• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrildigima pismanim

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
1 haftalik bi iliskim oldu eski sevgilimdende 2 ay once ayrildim. Eski sevgilim pesimi birakmiyordu bende bundan yeni iliskime bahsettim ilk cok sallamadi ama ben bir kac defa daha bahsedince bunu sorun yapti biraz ilgisiz filan davrandi bende ayrilmak istedigimi soyledim sebebini sordu ilgisizlik filan dedim senin hic gozun acimiyormu filan dedi neyse ayrildim ertesi gun gece barisalimmi diye mesaj attim dediki ben sana kusmedim sadece aklim seninle alakali karisik sonucta bi iliskiden yeni cikmisin ve pesinde takintili biri var dedi zamana birakalim dedim tamam dedim dun iftardan sonra afiyet olsun diye aradim hic aramiyosun sormuyorsun dedim baya guzel davrandi konusmak istiyor gibiydi hatta eski sevgilimden dolayi hattimi degistircem demistim hattini ne zaman degistirceksin dedi pazartesi avm ye gidicem dedim hangisi filan dedi bilmiyorum dedim avmde calisiyor o buraya gelsene filan dedi bende olur filab dedim kapattik ustunden 1 gun gecti hala mesaj arama filan yok :KK43: ben kaybettimmi bu adami simdi

Geri nasil kazana bilirim pazartesi yanina gitmelimiyim

Bacım az dengesizlik mevcut zaar sende.
Eski sevgilinden rahatsızsan polise şikayet edersin. Çocuğa ne söyleyip durdun aklınca kıskansın falan istedin heral.
Ayrılıp ertesi gün barışak mı demen de ayrı olay umarım yaşın 17dir en fazla.
Bide ilişkiden ilişkiye uçma. Yaz tatili bile 3 ayken sen 2 ay arayı zor verip yenisini bulmuşsun az dinlen.

Eski sevgilinden rahatsızsan polise şikayet edersin. Çocuğa ne söyleyip durdun aklınca kıskansın falan istedin heral.
Bide ilişkiden ilişkiye uçma. Yaz tatili bile 3 ayken sen 2 ay arayı zor verip yenisini bulmuşsun az dinlen.
Anlatmak zorunda kaldim cunku yanindayken mesaj atsa arasa ne dicektim ? Ben en bastan boyle bi sorun oldugunu istemezse baslamicagimizi soyledim ona

Bide yaptim bi hata artik suan ne yapmaliyim beklemelimi pazartesi gitmelimi

1 haftalık ilişkide kaç kere ayrılalım barışalım dendi?
Önce iligisizdi sonra istekli oldu şimdi tekrar mesaj atmıyor ilgisiz vs.
Bence bunu boşver önüne bak.

Adam akıllıymış, şu davranışınızdan sonra kaçmış

Daha 1 haftalık ilişkide isimlerinizi yeni öğrenmişken ne diye adama “belalım var” minvalinde konuşuyorsunuz :olamaz:

Yaşınız kaç?

Bide yaptim bi hata artik suan ne yapmaliyim beklemelimi pazartesi gitmelimi
İlişki yaşayacak olgunlukta olduğunu düşünmüyorum. Ha git o avmye haber verme bırak o yazsın. Çünkü değerini baya bi düşürmüşsün çocuğun gözünde. Ararsa ne ala.
Anlatmak zorunda kaldim cunku yanindayken mesaj atsa arasa ne dicektim ? Ben en bastan boyle bi sorun oldugunu istemezse baslamicagimizi soyledim ona
Bir kere söylenir. 5 kez söylediğinde itici olursun artık.

Adam akıllıymış, şu davranışınızdan sonra kaçmış

Daha 1 haftalık ilişkide isimlerinizi yeni öğrenmişken ne diye adama “belalım var” minvalinde konuşuyorsunuz :olamaz:

Yaşınız kaç?
Ama bastan soylemek istedim cok pismanim :'( pazartesiye kadar hic aramazda hicmeyimmi ? Ama kendisi cagirdi beni ne yapsam ki

Ama bastan soylemek istedim cok pismanim :'( pazartesiye kadar hic aramazda hicmeyimmi ? Ama kendisi cagirdi beni ne yapsam ki
Azıcık gurur lütfen. Senş aramayan çocuğun yanına mı gideceksin? Lafın gelişi “gel” demiş

Hayir lafin gelisi demedi x avmy giderim dedim oda niye oraya gidiyorsunki buraya gelsene dedi bende olabilir filan dedim
Kız yaşın kaç?
Çocuğu korkutmuşsun. Senden soğuduğunu düşünüyorum. (Hoş, 1 hafta olmuş daha. Isınmış mıdır ki soğusun) Şu saatten sonra kendini kandırma ki üzülmeyesin

Kız yaşın kaç?
Çocuğu korkutmuşsun. Senden soğuduğunu düşünüyorum. (Hoş, 1 hafta olmuş daha. Isınmış mıdır ki soğusun) Şu saatten sonra kendini kandırma ki üzülmeyesin
Geri kazanma ihtimalim yok yanimadem oyle neden hala hattimi degistirmemi onemsiyor

Geri kazanma ihtimalim yok yanimadem oyle neden hala hattimi degistirmemi onemsiyor
Hiç sanmıyorum. Daha en başından böyle bir intiba bırakmışsın. Çocuk arayıp sormayarak belli ediyor zaten sana, şu saatten sonra zorla kullandırma kendini
Yoluna bak, hattını değiştir. Daha çok çok gençsin. Karşına çok daha iyi insanlar çıkar

1 haftalik bi iliskim oldu eski sevgilimdende 2 ay once ayrildim. Eski sevgilim pesimi birakmiyordu bende bundan yeni iliskime bahsettim ilk cok sallamadi ama ben bir kac defa daha bahsedince bunu sorun yapti biraz ilgisiz filan davrandi bende ayrilmak istedigimi soyledim sebebini sordu ilgisizlik filan dedim senin hic gozun acimiyormu filan dedi neyse ayrildim ertesi gun gece barisalimmi diye mesaj attim dediki ben sana kusmedim sadece aklim seninle alakali karisik sonucta bi iliskiden yeni cikmisin ve pesinde takintili biri var dedi zamana birakalim dedim tamam dedim dun iftardan sonra afiyet olsun diye aradim hic aramiyosun sormuyorsun dedim baya guzel davrandi konusmak istiyor gibiydi hatta eski sevgilimden dolayi hattimi degistircem demistim hattini ne zaman degistirceksin dedi pazartesi avm ye gidicem dedim hangisi filan dedi bilmiyorum dedim avmde calisiyor o buraya gelsene filan dedi bende olur filab dedim kapattik ustunden 1 gun gecti hala mesaj arama filan yok :KK43: ben kaybettimmi bu adami simdi

Bu kadar sık filan demeyerek.

1 hafta da ne kadar kazandın ki kaybetmiş gibi konuşuyorsun. Sen aramışsın konu konuyu açmış öyle gel demiş. Pazartesiye kadar arama ,yazma ve düşün . 1 hafta sonra yine soğukluk olur mu ? Önce x kişisini sorun eder mi ? Sadece hat avm de satılmıyor ufak iletişim merkezlerinden de işini hallet . Zaten sana ufacık ilgisi varsa pazartesi arar ne yaptığını sorar o zaman gidersin.

Konu sahibim yaşı küçük herhalde. Daha çok, ego tatmini için bu erkekleri kullanıyor, aklınca "peşimi bırakmayan biri var" diyerek, kendi değerini yüksek göstermeye çalışıyor.. çocugun aklı varsa, bir daha hiç arayip sormaz. Konu sahini sende büyü. Birak bu oyunlari, git okulana odaklan..

Back
X