hakli..
Ben de sevgilimi kiz dolu bir kursa gondermem "bana guvenmiyorsun sen" diye cirpinsin dursun istedigi kadar..
Benim hoslanmadigim seyleri yapacak adaminda zaten hayatimda yeri yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?