ayrıldığım sevgilim abarttığımı söylüyor, sizce?

Ohooo yani o gununu gun edecek, istedigi gibi yasayacak hayatini. Ama sen onun kolesi gibi onun gonlunu hos etmek icin her istegine boyun egeceksin.
Bir de kiz arkadasinin erkeklerle arkadas olmasini istemeyip, kendisi kizlarla arkadas olan erkekler beni cok suphelendiriyor ve aklima ''Kisi kendinden bilir isi.'' atasozunu getiriyor. Yani madem kadin erkek arkadasligina inanmiyor niye kendisin kiz arkadaslari var ve bir de onlarla tatile gidiyor? Ve o kizlara karsi bir seyler mi hissediyor ya da o kizlarla iliskisi arkadasliktan oteye mi gitti de sizin de o kurstaki erkeklerle olmanizdan endise duyuyor?

Tovbe o ne ya? Milletcek her seyi yanlis uyguluyoruz. Sivasta o grup seks partisine Allah bilir kadinlari da davet ettiler,ama hicbiri gelmedi. Erkekler de yokluktan birbirlerine... Tobe Ya rabbim.

O heriflerin oldugu partiye akli olan gitmez zaten.......neyse.

Yok be bu herifler escinsel degil miydi?

Ne bileyim, haberi ilk defa goruyorum sayende. Tiksindim sonuna kadar okuyamadim.

Ben daha cok tutuklanma kismina takilmistim; sonucta grup seks yapmak suc degil, escinsel olmak da keza.

Tecavuz isi de hikaye derim, polis basinca biz escinsel degiliz bze zorla yaptilar ayagina yatmislar , eeeee orda isleri neymis o zaman ? Beni yemesinler

14 şubat olması ayrı bir bomba zaten, madem sevgilimiz yok neden bir araya gelmiyoruz arkadaşlar

Ayni kisiye defalarca sormuyorum sonucta niye rahatsiz olsunlar ki, cok normal bi soru bu

Zipzip, aslında burda çoğu insanın kızdığı şey yaş sormanız değil sadece yaş sorup sonra susmanız. Birde size sorulanlara cevap vermiyorsunuz, ister istemez takılıyor insan.

Şuan sizden bir kaç yorum okudum çok şaşırdım cevap yazdığınıza.

Yoksa elbetteki yaş, burç sormak kötü birşey değil. Hatta merak edilmesi normal. Ve tabi burada saygıyı bozmadığımız ve kurallara uyulduğu sürece isteyen istediğini yapabilir.

Niyeyse direk nü resim kursu aklima geldi

Bir arkadasa cevap olarak konu kurs degil demissiniz ama..
Konu tamamen kursla alakali..
Zira kurs var kurs var simdi..

Bana gore sevgiliniz hakli..
Ben de sevgilimi kiz dolu bir kursa gondermem "bana guvenmiyorsun sen" diye cirpinsin dursun istedigi kadar..
Benim hoslanmadigim seyleri yapacak adaminda zaten hayatimda yeri yoktur.

Zaten konu sahibesi yok ortalarda.. Ben de ona bu cevabı vermiştim konu kurs değil dediğinde... Konu tam da kurs aslında.. İşte bu yüzden de konu sahibi yok ortalarda.. Ben fake olduğunu düşünüyorum. Bu aralar fake konu açanlar işler istediği gibi gitmediğinde kaçıyorlar..

Eyvallahınız yokmuş adama bırakmışsınız...
Partnerine karışmak vardır bir de birşeyden rahatsız olmak. Bu ikisinin ayrımı yok sanırım sizde...

Reactions: twe
Başka bi arkadaşın da dediği gibi bence de karete, tekvando tarzı bi kurstur. Dikiş nakış olacak değil ya o kadar erkekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…