- 4 Kasım 2014
- 878
- 818
- 128
- 46
- Konu Sahibi comfortablynumb_
-
Kızlar sevgilimden hobime, karıştığı, saygı duymadığı ve engellemeye çalıştığı için ayrıldım. Haliyle kendimi haklı buluyorum ve yakın çevrem de beni haklı buluyor ama sevgilim iki gündür devamlı mesaj atıp bakış açımı değiştirmeye çalıştığı için başka fikirler de almak istedim.
Mesele şu ki, haftasonları sadece iki-üç yerde verilen bir kursa gidiyorum (bu nedenle çok spesifik olduğu için ne olduğunu yazmayacağım). Bulunduğum şehirde başka bir eğitim yeri yok. Aylardır gidiyorum ve çok seviyorum, bırakmak gibi bir niyetim yok. Ancak kurstaki tek kadın benim, benim dışımdaki herkes erkek. Çoğunun yaşı benden küçük olsa da en çok muhabbetim olanlar benimle yakın yaşlarda.
Beyimiz bir süredir bu konuda sızlanıyordu zaten ama geçen hafta açık açık artık oraya gitmemi istemediğini söyledi. Ben de bunun kendim için yaptığım tek aktivite olduğunu, uzun süredir emek verdiğimi ve gerçekten çok sevdiğimi söyledim. Bana güveniyorsa kurstaki erkeklerin sorun olmaması gerektiğini, zaten çoğunun benden küçük olduğunu da ekledim. Huzursuzluk çıkarmaya devam etti, en son işte geçen haftasonu gideceğimi öğrendiğinde mesaj attı, “kursa giderek beni bu kadar çiğnediğin için teşekkürler, bence sen o kursunda benim yanımda olduğundan daha mutlusun. Kurs çıkışı yanıma gelme istersen” diye. Ben de sinirlendim, “senden sadece benim kararlarıma, hobilerime saygı duymanı istedim. Benden bırakmayı istemediğimi bildiğin halde bunu istemeseydin çiğnenmiş gibi hissetmeyecektin. Bence de yanına gelmeyeyim hatta bir daha yanyana gelmeyelim çünkü bana bu kadar güvenmeyip saygı duymayan biriyle yapamam” dedim. Bir daha da konuşmadık.
Pazar öğlenden beri de mesaj atıyor, abarttığımı söylüyor, bu kadar meraklıysam (aynen bu ifadeyle) gitmeliymişim (lütfetti!) falan.
Açıkçası bu olaylardan dolayı biraz soğudum ve şimdi barışsak bile iki üç hafta sonra aynı arızayı çıkarabileceğini düşünüyorum. Taviz vermem, ama kötü biter ilişki. Napsam sizce, ben mi abartıyorum?
Tepki vermedim, her an benimle olmak zorunda olmadığını söyledim. Kızlarla gittiklerinde zaten ben dedim, ben gelemiyorum diye senin de eğlencenden olmana gerek yok diye.Peki o arkadaşlariyla dışarı çıktığında veya kizlarla havuza gittiginde ne tepki vermiştin?
Ya ben biraz katıyım sanırım bu konularda. Yani kısıtlanmaya hiç gelemiyorum, hep böyleydi. Normal erkek arkadaşlarım da ilişki içinde zor bir insan olduğumu söylüyor bu açıdan, çok erkek kaldıramaz senin özgür kız hallerini diyorlar. Yine öyle bir şeye denk geldi sanırım.Eğer seviyor ve kaybetmek istemiyorsanız ona bu durumu kabullenmesi için yardimci olmak daha iyi bir tercih...
Sizin de çok kiskanacaginiz bir şey yapildiginda Ee napim ya guvenmiyorsan gidersin cevabi hosunuza gitmeyecektir...
Kursu açıklamak durumunda değilim zira konunun odak noktası bu değil. Belirttiğim gibi belirli bir konu olduğu için de söylemek istemiyorum.Ortalığı bulandırmak niyetinde değilim,
Konu sahibi yeni üye.. (niyeyse bana hep yeni üyeler fake denk geldi.)
Bu kursu açıklamazsa şüpheleneceğim ne yalan söyleyeyim..
Sen buraya gel, rumuz kullan, üstelik yeni üyesin yani nickinin aşinalığı yok..
Ama sen bu durumda bile gittiğin kursu saklıyorsun...
I ıh olmadı bence..
Kursu açıklamak durumunda değilim zira konunun odak noktası bu değil. Belirttiğim gibi belirli bir konu olduğu için de söylemek istemiyorum.
Fake üye olsam herhalde böyle bir konu yerine daha sansasyonel bir şeyle gelirdim diye düşünüyorum ama şüphelenmek ve inanmamak hakkınız baki tabii ki.
Ayrıca konu açmak için üye olduğuma göre tabii ki yeni üye ve ilk konu olacak, üye olmamın amacı zaten konu açmak?
Ya ben biraz katıyım sanırım bu konularda. Yani kısıtlanmaya hiç gelemiyorum, hep böyleydi. Normal erkek arkadaşlarım da ilişki içinde zor bir insan olduğumu söylüyor bu açıdan, çok erkek kaldıramaz senin özgür kız hallerini diyorlar. Yine öyle bir şeye denk geldi sanırım.
Ya ben biraz katıyım sanırım bu konularda. Yani kısıtlanmaya hiç gelemiyorum, hep böyleydi. Normal erkek arkadaşlarım da ilişki içinde zor bir insan olduğumu söylüyor bu açıdan, çok erkek kaldıramaz senin özgür kız hallerini diyorlar. Yine öyle bir şeye denk geldi sanırım.
Yani bilmiyorum belki işime de gelmiş olabilir. Yoksa konu açıp düşünmektense barışırdım herhalde. Kendimi bir dinleyip ne istediğime karar vermem lazım sanırım.Kisitlamaya izin vermeyin tabii ki.. Eğer bir yerden sonra bu kisitlama amaçli tartismalar kısır döngü haline gelirse o zaman sizinle ayni pencereden bakan adamla değilsiniz demektir...
Ama şuan okuduğum konuda siz biraz kestirip atmissiniz gibi duruyor...
Güldüm valla son cümlelerinize : )Çok iyi yapmışsın ayrılmakla. 1000% destekliyorum. Cidden bayıyor erkekler, yok "beni çiğneyip gidersin gidersen" demeler, yok "bu kadar meraklıysan git". Pardon da kendisi bütün gün evde popo yayıp tek aktivite olarak arkadaşlarıyla nargile içmeyi görüyorsa, kadınların hayattan daha farklı beklentileri olamaz mı? Sizin eski sevgiliniz böyle yapıyordur demiyorum ama Türk erkeklerinin çoğu bu şekilde gözlemlediğim kadarıyla. "Bu kadar meraklıysan git" cümlesi de sanki "o kadar erkeğin arasına gitmeye meraklıysan, git" der gibi, çok yakışıksız ve 15 yaş lise öğrencisi tribi dolu, ki bu insanın 27 yaşında olması gerekiyor. Pink Floyd'da dinliyorsunuz anladığım kadarıyla, kişiliğinizi az buçuk tahmin ediyorum. Bırakın kendine face şifrelerini değiş tokuş edecek, kişiliği oturmamış bir sevgili bulsun kendisine. Siz de yolunuza bakarsınız, ikiniz de mutlu olursunuz böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?