ayrildiginiz esleriniz ve cocuklariniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
ayrildiginiz esleriniz cocukarinizla yeteri kadar ilgileniyormu?
benimkini sorarsaniz kesinlikle hayir ( malesef ):oklava:

Kendimden degil ama ablamda gözlemledigim kadariyla
Hayir!! yeteri kadar ilgilenmiyor malesef!!:kahve:

Asaga yukari haftada 4 - 5 defa görüyor, eve geliyor cocuklari alip gezdiriyor fakat hep bir yarim saat, bir saat ondan sonra isim var gitmem lazim...:delphin:

Zaten cocuklarda belirli bir yasa geldikten sonra pekte umursamiyor galiba...:dilcikar:

Ben yigenler öyle mesela, bazen adam geliyor onlari gezdirmeye "Yok baba bugün canimiz istemiyor diyorlar" cünkü biliyorlarki yine alicak onlari en fazla 1 saat sonra cocuklarin hevesini kursaginda birakicak...Çok üzgünüm çoook

Ah acelyacim bir laf vardir bilirmisin "Anne hayata iken babanin bir gözü kapali olurmus, Anne öldükten sonra diger gözüde kapanirmis"" Anne gibi yar olmaz:çok üzgünüm:

evet canim gülsümcüm haklisin. benim cocuklarimin en son babalarini ne zaman gördüklerini hatirlamiyorum bile dur bakayim subat mart gibiydi yanilmiyorsam. sizinki gene iyiymis haftda bir kac saatliginede olsa aliyormus.

evet canim gülsümcüm haklisin. benim cocuklarimin en son babalarini ne zaman gördüklerini hatirlamiyorum bile dur bakayim subat mart gibiydi yanilmiyorsam. sizinki gene iyiymis haftda bir kac saatliginede olsa aliyormus.

Hayirsiz ne olacak:mymeka:

Evet bizimki yine daha iyi sanirsam ama dur bakalim canim ne zamana kadar, henüz araya baska kadin baska iliski girmedi! :1closedeyes:

Bununda cok büyük rölü var bence, ayrilmis oldugun adam yeninden evlenmis veya bir beraberlik yasiyorsa cocuklarinada daha uzak oluyor kanimca...:delphin:

simdiki esim öyle degil. onunda cocuklari var onlari her iki hafta sonunda, tatillerde bize aliyoruz. birazda adamin icinden gelmesi gerekiyor.

Benim eski eşimde ilgilenmiyor. 2 -3 ayda bir ya alır ya almaz. Oda bir kaç saat dolaştırır getirir. Marketten bi poşet çukulata vs.. alır yolar sanki çocuğun ona ihtiyacı var. Yüzüne bile bakmaz aldıklarının..yavrum benim ya böyle olmayı hakketmedi. Çok üzülüyorum çocuğum adına nasıl dayanır babalar görmeden anlamıyorum.

Benim eski eşimde ilgilenmiyor. 2 -3 ayda bir ya alır ya almaz. Oda bir kaç saat dolaştırır getirir. Marketten bi poşet çukulata vs.. alır yolar sanki çocuğun ona ihtiyacı var. Yüzüne bile bakmaz aldıklarının..yavrum benim ya böyle olmayı hakketmedi. Çok üzülüyorum çocuğum adına nasıl dayanır babalar görmeden anlamıyorum.

bende anlamiyorum canim onun icin de anne oldugum icin cok mutluyum. benimkiler büyüdüler gerci ayrilalida 8 sene oldu ama genede yazik cocuklarin babayada ihtiyaclari var aslinda. bir yerleri hep eksik kaliyor. ayrilik bence cok normal birsey ama önemli olan cocuklar icin ondan sonrasi babalarinin onlara var oldugunu hissettirmeleri gerekiyor yoksa bütün görev bize düsüyor

Babanın yeri çok ayrı bazen oğluma yetemediğim anlar oluyor. İşte o zaman içim parçalanıyor. Bilmiyorum ilerde bir evlilik yapsam ne kadar doldurur kendi babasının yerini , umarım senin bu 2. evliliğinde allah yüzünü güldürmüştür.:1hug:

elbeteki babanin yerini tutmuyor ama sana cok büyük bir destegi oluyor cocuklarda anca bunu büyüyünce anliyor ben sansliyim cok anlayisli bir esim var banada her konuda her zaman destek.

Ah kızlar , demekk ki hepsi aynıymış bu erkeklerin..

Ben de boşanıyorum, eşim çıktı karşıma boşandıktan sonra çoçuklar bile yüzümü asla görmeyecek, hiçbirşekilde ilgilenmeyecem dedi ne maddi ne manevi, çok büyük yeminler etti bunun üzerine..biri bebek daha yaaa , bu nasıl vicdan anlayamıyorum
...

AAA yaprakçığım seni bir derdim var köşesinden hatırlıyorum..

konunu takip ediyorum ama uzun zamandır seni görememiştim..

durumlar nasıl oldu?

var mı bir gelişme?

Bende eşimle boşanıyorum yaklaşık 5 aydır ayrıyız bu süre zarfında 2 kere çocuğunu görmeye geldi hatta bir keresinde geldi görmeden gitti. Niye böyle yapıyorsun dediğimde dayanamıyorum çocuğumu gelip 1- 2 saat görüp sonra eli boş dönmek içimi çok acıtıyor demişti. Gerçi şimdilik masraflarını karşılıyor ama boşandıktan sonra nasıl olur bilemiyorum

AAA yaprakçığım seni bir derdim var köşesinden hatırlıyorum..

konunu takip ediyorum ama uzun zamandır seni görememiştim..

durumlar nasıl oldu?

var mı bir gelişme?

canımcım son gelişme ;boşanma dilekçemi verdim, bu hafta duruşma tarihi belli olacak,
eşim evden gitti ve hala aynı yalvarıyor, deli divane .... ben ise kararlıyım ..
Sadece kardeşim ve eşimin ailesinin baskılarına dayanamıyorum , çoçuklar var akıllı ol
,kendini değil çoçukları düşün diyorlar,delirtecekler beni...
Ayrıca yazdım ya yukarıda boşanırsam çoçuklarla ilgilenmeyeceğine dair yemin etti..

canımcım son gelişme ;boşanma dilekçemi verdim, bu hafta duruşma tarihi belli olacak,
eşim evden gitti ve hala aynı yalvarıyor, deli divane .... ben ise kararlıyım ..
Sadece kardeşim ve eşimin ailesinin baskılarına dayanamıyorum , çoçuklar var akıllı ol
,kendini değil çoçukları düşün diyorlar,delirtecekler beni...
Ayrıca yazdım ya yukarıda boşanırsam çoçuklarla ilgilenmeyeceğine dair yemin etti..

ay inanmıyorum ya o senden boşanacak çocuklardan değil ki..

bu erkekler ne kadar kas kafalı oluyor bazen ya...

bence öyle söyleyerek gözünü korkutuyor vazgeçersin belki diye bekliyor..

hakkında hayırlısı olsun canım..

bebeklerini ve seni öpüyorum..:teselli:

benim eşim eski eşinden olan 9 yaşındaki oğluyla boşanmadan önce ilgilendiğinden 100 kat daha fazla ilgileniyo..çocuğun ağzından b çıkmadan yanında bitiyo hemen..her ay 450 ytl nafaka ödüyo bi yandan da..her hafta ayakkabı kıyafet birsürü şey alır..maça ,sinemaya giderler hafta sonları..günde en az 3 kere arar..okuluna gider öğretmenleriyle konuşur,beden derslerinde okula gidip oğlu maç oynarken izler,kontörü biter yollar..ama annesi çocuğa sürekli baskı yapıyo nerdeyse çocuğu babasına karşı düşman edicek..benim kız doğana kadar gelip gidiyodu bizim eve,asya doğdu geldi sevdi filan çocuğu..annesi duymuş çocuğa ne dediyse artık ,şimdi benim kızın olduğu arabaya biler binmiyo korkudan,2 aylık bebişim daha..eşime durmadan hakeret beddua abuk sabuk laflar..üstelik anlaşmalı boşandılar..kadının hesabına 20 bin lira para yatırdı boşanırken..hergün biraz daha zıvanadan çıkyıo kadın..az kaldı ama sabrediyorum 1 senedir..1 kere daha hakaret etsin eşime gidip bi tanışıcam :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşim eski eşinden olan 9 yaşındaki oğluyla boşanmadan önce ilgilendiğinden 100 kat daha fazla ilgileniyo..çocuğun ağzından b çıkmadan yanında bitiyo hemen..her ay 450 ytl nafaka ödüyo bi yandan da..her hafta ayakkabı kıyafet birsürü şey alır..maça ,sinemaya giderler hafta sonları..günde en az 3 kere arar..okuluna gider öğretmenleriyle konuşur,beden derslerinde okula gidip oğlu maç oynarken izler,kontörü biter yollar..ama annesi çocuğa sürekli baskı yapıyo nerdeyse çocuğu babasına karşı düşman edicek..benim kız doğana kadar gelip gidiyodu bizim eve,asya doğdu geldi sevdi filan çocuğu..annesi duymuş çocuğa ne dediyse artık ,şimdi benim kızın olduğu arabaya biler binmiyo korkudan,2 aylık bebişim daha..eşime durmadan hakeret beddua abuk sabuk laflar..üstelik anlaşmalı boşandılar..kadının hesabına 20 bin lira para yatırdı boşanırken..hergün biraz daha zıvanadan çıkyıo kadın..az kaldı ama sabrediyorum 1 senedir..1 kere daha hakaret etsin eşime gidip bi tanışıcam :)))

esinizin ogluyla ilgilenmesi cok güzel ama o annenin yaptigi hic normal bir sey degil bence hic onun seviyesine inmeyin bu mesafeyi koymasi gereken aslinda esiniz.

27 yaşındayım muhtemelen buraya yazanların yaşı benim kadar yada benden bir kaç yaş küçük yada büyüktür ama okurken annem geldi aklıma, annem yazmış sanki bunları...
Bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum, babam evlenene kadar bizimle bikaç haftada bir hafta sonu görüşürdü, yazın 15 gün yanına alırdı... onunla her buluşmaya gittiğimizde kardeşimle ben utanırdık sanki yabancıymış gibi onunla gezerdik piknik yapardık yada restorana gidip bişeyler yerdik, geri dönme saatimiz geldiğinde bu defa içimizi bi hüzün kaplardı ,kardeşimle ben sessizleşirdik...

Babam evlendikten sonra bizimle ilişkiyi kesti aramalar seyrekleşti, bir ihtiyacımız olduğunda yok demeye başladı. böyle böyle büyüdüm. evlenmeden önce tam 10 yıl ne gördüm ne sesini duydum. eşim istemeye geleceğinde haber vermiş dayım, babam çıkageldi, yaşı ilerlemiş ama hala çok yakışıklıydı, görüntüsünü bile unutmuştum nerdeyse, çok farklı göründü gözüme. ona görede biz çok büyümüş ve değişmiştik. Bize bakamadı mahcup mahcup oturdu. heryerine baktım ayaklarına koluna,kaşlarının modeline, heryerini belli etmeden inceledim. hatta benim bazı fiziksel özelliklerimin aynısının ondan olduğunu gördüm.Şaşırdım. Erkek kardeşim hiç konuşmadı sadce oturup onu izledi.

Bu kaosta büyüyen çocuk nasılsa şimdi öyleyim. Ayda yılda bir arıyorum yeni yeni, sesini duyup kapatıyorum teli. Fakat herşey için çok geç. Çok geç.

Son düzenleme:

Amaan boşverin hiç muhatap olmayın en iyisi. Karşısında muhatap bulamazsa bir süre hırlar sonra bırakır.

27 yaşındayım muhtemelen buraya yazanların yaşı benim kadar yada benden bir kaç yaş küçük yada büyüktür ama okurken annem geldi aklıma, annem yazmış sanki bunları...
Bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum, babam evlenene kadar bizimle bikaç haftada bir hafta sonu görüşürdü, yazın 15 gün yanına alırdı... onunla her buluşmaya gittiğimizde kardeşimle ben utanırdık sanki yabancıymış gibi onunla gezerdik piknik yapardık yada restorana gidip bişeyler yerdik, geri dönme saatimiz geldiğinde bu defa içimizi bi hüzün kaplardı ,kardeşimle ben sessizleşirdik...

Babam evlendikten sonra bizimle ilişkiyi kesti aramalar seyrekleşti, bir ihtiyacımız olduğunda yok demeye başladı. böyle böyle büyüdüm. evlenmeden önce tam 10 yıl ne gördüm ne sesini duydum. eşim istemeye geleceğinde haber vermiş dayım, babam çıkageldi, yaşı ilerlemiş ama hala çok yakışıklıydı, görüntüsünü bile unutmuştum nerdeyse, çok farklı göründü gözüme. ona görede biz çok büyümüş ve değişmiştik. Bize bakamadı mahcup mahcup oturdu. heryerine baktım ayaklarına koluna,kaşlarının modeline, heryerini belli etmeden inceledim. hatta benim bazı fiziksel özelliklerimin aynısının ondan olduğunu gördüm.Şaşırdım. Erkek kardeşim hiç konuşmadı sadce oturup onu izledi.

Bu kaosta büyüyen çocuk nasılsa şimdi öyleyim. Ayda yılda bir arıyorum yeni yeni, sesini duyup kapatıyorum teli. Fakat herşey için çok geç. Çok geç.

yazini okurken cok etkilendim canim benim cocuklarimda malesef babalarina hasret büyüyorlar ayrilmak hata yada suc degil ama ondan sonra babalarin ,babalarin diyorum cünkü genelde cocuklar annelerde kaliyorlar kontagi o baba cocuk iliskisini kesmelelerine cok karsiyim ama dedigim gibi bizdede ayni problem. kizim simdi 18 inde oda bana soruyor bazen eger onu istemye gelen olursa nisan dügün.... babama haber vericezmi? acaba ben babamin yanimda olmasini istiycemmi diye. belki siradan sözlermis gibi geliyor bu insana ama aslinda cok aci. haaa keske ayrilmasaydim diyormuyum aslaaaaa

Back
X