ayrıldığım sevgilim abarttığımı söylüyor, sizce?

Tatlım, istediğin kursu hobini her neyse bırakmamakla doğru kararı vermişsin. Fakat mutlaka ayrılmanız gerekmiyor. Eğer birlikteliğinden bu konu dışında memnunsan devam edebilirsin. O da zaten sana kursu bıraktıramayacağının farkına varmış gibi görünüyor..

Ortalığı bulandırmak niyetinde değilim,
Konu sahibi yeni üye.. (niyeyse bana hep yeni üyeler fake denk geldi.)
Bu kursu açıklamazsa şüpheleneceğim ne yalan söyleyeyim..
Sen buraya gel, rumuz kullan, üstelik yeni üyesin yani nickinin aşinalığı yok..
Ama sen bu durumda bile gittiğin kursu saklıyorsun...
I ıh olmadı bence..

Eğer seviyor ve kaybetmek istemiyorsanız ona bu durumu kabullenmesi için yardimci olmak daha iyi bir tercih...

Sizin de çok kiskanacaginiz bir şey yapildiginda Ee napim ya guvenmiyorsan gidersin cevabi hosunuza gitmeyecektir...
Ya ben biraz katıyım sanırım bu konularda. Yani kısıtlanmaya hiç gelemiyorum, hep böyleydi. Normal erkek arkadaşlarım da ilişki içinde zor bir insan olduğumu söylüyor bu açıdan, çok erkek kaldıramaz senin özgür kız hallerini diyorlar. Yine öyle bir şeye denk geldi sanırım.

Kursu açıklamak durumunda değilim zira konunun odak noktası bu değil. Belirttiğim gibi belirli bir konu olduğu için de söylemek istemiyorum.
Fake üye olsam herhalde böyle bir konu yerine daha sansasyonel bir şeyle gelirdim diye düşünüyorum ama şüphelenmek ve inanmamak hakkınız baki tabii ki.
Ayrıca konu açmak için üye olduğuma göre tabii ki yeni üye ve ilk konu olacak, üye olmamın amacı zaten konu açmak?

Konunun odak noktası o, belki kursu söylersen sevgilini haklı bulup sana daha farklı şeyler tavsiye edilebilir..
Konunun odak noktası kursun çünkü ayrılık sebebiniz kursun..

valla benim esim kizlarla yuzme kursina gitse bozulurim yada ne bileyim kendini on plana cikaracagi hepsi liz bu erkek. erkek arkadasin hakli bence... ha deseydin disari cikmama karisiyor vs taviz verme derdim.. ama...

Kisitlamaya izin vermeyin tabii ki.. Eğer bir yerden sonra bu kisitlama amaçli tartismalar kısır döngü haline gelirse o zaman sizinle ayni pencereden bakan adamla değilsiniz demektir...

Ama şuan okuduğum konuda siz biraz kestirip atmissiniz gibi duruyor...

Bu özgür kızlıkla ne alıp veremedikleri var zaten anlamam, ben az olanın peşindeyim dersen de vik vik ama o zaman yalnız kalırsın lafı ediliyor, yoo hiç de öyle değil. Kursa gitmemen için mantıklı bir sebep varsa konuşulur bunlar, mesela ben bilgisayar kursuna gittim. Sevgilim, ne işin var kursta? sıkılırsın sen dedi. Ben de sertifika için, bir de devamsızlığa bakan uyuz bir hoca var onun için dedim, tamam ya o zaman dedi. Çoğunluğun cinsiyetini sormak bile aklına gelmedi. Erkektiler

Ben sizde ozgur kızlık goremedım, yani normal bir sekilde hayatınizi idame ettirip sevdiginiz aktiviteleri yapıyorsunuz ne var bunda ? Yapmamak anormal olurd, ama maalesef kadinlarimiz sevgilisi evden cikma dese ayyyyyyy beni evden cikarmiyorrrrrr cok seviyorrrrrr diyip evden cikmicaklar. Yani sizin bir sucunuz yok, erkege kole kafasiyla yasayan kadinlari gore gore , normalin bu oldugunu sanip sizin de oyle olmanizi bekliyor.

Dogru soylemis ama, toplumumuzda kendi hayati , kisiligi olan kadini sindirecek erkek pek fazla yok. Bagimli kadin istiyorlar ki, egolari havalara ulassin. Iliskiye kendi karakterini koyan, yitip gitmeyen, erkegin benligi altinda yokolmayi secmeyen kadinlari kaldiramaz sizin sevgiliniz, geriye kalan erkeklerin cogu gibi. Ama yagma yok demissiniz, tebrik ederim :)

Adam olacaksa olsun, olmayacaksa kendi bilir derim.

Yani bilmiyorum belki işime de gelmiş olabilir. Yoksa konu açıp düşünmektense barışırdım herhalde. Kendimi bir dinleyip ne istediğime karar vermem lazım sanırım.

Çok iyi yapmışsın ayrılmakla. 1000% destekliyorum. Cidden bayıyor erkekler, yok "beni çiğneyip gidersin gidersen" demeler, yok "bu kadar meraklıysan git". Pardon da kendisi bütün gün evde popo yayıp tek aktivite olarak arkadaşlarıyla nargile içmeyi görüyorsa, kadınların hayattan daha farklı beklentileri olamaz mı? Sizin eski sevgiliniz böyle yapıyordur demiyorum ama Türk erkeklerinin çoğu bu şekilde gözlemlediğim kadarıyla. "Bu kadar meraklıysan git" cümlesi de sanki "o kadar erkeğin arasına gitmeye meraklıysan, git" der gibi, çok yakışıksız ve 15 yaş lise öğrencisi tribi dolu, ki bu insanın 27 yaşında olması gerekiyor. Pink Floyd'da dinliyorsunuz anladığım kadarıyla, kişiliğinizi az buçuk tahmin ediyorum. Bırakın kendine face şifrelerini değiş tokuş edecek, kişiliği oturmamış bir sevgili bulsun kendisine. Siz de yolunuza bakarsınız, ikiniz de mutlu olursunuz böylece.

Güldüm valla son cümlelerinize : )
Hayır zaten sinirlendirdi beni, bir de üstüne meraklıysan git falan demesi iyice sinir etti de neyse.

kılıç eskrim filan galiba ehehe oralarda da kimse olmuyordu
yerinde olsam aynısını yapardım
haklısın bunda özgür kızlık yok sadece kendini bir birey olarak görüyorsun ve bir hobin var o kadar..ne güzel ve de....
erkekler istiyor ki kızlar onların ağzına baksın her dediğini yapsın
onlardan başka ilgi odakları olmasın
oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…